Ostatne rozne napr. Benchmade a pod. ale tento je na rezanie a pracu idealny. Ten hrot je zakerny
Naše nože
No ano som. Vzhladom na to ze to ma vsetko co treba v zaklade a zmesti sa to na opasok v puzdre tak je to OK. Hlavne je to z materialu co nehodi iskru.
Samozrejme ine multitool su zas na ine ucely mam aj Victorinox kde je aj lupa
Proste lepsie vybavene len na sparanie sa v mojich veciach je to trochu o zivot.
Ine noze viem ze taky top mam Benchmade ale neviem typ a par inych .
Samozrejme ine multitool su zas na ine ucely mam aj Victorinox kde je aj lupa
Proste lepsie vybavene len na sparanie sa v mojich veciach je to trochu o zivot.
Ine noze viem ze taky top mam Benchmade ale neviem typ a par inych .
He no ano ma to klieste tak aby si mohol stlacit rozbusku na zapalnicu.
zas ten bodec je univerzal nielen do C4 ale aj do inych plastov alebo na sparanie v zuboch
Ten pilnik je sice taky brutalnejsi nic moc pre zenske na nechty
Puzdro stoji za houby lebo ako su stiahnute klieste tak deru spodok a dve som uz zlikvidoval.
zas ten bodec je univerzal nielen do C4 ale aj do inych plastov alebo na sparanie v zuboch
Ten pilnik je sice taky brutalnejsi nic moc pre zenske na nechty
Puzdro stoji za houby lebo ako su stiahnute klieste tak deru spodok a dve som uz zlikvidoval.
http://www.bladeops.com/Benchmade-Black ... 600sbt.htm a napriklad tento mam medzi inymi ale tento skor volam vitrinkovi nie moc na nosenie. Teda aby som ho nestratil.
...drevo vyzerá na čerešňu ...žeby ?
Alebo sa mýlim , môže byť ...lebo je také svetlejšie ...
Ja sa už tiež cez zimu niečo vykúzliť ...materiál by som mal , len sa neviem rozhodnúť , či rúčka bude drevená alebo paroh...
Arminius: je to ringlota kombinovaná so sobím parohom...takže aj drevo aj paroh. Ale čerešňa vyzerá skoro rovnako, toto má (aspoň podľa mňa) krajšiu kresbu. Mám už nasušenú, 3 roky to opatrujem, pôvodne som chcel použiť agát varený v slanej vode, ale nakoniec som dostal chuť spraviť to do červena.
Ostatní: ďakujem
Keď to bude hotové hodím ešte nejaké fotky...teda ak sa podarí aj púzdro a nebudem sa hanbiť 
Edit: Takže nôž skôr ako som ho stihol nafotiť v piatok zmenil majiteľa, ktorý s ním dúfam bude spokojný. Fotky teda budú niekedy neskôr.
Ostatní: ďakujem
Edit: Takže nôž skôr ako som ho stihol nafotiť v piatok zmenil majiteľa, ktorý s ním dúfam bude spokojný. Fotky teda budú niekedy neskôr.
-
mototechna
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa: