Obsluha okřikla hosta, ten přivolal posily s mačetami

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
DUSO
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Obsluha okřikla hosta, ten přivolal posily s mačetami

Príspevok od používateľa DUSO »

No hadajte co to bolo za etnikum ti utocnici ? Priostruje sa.
:evil:

http://www.novinky.cz/krimi/241127-obsl ... etami.html
Používateľov profilový obrázok
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

Akira
prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa Akira »

to ma nijako neprekvapuje,ale co vravite nato,co sa momentalne deje v UK?
http://zpravy.idnes.cz/londyn-bouri-nep ... anicni_btw
multikulturalizmus v praxi? :P
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

si vsimni diskusiu k tomu blogu. velmi smutne. Napada mi text jednej pesnicky. Raz dva tri Cesi stali, dva po hube dostali. Jeden utek, to je ale smutek ...
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Pekne napisane na plnu hubu a vsetci s tym suhlasia co maju aspon stipku zdraveho rozumu.
PS Akira sem to nepatri
DUSO
častý prispievateľ

aris napísal: si vsimni diskusiu k tomu blogu. velmi smutne.
Tu diskusiu som si precital a padla mi sanka. Neda sa nic robit. Su proste ovcania co sa radsej nechaju rozsekat macetou na fasirku, ako by mali na seba zobrat zodpovednost za svoju aktivnu sebaobranu. A zda sa, ze je takych absolutna vacsina :( .
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

DUSO, ta skupina ludi ani nepripusti, ze by sa im nieco take mohlo stat. Ved svet je predsa plny lasky a zlo existuje len vo filmoch..

napr. isty Roman36 k reakcii, keby pana Romana36 kopali na zemi hlava nehlava

" Pane Matějko. Nějak si nedokážu představit kde
by k něčemu podobnému mohlo dojít . Berte to
tak, že každý patříme do úplně jiné sociální
skupiny."
DUSO
častý prispievateľ

Ano je to tak ako pises. Trpia nebezpecnym sebaklamom. Precitnutie z neho je zvycajne krute. Asi take akym teraz prechadza Londin.
inspiring_noyce

Príspevok od používateľa inspiring_noyce »

do baru možeš ísť aj na kávu s priateľkou alebo sa len ocitnúť sa na nesprávnom mieste v nesprávnom čase. odkedy moju priateľku napadla cigánka za bieleho dňa a teraz už je rada, že chodím do mesta ozbrojený a ju sprevádzam. banda útočníkov s macetami znie ako celkom slušná NO!
telra
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa telra »

tu mam taku otazku :

offtopic: celkom sa tesim na stretnutie ohladom NO v BA, nejake nove info nie je?
/offtopic

povedzme ze om v bare, incident ako bol v cechach, odchadza z baru s vykrikmki ze sa vrati a ze vsetci uvidia. som nestranny nahodny pozorovatel.
za 10 minut vidim ako pristavili dve "vytunene" skody 125 Rapid a z nich vyskakuje dotycny + 9 jeho spoluosadnikov, pricom v rkach maju zelezne tyce, noze, macety, kamene, retaze....

Hromadne bezia ku dveram .... na zaklade informacii a skusenosti inych ludi "viem" co bude nasledovat. Idealne a z hladiska minimalizovat skody a zranenia pripadnych potencionalnych obeti ako vravi nas oblubeny minister a tiez z taktickeho hladiska je asi idealne "privitat" prveho clena lync-mobu co otvori dvere. Co ale pravne hladisko? Ono vyhrazali sa, maju zbrane, je ich 10........ na druhej strane utok prinajlepsom iba hrozil...
DUSO
častý prispievateľ

Myslim, ze v tom pripade by sa mala pouzit hrozba zbranou. Sud by asi neprekusol okamzitu strelbu.
vanto
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa vanto »

Myslim, ze znenie pragrafu NO to jednoznacne popisuje, v takomto pripade ak mam pocit ohrozenia zivota mozem konat. Samozrejme, ze je potom otazka dalsieho setrenia argumentovat, ze momrntalny stav situacie bol taky. Je predsa nezmysel, aby clovek celiaci utoku v ktorom je ohrozeny na zdravi a mozno aj zivote sa v kritickej situacii snazil o gentlemanske riesenie. Prosto ked je skupina utocnikov ozbrojena cimkolvek a evidentne ma zaujem na mna zautocit nevidim dovod, preco by som nemal chranit svoje zdravie a zivot. Otazka je len ako u nas funguje sudnictvo, ci je skutocne mozne sa adekvatne branit bez strachu o to, ze silou mocou ma niekto bude koli tomu chciet zavriet do basy. Pretoze je to dobra tema na budovanie kariery bohuzial.
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

v tomto clanku ich je vidno v plnej krase

http://zpravy.idnes.cz/policii-se-prihl ... zpravy_alh

cuduje sa niekto predsudkom?
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Fúha, aké silné konšpiračné teórie prináša romea.cz :roll:
inspiring_babbage

Príspevok od používateľa inspiring_babbage »

samozrejme je hneď najlepšie to hodiť na skínov a otočiť to proti obetiam...som zvedavý ako to nakoniec skončí...
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"