Zakazane doplnky zbrane

inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Obrázok
Obrázok
Používateľov profilový obrázok
e-zbrane
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa e-zbrane »

nasunuté to má dobre :lol:
No mal to ukázať aj po výstrele.

Robili sa nejaké pokusy ale nedopadlo to veľmi dobre :roll:
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

nemci robia origo adpater na flase,skoda len na Walter-a :D
inspiring_lehmann

Príspevok od používateľa inspiring_lehmann »

http://www.youtube.com/watch?v=JFqWf8XSxp8 PET flasa ako tlmic z filmu
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Dobré ptákoviny! Neviem si dosť dobre predstaviť reálne použtie :D.

Čo takto olejový filter? :D http://www.youtube.com/watch?v=OG97J9mvmBo
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Jarík, aj Štefko, ver tomu. Ale je pravda, že Mek je ešte o tri triedy väčší king. Mám taký pocit, že aj hentí hošani chcú byť ťažkí kápovci. Neviem, aký to má zmysel. Možno keby mali tie flašky naplnené vodou, tak by mohli bublinkovú minerálku vyrábať. S vysokým obsahom olova, medi, atď...
:P
scar
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa scar »

a co ak mi najdu policajti doma laserovy zameriavac a ja poviem ze je to na airsoft-zbran?
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Nuž ak vlastníš aj ostrú, ktorá má zodpovedajúcu montáž = PROBLÉM! :(

(Inak - netuším, prečo by Ti mali poliši NÁJSŤ niečo doma, ak by si predtým nerobil problémy Ty sám... len tak pre nič-za nič sa domové prehliadky nerobia!!!) :evil:
Gunslinger
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

scar: Laserovy zameriavac je u nas bohuzial nedovolny doplnok zbrane, a vztahuje sa to na vsetky 'zbrane' - cize myslim ze to plati aj pre airsoftky.

Gunslinger
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Ja som videl v jednom streleckom videu (uz si nepametam kde som to presne videl), jeden chlapik si omotal deku okolo zbrane, ruky a tak strielal, absolutne nic nebolo pocut :shock: a este aj nabojnice to zachytavalo. Aj PET flasu som videl na opakovacke, ale v nej bola napchata slama a hodne dobre upevnene. Takze aj to je podla mna zakazany doplnok :). Nedavam to tu ako navod, lebo je to moze zahliadnut aj v roznych filmoch ako CSI a pod. Ja som to videl na videu, kde to testovali. A strielat cez vankus je hovadina. A co s tymi lepsimi kovovymi AS laserovymi zameriavacmi co sa bezne predavaju? A este su aj na vodiace lišty? Takze sadnu na nemale mnozstvo zbrani.
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

az na fakt, ze as opticky zameriavac vydrzi spatny raz zbrane 2-3 krat, potom sa demontuje na prvocinitele, .22LR a podobne moze byt vynimkou.

as zbran je D, ale myslim si, ze nad tym kazdy zmuri oci, co sa tyka predaja, drzania, vlastnenia, az po doplnky.

co sa tyka laseru, neviem si predstavit ako chodia policajti od domu k domu a kontroluju tvoje prislusenstvo, a az by take nieco nasli, a ono to bude drahy kus na ostre zbrane, nie 5 korunova as replika, a mas doma aj ostre zbrane, tak ti podla mna neuveria, ze to mas na as, a tym ze to bude skutopcny kus si sa uz dopustil priestupku.
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Viaceri tu pisete, ze pri obrannej situacii nepomoze ani laserovy zameriavac, tak tu davam video:
http://www.youtube.com/watch?v=DEM5SYknX9c

Viem, ze to je Todd Jarrett, ale aj tak a ma lasergrips :lol:.
Gunslinger
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

Suhlas, uz som to tu viackrat napisal a argumenty asi netreba opakovat, jednoznacne pouzitie lasera nedava utocnikovi ziadnu podstatnu vyhodu (skor nevyhody - je vidiet kam mieri/nemieri, kde stoji a kde ma zbran, atd.), a pre obrancu je laser jednoznacnou vyhodou. A snad najpodstatnejsi je psychologicky efekt - ako ukazuju mnohorocne skusenosti policie zo statov, pachatel ktory na sebe vidi cerveny bod zvycajne reaguje o dost inak nez pachos na ktoreho je namierena zbran bez laseru...

Skoda ze media a filmy skor nahravaju na smec pacifistom, podla mna by laserovy zameriavac a baterka nemali chybat na ziadnej zbrani urcenej na obranu.

Gunslinger
Blade
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa Blade »

To s tymi zakazanymi doplnkami zbrane sa mi teda nezda. Takze ak zakazany doplnok zbrane je pod kategoriou A ako je mozne, ze aj v SR sa takyto doplnok da objednat na internete. Napr. tu:

http://www.firepro.sk/1/svietidla/policajne_a_vojenske/

Streamlight TLR-2 ma zabudovany aj laser. Neverim, ze ak by som to objednal (a zacvakal nieco okolo 8-9 tisic) ze by chceli vynimku na kategoriu A.

Podla zakona to mozno spada do kat. A, ale nadobudnutie takeho doplnku ako je laserovy zameriavac nie je nijako obmedzene (s tlmicom hluku vystrelu je to samozrejme inak) kedze je mozne zakupit repliky na AS zbrane, ktorre mozno vydrzia 2-3 vystrely ale to uz je detail lebo su to lasery a maju montaz na zbran. Verim, ze keby som objednal z USA laserovy zameriavac tak by to preslo cez colnicu bez problemov, alebo sa mylim?
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

asi sa nemylis, ale co s tym ma zakon? ten predsa jasne stanovuje co je zakazany doplnok, to ze to niekto neberie do uvahy a vystavuje sa tak postihu v sulade s pravom je jeho problem.
okrem toho, to ze to niekto predava nevypoveda vobec o nicom, v deasarms tiez najdes fullauto zbrane a nemas moznost si ich bez prislusnej vynimky kupit.
to ze zo zahranicia, kde to nemusi byt zakazane prepasujes na slovensko je tvoje protipravne konanie.

laserovy zameriavac je zakazanym doplnkom podla par. 4 ods. 4 pismeno c zakona o zbraniach
podla mna jasna uprava.
a aj jeho nadobudnutie, vlastnenie, drzanie je zakazane.

as prislusenstvo su podla mna repliky a nespadaju do zakazanych doplnkov podla par. 4
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"