Kurz LT : NO a KN

Ixo
prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa Ixo »

Skvela prednaska, vyborny "blbuvzdorny" vyklad. Dufam ze bude podobnych akcii viac :)
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

Velmi rad som sa prednasky zucastil, konecne som stretol Panzera nazivo... prednaska bola na urovni, na Panzerovych komentaroch sa dalo niekedy dobre zasmiat :lol:

Jednoznacne pochvala LT aj prednasajucim
Používateľov profilový obrázok
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

Este k tomu Panzerovi, ja som cakal, ze bude aspon o 10 rokov mladsi :D
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Nuž, roky nezastavíš....
8)

Ja som si zasa myslel, že Ja som je o desať rokov starší :D
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

inak aj ja som cakal kusok mladsieho, dufam ze som neurazil... kamarat komentoval, ze to su tie moje internetove zoznamky :lol:
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

Ja som napísal:Este k tomu Panzerovi, ja som cakal, ze bude aspon o 10 rokov mladsi :D
ved on je o desat rokov mladsi
:)
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Ak chcete trochu skúseného sudcu, nečakajte tridsiatnika. To je totiž hraničný vek, od ktorého môžte byť za sudcu vymenovaní. 8)
lenochod
prispievateľ
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa lenochod »

Teraz som si vlastne uvedomil, ze ak by sa akcia konala v T&T, moja bujna fantazia by nestacila na predstavu ako by sa tam parkovalo :D
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Panzer napísal:Víťazom v počte kvalitných otázok bol jednoznačne Berserker. Našťastie boli vždy k veci, takže kľudne sa pýtaj aj v budúcnosti 8) .
Tak to si ma teraz prekvapil! Ďakujem! Budem sa snažiť túto tendenciu urdžiavať aj v budúcnosti. ;)
3500korun
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

Bers, zvýraznil by som to slovíčko kvalitných lebo inak tam bol iný expert :lol:
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Áno, bol tam jeden chalan čo mal celkom dosť popletené NO a KN, neviem či je z fóra. Neviem či nakoniec odišiel z prednášky s tým, že v tom mal ako-tak jasno, ak áno, tak to je ukážkový príklad, že takéto akcie majú veľký zmysel.
volmet
prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa volmet »

pani, planujete taketo akcie aj v inych mestach? je to urcite velky prinos pre verejnost a nie kazdy ma moznost ist tak daleko na akciu.
boris
expert
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa boris »

tato akcia prebehla zatial v Kosiciach a Bratislave. odprednasali sme dohromady zhruba pre 150 ludi. o zopakovani akcie v inych mestach sme zatial neuvazovali. verim vsak, ze pokial by bol dostatocny zaujem pripravime este jednu reprizu niekde mimo KE a BA.

dalsia planovana akcia je kombinovana prednaska na temu bezpecna manipulacia so zbranou (certifikovany instruktor, pojde najma o prakticke ukazky) a bezpecne ulozenie zbrane a kontrola ulozenia zbrane (pravne aspekty). terminy este nie su dane, na priprave sa zatial pracuje.

b.
Legis Telum
prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa Legis Telum »

lenochod
prispievateľ
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa lenochod »

Kedze som tam zahliadol aj kameramana, pytam sa, ci by sa nepodelil s videom z prednasky. Moj pokus o zachytenie aspon audia bol dost neuspesny.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"