http://korzar.sme.sk/c/5972528/postrele ... stava.html
Na východe je to v pohode!
-
inspiring_tharp
Prečo novinári neprízvukujú rovnakým spôsobom keď ide o plynovku a nie ostrú zbraň? Objektívnosť ako sa patrí.Na chodníku skutočne bola zbraň, na prvý pohľad žiadna poplašná či plynová. Vedľa pištole totiž ležal vytiahnutý zásobník, plný nábojov a jeden, ktorý asi zo zásobníka vypadol.
Z diskusie:
Reakcia toho postreleného by tomu aj zodpovedala. Ako by to celé chcel zahrať do outu, lebo vie, že to možno bude vyhodnotené ako NO. Ale to sú už špekulácie.dadka999 napísal:Videla som to na vlastné očí tento celý čin.... Dotyčný s prestreleným kotníkom to celé vyprovokoval už pred Aidou.. šofér bol slušný človek, dokoca jeho brat býva v našej bráne s rodinou, veľmi slušní ľudia (lekári ) šofér sa len bránil... to je tak , ked nevedia čo so sebou podnapití "puberťáci"...
-
inspiring_boyd
heh uz vidim ako danko robi klasicku schemu svoj prehlasenie kde spravi z tej slecny/pani "zaujatu svedkinu" zo strelca "sialeneho strelca" a z postreleneho "uboheho slusneno nevinneho obcana" ........................ objektivita a skutocnost ho zaujimat nebudu ved "on" ma pravdu a ked nie on tak "on" ............... 
-
inspiring_tharp
Táto formulácia ma potešila, lebo to nie je podľa dogmy strelec=útočník, postrelený=nevinná obeť."Za presne nezistených okolností došlo počas útoku k náhodnému výstrelu, pričom strela zasiahla jedného z útočníkov - 27-ročného Gabriela z Košíc do členka pravej nohy," uviedla polícia vo svojej správe.
Že by voči strelcovi nebolo začaté trestné stíhanie? Ak je to tak, potom to je prekvapujúce, pokiaľ strelec je len "bežný občan".Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci ublíženia na zdraví a výtržníctva formou spolupáchateľstva
-
inspiring_tu
http://korzar.sme.sk/diskusie/1862387/1 ... triel.html
dalsia jedna z vychodu
ale vzhladom na to ze nenapisali cim strielal tak to vidim zas an neajku airsoftku ako tomu bolo v BA nedavno
dalsia jedna z vychodu
-
inspiring_tharp