Na Slnečných jazerách v Senci sa ráno strieľalo
Na Slnečných jazerách v Senci sa ráno strieľalo
SENEC - Na Slnečných jazerách v Senci sa dnes v skorých ranných hodinách strieľalo. Po streľbe v pohostinstve utrpel zranenia 29-ročný muž zo Senca, ktorý bol prevezený na lekárske ošetrenie do nemocnice.
O šesť rokov mladší muž, ktorý strieľal, sa v súčasnosti nachádza na policajnom oddelení. "Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave v tomto prípade začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu," uviedla policajná hovorkyňa Petra Hrášková.
http://www.topky.sk/cl/100370/1282055/N ... -strielalo
O šesť rokov mladší muž, ktorý strieľal, sa v súčasnosti nachádza na policajnom oddelení. "Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave v tomto prípade začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu," uviedla policajná hovorkyňa Petra Hrášková.
http://www.topky.sk/cl/100370/1282055/N ... -strielalo
- 2weird2die
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 9 months
-
inspiring_boyd
-
inspiring_blackburn
no vidis ale toto media nepovedia... a zase zacina fungovat kolektivna vina.
pan DL by sa mal konecne venovat nelegalnym zbraniam ktoru si zozenie kadejaky 23 rocny zasr... a to nehovorim o plynovkach ktore su dostupne od 18 rokov a ked ju niekto vytiahne tak sa v spravach objavi informacia " mladik strielal....."
pan DL by sa mal konecne venovat nelegalnym zbraniam ktoru si zozenie kadejaky 23 rocny zasr... a to nehovorim o plynovkach ktore su dostupne od 18 rokov a ked ju niekto vytiahne tak sa v spravach objavi informacia " mladik strielal....."
-
inspiring_panini
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/krimi- ... filmu.htmljpeky napísal:no vidis ale toto media nepovedia... a zase zacina fungovat kolektivna vina.
Toto je médium a povedali to...
Zbrojný preukaz je u nás od 21 rokov, takže 23 ročného by som už za zasrana nepovažoval.jpeky napísal:pan DL by sa mal konecne venovat nelegalnym zbraniam ktoru si zozenie kadejaky 23 rocny zasr...
Ja som za plynovky rád, určite lepšie keď sa bankové prepadnutia či krčmové hrdinstvá páchajú plynovkami než nožmi či ostrými zbraňami. Hlúposti ľudia nerobia pretože majú doma plynovku, ale preto, že sú j.....tí a ja som len rád, že si aspoň vyberajú nesmrtiaci prostriedok.jpeky napísal:a to nehovorim o plynovkach ktore su dostupne od 18 rokov a ked ju niekto vytiahne tak sa v spravach objavi informacia " mladik strielal....."
Zoid, toto je podľa mňa zásadný argument. Mal by zaznievať častejšie. Iste, niektorí plynovkári nám, držiteľom "ostrých", robia zle meno. Ale ak chceme ako komunita vyvinúť nejakú iniciatívu, potom sa zamerajme na spôsob, ako sa informuje o incidentoch s plynovou zbraňou. Nechajme plynovkárov napospas darwinovskému "prirodzenému výberu."Zoidberg37 napísal: Ja som za plynovky rád, určite lepšie keď sa bankové prepadnutia či krčmové hrdinstvá páchajú plynovkami než nožmi či ostrými zbraňami. Hlúposti ľudia nerobia pretože majú doma plynovku, ale preto, že sú j.....tí a ja som len rád, že si aspoň vyberajú nesmrtiaci prostriedok.
Prísnejšie pravidlá pre záujemcov o kúpu plynoviek? Možno. Hoci mi to príliš nestimmuje. Ale úlety s farbením plynoviek? Eee... V žiadnom prípade, viď napríklad Zoidov argument.