Kimar 911 - referencie

Plynové pištole, expanzné pištole, plynové náboje
eloquent_beaver

Kimar 911 - referencie

Príspevok od používateľa eloquent_beaver »

Servus.
No tak očúvajte chlapi, mám takú otázku, že či nemáte nejaké tie referencie na Kimar 911 9mm. Som tak rozmýšľal že by som si túto plynovku typu Colt 1911 zadovážil. 1911-ka od Umarexu je moc drahá, tak by som išiel do toho Kimaru. By ma len zaujímalo či tentok Kimar 911 nerobí nejaké problémy ako zasekávanie alebo nevyhadzovanie nábojníc. Tiež by bolo k úžitku ak by niekto vedel povedať, že aký veľký plameň to hádže z hlavne, lebo niektoré tie pištole majú také úzke hlavne, že to lun pukoce.
Skrátka ak máte niekto Kimara 911, napíšte ako ste s touto zbraňou spokojný, čo je na nej dobré, čo zlé atď.
inspiring_faraday

Príspevok od používateľa inspiring_faraday »

Nazdar, predaval som jedneho znamemu nedavno, zatial z neho strielal iba par zasobnikov na skusku, ale ziadny problem nebol. Co sa tyka spracovania, tak to je take, no, porovnat s Waltherom sa to neda, ale ta cena je priazniva.
Používateľov profilový obrázok
romanon
prispievateľ
Príspevky: 309
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa romanon »

drzal som ju v ruke, strielal som z nej, hned som ju predal, to bol otras, spracovanim, prevedenim , vsetkym, hnusny kus zeleza, to uz 1911 od bruni ma lepsie spracovanie, tu som mal tiez. Samozrejme Walteru ani po clenky...
inspiring_faraday

Príspevok od používateľa inspiring_faraday »

Tak na co si ju vobec kupoval? :roll: Ked chce niekto lacnu zbran podobnu 1911, nezalezi mu na spracovani, vystreli z toho raz za cas, tak preco nie. Ak to chce niekto pre krasu, alebo strielat s tym castejsie, tak jasne, ze nech zvoli Walthera.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Dnes som už trocha mimo týchto tém, ale pred cca 11 rokmi boli zrovna povolené plynové pištole a staršie čisto poplašné s výšľahom mimo hlavne sa začali predávať za polovičné ceny. Tak som si ako chlapec kúpil Kimar CZ 75. Šmejdovosť tejto zbrane bola priam ukážková, v prvom rade nikdy nešla spoľahlivo, väčšinou náboj zasekla, občas sa stalo že prebila, ale málokedy. Farba sa z nej krásne šúchala, mechanizmus sa raz celý zlomil, stále ju mám niekde v šuplíku. Tá zbraň bola pred 11 rokmi taký šrot, že za tých 11 rokov proste nemohli ešte vychytať všetky muchy. :)
eloquent_beaver

Príspevok od používateľa eloquent_beaver »

Tak som predsa objednal toho Kimara 911. Je to ľahučký ľahko manipulovateľný kus železa. Aj škôlkár by na ňom natiahol záver! A ten záver je nejak navoľno, pri zatrasení hrká, farba na pohyblivých miestach z fleku opadala, ale inak to búcha a funguje normálne. Len nábojnice pri streľbe vylietavajú akosi lenivo, prvý to vymrští vysoko a ďaleko, ale ostatné to len vyfľusáva. Zatiaľ ale žiadny problém nenastal.

Táto plynovka je vhodná pre malé deti a dôchodcov. Keďže je ľahká tak ju môžem pretáčať na prste ako kovboj, čo na jednej strane púta záujem a pozornosť ľudí, ale aj mestskej polície.

Za tých pár (desiatok) euri to bola dobrá kúpa.
Používateľov profilový obrázok
Childe89
občasný prispievateľ
Príspevky: 68
Dátum registrácie: 14 years 3 months

Príspevok od používateľa Childe89 »

"Plynovka pre male deti a dochodcov" :D :D A to s nou tocis na prste a putas pozornost? To radsej nerob :wink: zaujimave ze ti pride lahka, lebo ma skoro kilo, vacsina plynoviek je este lahsich. Tak nech teda vydrzi :wink:
inspiring_hoover

Príspevok od používateľa inspiring_hoover »

Legionár napísal: Keďže je ľahká tak ju môžem pretáčať na prste ako kovboj, čo na jednej strane púta záujem a pozornosť ľudí, ale aj mestskej polície.

.
sila.... zbrojak dufam nejdes robit
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Legionár napísal:Keďže je ľahká tak ju môžem pretáčať na prste ako kovboj, čo na jednej strane púta záujem a pozornosť ľudí, ale aj mestskej polície.
Kovboji túto srandu robili s jednočinnými revolvermi...
Používateľov profilový obrázok
romanon
prispievateľ
Príspevky: 309
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa romanon »

ok, pomaly zacinam suhlasit s "malym zbrojakom..."
Napísať odpoveď

Návrat na "Plynové pištole"