Koniec slovenskej armady

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Tak a WTSHTF pre OS SR mame na svete a netrvalo to ani dlho.

http://www.webnoviny.sk/slovensko/galko ... lanok.html

Prve o co prideme je clenstvo v NATO pre neustale neplnenie si zavazkov voci aliancii.
Naposledy upravil/-a Rasto v 03 Jún 2011, 10:52, upravené celkom 1 krát.
rado74
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa rado74 »

nuz Rasto ked nas vy..bu z NATO aspon mame dovod znovu oprasit Rusko- Slovensky slovnik, azbuka mi este ide :lol:
inspiring_gauss

Príspevok od používateľa inspiring_gauss »

A čo niekoľkonásobne nadhodnotené upratovacie práce a kosenie trávnikov v kasárňach a okolí, ktoré vykonávajú súkromné firmy. Tie sa budú faktúrovať, aj keď už armáda nebude?
DUSO
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Samozrejme, ze ano. Preto treba prepustit tych vojakov, aby bolo pre upratovacov a kosackarov :evil: . Kua, ten nas stat nie je nic ine len dobre organizovana zlodejina. Bojim sa ale, ze je to vsade takto.
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

neviem prečo na sezónne práce alebo brigády nemôžu v tomto štáte použiť dlhodobo nezamestnaných napríkad v kasárňach na uvedené kosenie trávy, čistenie a podobné veci. Na dozor sa v každých kasárňach nájde kopec naslovo vzatých fachmanov (od slobodníka vyššie- že áno :wink: )

Ved v armáde musí každú cocotinu niekto akože dozorovať alebo robiť pri nej velitelka.
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

kosit travnik, pratat sneh a podobnu udrzbu by mali robit poberatelia socialnych davok 8) ale tak to by lobisticke skupiny nic nezinkasovali vsak ?
inspiring_curie

Príspevok od používateľa inspiring_curie »

lenže to upratovanie vykonávajú na 70% vojaci a tých zvyšných 30% vykonávajú trochu viac opálený pracovníci najatý napr.. do hlohovca odniekal zo žiliny alebo aby to nebolo daleko tak z michaloviec a pod. a terz nech vyprávajú vojakom o zabezpečeny a pod. hlavne že regrutačné naberajú aby mali prácu a v martine zaúčajú páni inštruktori ktorý tiež o prácu neprídu.
Rasto
expert

Vykonavame ZBZ a som riadiaci na palebnej, pricom sa hadzu i granaty(cvicne bez trhaviny).
Pytal som sa "budu sa hadzat v ramci cvicenia i granaty?"
Lebo z toho vyplyva dodatocna balisticka ochrana jednotlivca ...
Ano budu, ale cvicne (gumenne) a budme radi, lebo pri vycviku sil vyssej pripravenosti hadzali kamene :cry: :lol: :roll:

A na otazku pripravy so slepakmi mi bolo povedane nemame, teda mame 500ks, ale to su na pohreby :shock:

A je to tu, vsetci co prehlasuju ze OS SR su neboja schopne a nevycvicene ste si to privolali poslednymi volbami sami.
inspiring_curie

Príspevok od používateľa inspiring_curie »

aké kamene rasto , si sa zbláznil ešte by sa niekto od nás zranil a čo potom , kto by spísal ten pracovný uraz. nestačí len ako, že mám nejaký granát a ako ,že ho aj odhodím a potom, že BUM
Rasto
expert

Nechcel som to specifikovat, ale ohlasil si sa promptne :-)
Inzo
prispievateľ
Registered for: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa Inzo »

tak toto uz nie je ani na zaplakanie

http://www.sme.sk/c/5956837/madarskym-s ... nskom.html

vraj ochrana nasho vzdusneho priestoru
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa luke »

tam sa pise, ze ta zmluva ma byt obojstranna a chcu to podpisovat aj s polskom a ceskom.
co ta na tom tak vzrusuje? rovnaka zmluva potom predznamenava koniec armad u vsetkych signatarskych krajin? a keby aj...
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

multi arma :twisted:

tak EU je EU .....
Vaquero
moderátor
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa Vaquero »

Počas mojej nešťastnej služby v ozbrojených silách som si uvedomil jednu základnú vec - ak nemajú jasný cieľ a víziu veliaci dôstojníci, je v pi..i celé mužstvo. V tomto systéme ide všetko zhora nadol, žiadna demokracia, pokiaľ nie je jasná požiadavka z generálneho štábu, prenesená zrozumiteľne cez vedúcich dôstojníkov vojenských telies na jednotlivé roty a čaty, tak sa minie účinkom v podstate všetko. Celé NATO si môže vyšklbať vlasy aj chlpy kolo vtáka - nič sa nestane.
Inzo
prispievateľ
Registered for: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa Inzo »

luke - co ma na tom sere? potrebujeme cudzie vojska pripadne stihacky nad Slovenskom? a navyse z krajiny ktora sa nedokazala spamatat z R-Uhorska? za toto mi zradcovia strhavaju dane z ktorych financuju svoje pochybne obchody? len tot nedavno sme si pripominali odchod strasnej a zlej Sovietskej armady a uz sem lezu dalsi
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"