Muzovi-vybuchol-domaci-sklad-municie.

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_newton

Muzovi-vybuchol-domaci-sklad-municie.

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Kátlovce. Ťažké poranenia s doživotnými následkami utrpel vo štvrtok pri výbuchu munície v rodinnom dome 30-ročný obyvateľ Kátloviec pri Trnave. ČTK o tom dnes informovala polícia a bratislavská nemocnica. Pyrotechnici našli v dome muníciu z druhej svetovej vojny, podomácky vyrobené výbušniny a chemikálie potrebné na ich prípravu ako aj strelivo či zbrane.

Muž podľa hovorkyne bratislavskej fakultnej nemocnice Rút Geržovej prišiel pri explózii o jednu nohu. Lekárom sa neskôr nepodarilo zachrániť ani druhú nohu a ľavú ruku. Pacienta čaká aj ďalšia operácia, pretože všetky zranenia nebolo možné naraz ošetriť, dodala Geržová.

Explózia nastala krátko pred siedmou hodinou večer v hospodárskej časti rodinného domu, uviedla Mária Linkešová z krajského riaditeľstva polície v Trnave. Policajní pyrotechnici dnes museli ďalšie podomácky vyrobené trhaviny odpáliť riadeným výbuchom v nezastavanej oblasti. Zvyšnú časť munície polícia zaistila, preskúmať by ju mali experti, poznamenala Linkešová.

Tragické udalosti spôsobené neopatrnou manipuláciou s výbušninami zvyčajne sprevádzajú novoročné oslavy. Opakujú sa napriek upozorneniam, že ľudia si zvlášť pri výbuchoch výrobkov domácej výroby môžu vážne poškodiť zdravie

Arrow
http://www.sme.sk/c/3857538/Muzovi-vybu ... nicie.html
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

fuuha, hovori sa ze za blbost sa plati, ale toto je silne.
snat to bude aspon pozitivne vplyvat na podobnych ludi.
Používateľov profilový obrázok
arminius
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

Práve som dopozeral TV noviny,kde ukazovali,čo všetko ten odvážlivec mal doma v kôlničke.
Pravdepodobne " najlepší " odborník poslednej doby na Slovensku,ktorý mal odvahu delaborovať muníciu s kladivom a sekáčom.
Čo som postrehol v krátkych prestrihoch,mal tam toho požehnane,aj muníciu,aj sapíky,skrátka ......???????
Ako sa hovorí,komu niet rady,tomu niet pomoci ! Buď fit !!!

AD LUKE : ľudská blbosť je nebetyčná. Možno nasledovné riadky budú na niektorých vplývať aj asi cynicky / trochu morbídne / :

Lekár vraví : ,, mám pre Vás dve zprávy-dobrú a zlú.Dobrá : Stav pacienta je stabilizovaný.Zlá : Tá dobrá je z patológie "
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Luke, ja som pesimista. Na podobných degešov cudzie nešťastie ako odstrašujúci príklad nestačí. Kým im to neurve pár prstov z vlastných praciek, tak nechápu vo co go. Ja len dúfam, že nikto z mojich susedov nie je taký imbecil, aby si budoval doma podobný VOP a ohrozoval tým moju bezpečnosť.
:evil:
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"