Opustená strelnica - možno na nej strieľať?
No jo, ak to bol žart, tak by neuškodil nejaký ten smajlík. Za tie roky som si na tomto fóre zvykol už aj na výskyt exotov, ktorí by nemali problém myslieť podobný príspevok smrteľne vážne.
Odplatnosť, čo bezodplatnosť využívania priestorov strelnice je úplne irelevantná. Kludne sa dá strieľať aj zadarmo, ak sa na tom osoba dohodne s majiteľom strelnice. Na opustenej strelnici sa nemôže strieľať iba preto, lebo právne normy umožňujú využívať na strelecký výcvik a športovú činnosť len riadne schválené strelnice za prítomnosti správcu strelnice.
EDIT: Chyba v písaní.
Odplatnosť, čo bezodplatnosť využívania priestorov strelnice je úplne irelevantná. Kludne sa dá strieľať aj zadarmo, ak sa na tom osoba dohodne s majiteľom strelnice. Na opustenej strelnici sa nemôže strieľať iba preto, lebo právne normy umožňujú využívať na strelecký výcvik a športovú činnosť len riadne schválené strelnice za prítomnosti správcu strelnice.
EDIT: Chyba v písaní.
Naposledy upravil/-a Jack v 06 Nov 2011, 17:50, upravené celkom 1 krát.
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- dirty.harry
- častý prispievateľ
No ja som si vybavil "permanentku" na strelnicu flaskou borovicky priamo do ruk spravcovi ...
ALe potom ma to tam omrzelo.
Minule ma kamos zavolal na daku obecnu strelnicu, dal 3,5 € statostovy, on na vymenu kluce a sli sme pukat ostosest. Pekna udrziavana strelnica. Spravca tam nebol samozrejme, keby dosli policajti kto ma problem, my ci starosta?
Akurat jedna vec ma zarazila, ze subezne so streleckou drahou cca 4 metre vedla je detske ihrisko s preliezkami. Obec ho tam postavila pred 3 rokmi...
Minule ma kamos zavolal na daku obecnu strelnicu, dal 3,5 € statostovy, on na vymenu kluce a sli sme pukat ostosest. Pekna udrziavana strelnica. Spravca tam nebol samozrejme, keby dosli policajti kto ma problem, my ci starosta?
Akurat jedna vec ma zarazila, ze subezne so streleckou drahou cca 4 metre vedla je detske ihrisko s preliezkami. Obec ho tam postavila pred 3 rokmi...
Zdravim, ako to dopadlo s tou strelnicou pri Vlcanoch? Funguje? Vcera som rybarcil medzi Selicami a Vlcanmi, chodil som po brehu kde su Vlcany (prisiel som z cesty Sala - Vlcany). Medzi 15:30 a 16:30 pri Vlcanoch niekto strielal o dusu. Kym som bol dalej od Vlcian tak sa mi zdalo ze je na mojej strane, ked som bol blizsie zdalo sa mi sice ze to ide z druheho brehu, ale v tej hmle a skoro tme uz sa smer urcuje tazsie. Mohlo sa to odrazat aj od stromov na druhom brehu.