Väzenskej stráži v Humennom utekal spútaný díler, strieľali

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
polucias
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa polucias »

to je absolutne štandardný postup a platí pri každej eskorte aj dnes, výzva že ak sa niekto čo i len pokúsi tak sa striela bez výzvy.
správy nesledujem a mám dovolenku tak mi toto uniklo, neviem detaily ale dozviem sa ....

predpokladám, že ale odbehol už tak daleko, že mal príslušník pocit že tá rana do vzduchu bude na mieste.
otázka však je ako sa to vôbec mohlo stať...keďže presne viem ako tieto eskorty prebiehajú, nepochopím ale tých niekoľko desiatok metrov, ak by robili to čo majú , max sa môže vytrhnúť na 5m.
a pri 16r sputanom faganovi mi tiež príde ten varovný výstrel trochu mimo, ale nikto z nás tam nebol, je možné si predstaviť že to mal v pláne a niekde ho čaká auto, napríklad,,,, potom už ten varovný výstrel nevyzerá tak odveci že?

teším sa na tie lajstra čo budeme zase podpisovať, že máme robiť to čo máme...
inspiring_babbage

Príspevok od používateľa inspiring_babbage »

moc daleko in nemohol odbehnut lebo ako je ta fotka toho miesta to je tak max 50 m od tej prokuratury (takže predpokladám, že im zdrhol do 100 m max.)...16 ročný zasranko na toho netrebalo podľa mna strieľať, dobehnúť a naložiť aby ho to už nabudúce nenapadlo...
inspiring_curie

Príspevok od používateľa inspiring_curie »

ono ho ten nejaký dodatočný trest od pánov dozorcov neminie
Používateľov profilový obrázok
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

útek eskorte pozná aj trestný zákon
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

UGLI napísal:ono ho ten nejaký dodatočný trest od pánov dozorcov neminie
ale minie uz to nieje ako voľakedy ...... vezen/odsudeny ale co to trepem dnes ich stat uz označuje slovom/názvom "klient" je prvoradý a viacmenej "nedotknuteľný" nielen jeho osoba ale aj jeho pohodlie ........ takže nejaký naznak dokazatelneho "trestu" od pánov dozorcov je trestaný podla zákona.......

ale tu to vidím skôr na pochybenie zo strany ZVJS poznám počet eskortovanych ale nepoznam pocet eskortujucich teda aspon som sa ho nikde nedocitalak ak bol veleny dostatocny prislusnikov tak je uz len moznost ze si neplnili svoje povinnosti na 100% ale tazko posudzovat z medii a dohadov :(
inspiring_curie

Určite som nemal na mysli že by mu nejaký dozorca niekde vylepil pozaucho, to sa už nedeje, ale ak je stres na strane dozorcov tak sú potom v strese aj strážený a niektorí väzni nemajú moc rád ak sa im stereotypní život niečim naruší.
peterson
expert

:lol: :lol: vraj sa "zauchá" už nedejú. Dobre som sa pousmial
inspiring_curie

Jeden z mojich nadriadených je bývalí bachar a osobne som bol na takej tíždnovej brigáde v Leopoldove, tak som nechcel aby to vyznelo že zamestnanci väzníc su voči väznom netolerantný násilný tyrani.
peterson
expert

:D jeden smajlík za obsah tvojho príspevku
a další :D za pravopis
inspiring_curie

Tričko so smajlíkom treba poslať tomu 16 ročnému bežcovi , bude ho potrebovať.
inspiring_bohr

Príspevok od používateľa inspiring_bohr »

mladý pán dostane trochu masáž po chrbte.odborne sa táto procedura volá gumoliečba.prekrvuje to svalstvo a bude pokoj. :D
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

ci verite alebo nie od prislusnikov ZVJS nedostane ani gumoliecbu ani zaucho a to uz len kvoli tomu ze existuju rozne dozorne institucie a nadacie jedna staznost na dozorcu a ide retazec setreni pocitam ze polucias vam to objasni na druhej strane kazdi prislusnik ma racej svoje miesto ako riskovat zamestnanie za poondiate zaucho .... peterson ty by si to mal poznat z inej strany ...............
peterson
expert

nomed: všetko, čo píšeš je síce pravda, ale zase sa tu netvárme, že v base sú väzni "chránená zver" a že hocijaká Marienka z Nadácie Dementi príde zauškovať bacharov za niaky ten výchovný lipák.
Práveže viem ako to v basách chodí, nakoľko tam pravidelne dodávam klientov. Samozrejme tu nebudeme perverzne rozpisovať rozsah "liečebných postupov" , ktoré sa občas použijú, keď sa niekto neviem vmestiť do kože
polucias
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa polucias »

každý tu máte kus svojej pravdy, je to "aj" "aj"

väšsinou potrenujú ale tieto "liečenia" taký ktorý majú v papieroch IQ 50, lebo je to s nimi ako so zvieratami,

ale takéto ucho si myslím že asi nikto masírovať nebude :wink: , ono jeho kolegiovia klienti rychlo vyškolia v tom ako a kam napísať....
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"