Väzenskej stráži v Humennom utekal spútaný díler, strieľali
to je absolutne štandardný postup a platí pri každej eskorte aj dnes, výzva že ak sa niekto čo i len pokúsi tak sa striela bez výzvy.
správy nesledujem a mám dovolenku tak mi toto uniklo, neviem detaily ale dozviem sa ....
predpokladám, že ale odbehol už tak daleko, že mal príslušník pocit že tá rana do vzduchu bude na mieste.
otázka však je ako sa to vôbec mohlo stať...keďže presne viem ako tieto eskorty prebiehajú, nepochopím ale tých niekoľko desiatok metrov, ak by robili to čo majú , max sa môže vytrhnúť na 5m.
a pri 16r sputanom faganovi mi tiež príde ten varovný výstrel trochu mimo, ale nikto z nás tam nebol, je možné si predstaviť že to mal v pláne a niekde ho čaká auto, napríklad,,,, potom už ten varovný výstrel nevyzerá tak odveci že?
teším sa na tie lajstra čo budeme zase podpisovať, že máme robiť to čo máme...
správy nesledujem a mám dovolenku tak mi toto uniklo, neviem detaily ale dozviem sa ....
predpokladám, že ale odbehol už tak daleko, že mal príslušník pocit že tá rana do vzduchu bude na mieste.
otázka však je ako sa to vôbec mohlo stať...keďže presne viem ako tieto eskorty prebiehajú, nepochopím ale tých niekoľko desiatok metrov, ak by robili to čo majú , max sa môže vytrhnúť na 5m.
a pri 16r sputanom faganovi mi tiež príde ten varovný výstrel trochu mimo, ale nikto z nás tam nebol, je možné si predstaviť že to mal v pláne a niekde ho čaká auto, napríklad,,,, potom už ten varovný výstrel nevyzerá tak odveci že?
teším sa na tie lajstra čo budeme zase podpisovať, že máme robiť to čo máme...
-
inspiring_babbage
-
inspiring_boyd
ale minie uz to nieje ako voľakedy ...... vezen/odsudeny ale co to trepem dnes ich stat uz označuje slovom/názvom "klient" je prvoradý a viacmenej "nedotknuteľný" nielen jeho osoba ale aj jeho pohodlie ........ takže nejaký naznak dokazatelneho "trestu" od pánov dozorcov je trestaný podla zákona.......UGLI napísal:ono ho ten nejaký dodatočný trest od pánov dozorcov neminie
ale tu to vidím skôr na pochybenie zo strany ZVJS poznám počet eskortovanych ale nepoznam pocet eskortujucich teda aspon som sa ho nikde nedocitalak ak bol veleny dostatocny prislusnikov tak je uz len moznost ze si neplnili svoje povinnosti na 100% ale tazko posudzovat z medii a dohadov
-
inspiring_curie
-
inspiring_curie
-
inspiring_bohr
-
inspiring_boyd
ci verite alebo nie od prislusnikov ZVJS nedostane ani gumoliecbu ani zaucho a to uz len kvoli tomu ze existuju rozne dozorne institucie a nadacie jedna staznost na dozorcu a ide retazec setreni pocitam ze polucias vam to objasni na druhej strane kazdi prislusnik ma racej svoje miesto ako riskovat zamestnanie za poondiate zaucho .... peterson ty by si to mal poznat z inej strany ...............
nomed: všetko, čo píšeš je síce pravda, ale zase sa tu netvárme, že v base sú väzni "chránená zver" a že hocijaká Marienka z Nadácie Dementi príde zauškovať bacharov za niaky ten výchovný lipák.
Práveže viem ako to v basách chodí, nakoľko tam pravidelne dodávam klientov. Samozrejme tu nebudeme perverzne rozpisovať rozsah "liečebných postupov" , ktoré sa občas použijú, keď sa niekto neviem vmestiť do kože
Práveže viem ako to v basách chodí, nakoľko tam pravidelne dodávam klientov. Samozrejme tu nebudeme perverzne rozpisovať rozsah "liečebných postupov" , ktoré sa občas použijú, keď sa niekto neviem vmestiť do kože