Aké púzdro na K-100
-
inspiring_jang
-
inspiring_jang
Majac: Chcem to nosit na chrbtovej casti. Videl som to v nejakom filme, nejaky policajt to tak nosil, zdalo sa mi to kua pohodlne a co je dolezitejsie - este viac ukrytelne. Nic ti dole spod opaska nevycniva, takze asi z oblecenim by neboli az take starosti
PS: nie som si isty, ci som aj tebe posielal moj dotaznik na diplomovku

PS: nie som si isty, ci som aj tebe posielal moj dotaznik na diplomovku
este, ze si pripomenul ten dotaznik, hned som ti ho aj vyplnil... zabudol som nan ako na smrt.
k tomu noseniu. ja som to skusal len tak na sucho tahat spoza chrbata, presnejsie z krizovej cast a pri pazbe otocenej smerom hore som musel dost neprirodzene vykrutit ruku. je ale pravda, ze usetris +/- 10cm ktore ti nebudu trcat pod opaskom...
k tomu noseniu. ja som to skusal len tak na sucho tahat spoza chrbata, presnejsie z krizovej cast a pri pazbe otocenej smerom hore som musel dost neprirodzene vykrutit ruku. je ale pravda, ze usetris +/- 10cm ktore ti nebudu trcat pod opaskom...
-
inspiring_jang
Zrejme myslíš na starší francúzsky film s Alainom Delonom. Hral tam tvrdého policajta (ako inakJarik napísal:Chcem to nosit na chrbtovej casti. Videl som to v nejakom filme, nejaky policajt to tak nosil,
Nosenie na chrbte v tejto polohe ma podla mna zopar nevyhod:
- v aute sa s tym sediet asi neda
- inde musis sediet bez opierania, ak si na stolicku/kreslo takmer nelahnes
- tasenie v beznej situacii je komplikovanejsie (poloha pazby + dosah az na chrbat)
- pri viacerych vrstvach oblecenia moze byt tasenie este komplikovanejsie nez obvykle
- otazka bezpecnosti - kam bude mierit hlaven pocas nosenia a tasenia?
Aka je vyhoda okrem trocha lepsieho ukrytia zbrane a neotlacenych rebier? (Netlaci to pri pohybe zasa na chrbticu?)
Na boku sa to da asi nejjednoduchsie riesit otocnym puzdrom, po vystupeni z auta ale nezabudnut otocit
(SBS "Plnici bankomatov" tu u nas bezne nosia zbrane v tejto polohe aj mimo auta. Nie je to prijemny pocit, ked stojite za nimi a 9-ka vam pozera na brucho).
- v aute sa s tym sediet asi neda
- inde musis sediet bez opierania, ak si na stolicku/kreslo takmer nelahnes
- tasenie v beznej situacii je komplikovanejsie (poloha pazby + dosah az na chrbat)
- pri viacerych vrstvach oblecenia moze byt tasenie este komplikovanejsie nez obvykle
- otazka bezpecnosti - kam bude mierit hlaven pocas nosenia a tasenia?
Aka je vyhoda okrem trocha lepsieho ukrytia zbrane a neotlacenych rebier? (Netlaci to pri pohybe zasa na chrbticu?)
Na boku sa to da asi nejjednoduchsie riesit otocnym puzdrom, po vystupeni z auta ale nezabudnut otocit
-
inspiring_jang
Panzer - ee.
Bolo to teraz niekedy, v jednom z tych kriminalnych serialov co bezia (prison brejk, kosti, alebo neviem este teraz ake ficia).
Neviem ale myslim, ze pri sedeni by az take problemy s tym neboli, ved chrbticu mas v tvare v tvare U, myslim,ze by ti ta rukovat az tak neblizila. NO mozno sa hrozne mylim. Co sa tyka bezpecnosti, nech hlaven radsej kuka smerom odomna, ako ked si pistol zastrcim do nohavic a kuka bud na nohu alebo tam kde ju ja vacsinou nosim - tak na gule.
No mozno mate pravdu, ze to je naprd, zrejme keby to bolo fajn, hned nejake vyrobcovia vyrobia. Ale rad by som to skusil...
Bolo to teraz niekedy, v jednom z tych kriminalnych serialov co bezia (prison brejk, kosti, alebo neviem este teraz ake ficia).
Neviem ale myslim, ze pri sedeni by az take problemy s tym neboli, ved chrbticu mas v tvare v tvare U, myslim,ze by ti ta rukovat az tak neblizila. NO mozno sa hrozne mylim. Co sa tyka bezpecnosti, nech hlaven radsej kuka smerom odomna, ako ked si pistol zastrcim do nohavic a kuka bud na nohu alebo tam kde ju ja vacsinou nosim - tak na gule.
No mozno mate pravdu, ze to je naprd, zrejme keby to bolo fajn, hned nejake vyrobcovia vyrobia. Ale rad by som to skusil...