Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)
Ja som sa na tretieho nahlásil celý šťastný s tym prditkom v 223, a ratal som noci kolko krat sa vyspim a idem , no ale pušku som poslal do kytek bo somar som si navazil zly prach ... ksicht mám našťastie celý , ale aj keby ne pán Soukup akosik nema zapnutý telefón v tomto týždni a vobec ho nesere , takže by asi ani nebolo čo poslať tým laufom ..... ale prídem s kolegovcami , ktorým to bude fungovať.. takže som k dispozícii ako helper.. ak by bolo treba.. toho 3.9.
- Black Powder
- moderátor
- Registered for: 19 years 4 months
Chcel som sa 3.9. aj ja ukazat, no mam vsetky vikendy nabite sutazami, takze nieco podobne ako na videu si nevyskusam:
http://www.youtube.com/watch?v=H_xGARJZ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=H_xGARJZ ... re=related
Heslo vcerajsich pretekov: Opaleny, hladny, smaedny, ustaty - ale hlavne vystrielany.
Najprv chcem uplne specialne podakovat obsluhe, ktora pocas vcerajsej sutaze ukazala nadludske usilie.
3500 korun - kua co to mas za frajerku ked po celodennej makacke o osmej vecer striela zo samopalu na gongy a potom jeden z nich odnesie na pleci skoro k autu.
Dalej chcem podakovat Majacovy, Kapulovy, Whiskersovy ktory okrem sutazenia mal energiu aj helfnut.
Samozrejme slava patri aj vitazom. Ten pan co skoncil na tretom mieste je rekordmanom v Battle fielde ked za 1:24!!! zrusil vsetky terce, niektory mysleli, ze mu dosli naboje ked sa postavil a zacal si balit veci...
Vysledky a fotky tercov zavesim na net. Jeden cesky kolega narobil aj zopar fotiek a slubil, ze posle mailom.
Najprv chcem uplne specialne podakovat obsluhe, ktora pocas vcerajsej sutaze ukazala nadludske usilie.
3500 korun - kua co to mas za frajerku ked po celodennej makacke o osmej vecer striela zo samopalu na gongy a potom jeden z nich odnesie na pleci skoro k autu.
Dalej chcem podakovat Majacovy, Kapulovy, Whiskersovy ktory okrem sutazenia mal energiu aj helfnut.
Samozrejme slava patri aj vitazom. Ten pan co skoncil na tretom mieste je rekordmanom v Battle fielde ked za 1:24!!! zrusil vsetky terce, niektory mysleli, ze mu dosli naboje ked sa postavil a zacal si balit veci...
Vysledky a fotky tercov zavesim na net. Jeden cesky kolega narobil aj zopar fotiek a slubil, ze posle mailom.
Naposledy upravil/-a AKI v 04 Sep 2011, 12:58, upravené celkom 1 krát.
A to ho najprv tou .58 odtrhla...
Nabuduce Ti donesiem reťaz aj za seba
Inak aj z môjho pohľadu pekná a zaujímavá súťaž, len strááášne dlhá. Bolo by fajn, keby sa ľudia dopredu nahlasovali mailom ako je to v propozíciach, výrazne by sa to urýchlilo, keď budú dopredu nachystané terče. A nejako ma po včerajšku boli nohy
Inak aj z môjho pohľadu pekná a zaujímavá súťaž, len strááášne dlhá. Bolo by fajn, keby sa ľudia dopredu nahlasovali mailom ako je to v propozíciach, výrazne by sa to urýchlilo, keď budú dopredu nachystané terče. A nejako ma po včerajšku boli nohy