Prestrelka v Kysaku - páchateľ postrelil policajta

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Obsah príspevku odstránený na žiadosť autora.
Jack
Používateľov profilový obrázok
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

Zoid: už ukludni tvoje IT srdce :lol: My ti veríme, že máš čosi našprtané o počítačoch. Ja som si k tejto debate uvaril špagety, zožral som ich a je mi fajn
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Zoidberg37 anonymizer potreboval, sifrovanie nie lebo jeho druha fyzicka identita mala zostat utajena. Na tom staval cely postup. Dvojita identita. Jedna oficialna druha neznama.
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Zoidberg37:
Dokola varíš z vody, už to nechaj tak.
Vedieť nájsť anonymizér alebo kryptovací nástroj je niečo úplne iné ako ho aj dôsledne používať.
Pojem "počítačový expert" sám osebe nehovorí nič o tom, čo človek v reále je a vie, ako má či nemá zabezpečený domov a cyberdomov a či má rád sviečkovú...

Beriem, že máš svoju predstavu a pochybnosti, čo ako bolo či nebolo, to je v poriadku. Ale načo tu presviedčať a obhajovať neobhájiteľné, keď nie sú k dispozícii aspoň nejaké relevantné fakty? :roll:
buchar
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa buchar »

AMEN!
3500korun
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

Opravte ma ak sa mýlim (alebo to zmažte ak to bude blbosť) lebo to do detailu teraz nesledujem, ale on tú oblasť evidentne dobre poznal, nie? Teda aspoň mi príde logické postaviť si oltár a kopať hrob v oblasti o ktorej mám prehľad, že na vedľajšej lúke nie je posed a pod. Tak načo mu boli GPS súradnice, ešte k tomu uložené v kompe...?
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Ako už yarco správne podotkol - varíme z vody. Preto kým nebude známych aspoň pár nových faktov tému zamykám.
Naposledy upravil/-a Panzer v 17 Máj 2011, 23:42, upravené celkom 1 krát.
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

rob999 napísal:prosím vás, načo by si ukladal do pc súradnice gps keď bol domáci a teda miesto dokonale poznal keď tam mal oltár a dva hroby????
Rob, 3500korun:
Pojem "ukladať do pc" v tomto prípade môže byť len mediálna metafora. Kľudne to mohla byť bodka ceruzkou či myšou v nejakej orthomape, z ktorej potom nebolo problémom odvodiť primerane presné GPS súradnice.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Ja som
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

a ja som zase pocul, ze vraj ma na svedomi aj velke mnozstvo osipanych, hovadzieho, hydiny a dokonca aj nejake tuniakove konzervy
peterson
expert

:roll:
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

peterson
expert

neviem, ako si noviny predstavovali dokázať kanibalizmus?

Konzumáciu ľudských častí tela s takým časovým odstupom od úmrtia obete dokázať by bol fakt zázrak.
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

peterson: napr. stopy po zuboch na kostiach obete ?
peterson
expert

R: určite si požartoval trochen

Kto by obhrýzal kosti? Ja som mal na mysli napr.biologické stopy v stolici alebo žalúdku podozrivého, chýbajúce časti tela u obetí, miesta so stopami s manipuláciou s telom, prípadne s náznakom činnosti, pri ktorej došlo k oddelovaniu častí tela, určitým riuálom a podobne.
V tomto prípade je už zbytočné polemizovať o teoretických veciach. Do novín sa pustili čiastkové informácie a tak došlo na fabulácie novinárov.

Vyšetrovatelia, zahraniční policajti a znalci urobili kus práce, ktorú však nemožno prezentovať.
Myslite si čo chcete, PPÚ nezabilo nevinného človeka
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"