Správa fóra

Nahlasovanie chýb, odkazy adminom a moderátorom, kontakt na admina etc.
Používateľov profilový obrázok
mgke
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years

Príspevok od používateľa mgke »

Súhlasím s posledným príspevkom. V niektorých témach je až príliš veľa zbytočných kecov od témy a človek sa musí veľa preklikávať, aby našiel to čo hľadá. Ku konkrétnej téme, konkrétne príspevky. Ostatné môže ísť na pokec. Radšej menej, ale prehľadných a prínosných príspevkov.
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

preco nie je mozne pridavat prispevok v sekcii UDALOSTI v jednotlivych temach?
misko 6
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 1 month

Príspevok od používateľa misko 6 »

Ked uz sa robia tie zmeny, este by sa mohli temy ,,Tak toto ma nasralo" a ,,Tak toto ma potesilo" zlucit do jednej, na inom fore to fungujej perfektne, clovek napise +/- co hopotesilo/nasrdilo. Pripadne okomentuje niaky post ineho pouzivatela.
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

V tejto verzii phpBB sa témy nedajú zlučovať.
Peter Elektro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Par dni dozadu mi prestalo hadzat notifikacie do spamu.....nič som nemenil :)
len pre info....
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa telra »

chapen problemi s masivnym offtopicom v sekcii udalosti, len nemyslite ze uplny zakaz odpovedi uzivatelom okrem moderatorom je....skratka naklady a obmedzenia su vacsie ako vyhra? nebolo by lepsie riesit to skor prisnym banovanim resp. zakazom prispevkov pre dotycneho na den, dva, tyzden?
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

No práve som sem chcel napísať kvôli najnovšiemu postu čo napísal Telra - nové ostreľovacie pušky pre policajtov. Tá téma sa priamo dotýka hlavného zamerania fóra a nie je možné tam o nej diskutovať, takže asi by bolo fajn ju presunúť do témy Snipers, ostatné alebo kam.

Inak Telrov nápad nie je najhorší, v prípade spamu v udalostiach zakázať niektorým ľuďom dočasne komentovať príspevky v danej sekcii, v prípade porušenia dočasný ban ako tvrdšie riešenie.

Prípadne by sa dalo urobiť myslím aj na administrátorskej úrovni v rámci skupín, jednotliví užívatelia by sa dali prehadzovať medzi skupinami, jedna skupina by mala možnosť v niektorých sekciách iba čítať, iná aj komentovať, kto bude spamovať bude preradený do skupiny s oprávneniami iba čítať a písať bude môcť iba v gun sekciách.

Tretia možnosť (tá by vyžadovala spoluprácu užívateľov) by bola aby samotní užívatelia vkladali odkazy na témy u ktorých sa nepredpokladajú spam reakcie, rasistické reakcie atď do nejakej inej sekcie, či už do súčasných alebo do nejakej novej typu "udalosti s komentárom".

Ja drvivú väčšinu tých vecí v udalostiach nemám potrebu komentovať ale zrovna u tých ostrelovačiek by som si rád prečítal názory ľudí, to isté u témy prezbrojenie PZ SR atď.
limo222
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa limo222 »

Suhlasim :)
inspiring_panini

Mohli by sme sa zhodnúť na tom, ako bude pokračovať sekcia revolvery - veľa topicov o revolveroch je v sekci S&W a Ruger. Bolo by fajn ich presunúť do revolverov. Ak sa do toho nikomu nechce, tak mi dajte jednorázovo mod. práva do týchto dvoch sekcii a spravím to, tak ako kedysi 1911tky.
igoros
moderátor
Dátum registrácie: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

Presunuté, ked som na nieco zabudol, alebo som prehliadol, daj vediet.

Tema RUGER LCR je zdvojena, ale neviem ju zlucit, mozno Panzer...
Panzer
Administrátor

Žiaľ, zlučovanie tiem nie je možné.
Panzer
Administrátor

Zoidberg37 napísal:...v prípade spamu v udalostiach zakázať niektorým ľuďom dočasne komentovať príspevky v danej sekcii, v prípade porušenia dočasný ban ako tvrdšie riešenie. ...

Nápad fajn, ale definuj spam v udalostiach.

Ani ja nie som nadšený z toho, že bolo potrebné ukončiť debaty v Udalostiach. Ale niekedy to už išlo na hranicu zákonnosti, resp. slušnosti vôbec.
inspiring_panini

V prvom rade ďakujem za promptné vyriešenie revolver sekcie. Pozeral som to a vyzerá to byť všetko fajn.

Ohľadne spamu - vlastne som sa zle vyjadril, tam nešlo o spam, spam je v každej sekcii v podstate na každom fóre, občas (málokedy) je aj prospešný, odľahčí atď. Udalosti mali iný problém - bohužiaľ všetci vieme ktoré témy boli tie kvôli ktorým sa udalosti zamkli. Sekcia by sa jednak dala obmedziť na strelné zbrane, čím by sa eliminovali témy ktoré vyvolávali najviac emócii - rómovia s mačetami atď a jednak ako som vravel, dávať v podstate "ban na sekcie". Ak táto verzia fóra funguje tak ako si myslím, tak by sa založila skupina do ktorej by sa pridali všetci súčasní aktívni webfóristi. Táto skupina by mala mať právo (právo nastavené cez administráciu nie nejaké písané právo :) ) komentovať sekciu udalosti, čo by pre ostatných nebolo možné. Ľudí, čo budú mať vo svojom komentári potrebu napísať, že Breivik bol k svojmu činu dotlačený systémom a podobné perly kvôli ktorým sa udalosti zamkli by boli zo skupiny dočasne/trvalo vylúčení. Malo by to ešte jednu výhodu, novo registrovaný užívateľ by nemal možnosť tieto sekcie komentovať, čo som si v poslednej dobe všimol u viacerých nováčikov - prvé posty majú v "mimo témy" alebo predtým v udalostiach. Keď napíšu pár normálnych postov týkajúcich sa hlavnej témy fóra (nespomínam si presne ale tuším strelné zbrane...), tak by ich moderátor skupiny do tejto skupiny pridal.
Panzer
Administrátor

No však toto je problém ... "by sa založila skupina do ktorej by sa pridali všetci súčasní aktívni webfóristi". Medzi aktívnych WF patrí napr. aj BK.

Žiaľ, kým je tu táto podoba fóra, bude musieť byť aj táto podoba regulácie príspevkov.
inspiring_panini

Ja som za to aby tam bol od začiatku aj BK. Na začiatku má každý rovnakú šancu, bude len na ňom či sa v tej skupine udrží. :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Správa fóra"