Vnútorné púzdro - Glock 19

Používateľov profilový obrázok
spherixis
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 2 months

Vnútorné púzdro - Glock 19

Príspevok od používateľa spherixis »

Neveite poradit vnutorne puzdro okrem Dasty, ktoru teraz mam:
http://www.colosus.cz/zbrane/vnitrni-po ... sta-212-2/
Nejako sa neviem prepracovat k nicomu.

Koza, nylon, cokolvek. Tiez som pocul nieco o koziarovi, ktory sije na mieru? Cosi take sa mi marí.
xmaster
prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months

Príspevok od používateľa xmaster »

luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

mam nylonove od falco a som spokojny.
spherixis
častý prispievateľ

Xmaster: To som presne myslel.dik

luke: A je vnutorne? Nenasial som na ich stranke vnutorne. Nemas obrazok alebo link?
luke
častý prispievateľ

spherixis
častý prispievateľ

Tiez upredzostnim klip pred putkom na opasok.
Ide mi vsak o to, aby sa mi zadna cast zaveru netrela o telo a tympadom by ju puzdro malo pokryvat. Nase zbrane maju rovnake rozmery, tak ako je to u teba s falcom?
Obrázok
kapula
častý prispievateľ
Registered for: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

ja som si skusal v hermese vnutorne od Unle mike, skusal som to na k100, a na nom sa mi pacilo ze ta zadna cast zaveru bola prekryta, oddelena od tela. Ale zase sa mi na nom nepacilo to, ze ten klip bol z plastu, ja by som radsej kovovy, lebo predsa je to dost namahana cast a mne to pripadalo ze sa to asi coskoro zlomi. Keby Falco nieco take vyrabal, ze to prekryke cely zaver + kovovy klip, tak to berem hned. Cena toho Unle Mike bola cca 700Sk
spherixis
častý prispievateľ

Fobus, ine padlove alebo opaskove puzdro, niesu pre mna na bezne nosenie dobre, pretoze dlhe ani siroke veci zrovna nemusim 8)
Zostava len vnutorne puzdro, ktore mi na druhej strane uplne vyhovuje.

Na mojej daste ma okrem spominaneho nepokryvania "zadku" zaveru dost stve, ze sa snou neda ani len pobehnut a rovnako ani co ste spominali - falco ani uncle mike poistku nemaju.
Preto som sa za devat stovak rozhodol nakupit za oceanom: http://i284.photobucket.com/albums/ll12 ... 403709.jpg
Galco, "ostrielana" adresa, dufam, ze budem moct odporucit a neskonci to ako s mojim taktickym equipmentom - na eBayi :lol:
igoros
moderátor
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

Asterix, tiez mam taky problem. Nenasiel som zatial ziadne vonkasie puzdro, ktore by mi vyhovovalo. Bud mam otiahnute tricka a tam to vidno, ze mam nieco na opasku, alebo mi hlaven vykuka spod tricka. Preto zatial najcastejcie nosim vnutoropaskove Falco, obcas to tlaci ako hovado, v lete sa pod puzdrom spotis, ale nemam ine vychodisko.
spherixis
častý prispievateľ

igoros veru, ked vezmem vonku fobus, hrozne TO vidno a koledujem si, ze ma niekto klepne zozadu po gebuli a mi TO vezme. :D Fobus mam uz len na strelnicu, kde je pohoda...

Nemam nic proti nylonovym, a vlastne len z jedneho dovodu som sa rozhodol pre kozenne - prave koli poteniu. Neviem ako velmi to ovplyvni komfort nosenia po tejto stranke, no rozhodne cakam, ze to na kozi bude prijemnejsie ako umela hmota.
Sak uvidim, ked mi to pride a nezabudnem, dopisem.
kapula
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Dnes som pisal do Falca, ci nemaju v ponuke aj vnutorne puzdro co prekryva zbran a oddeluje zadnu cast zaveru od tela, prislo mi toto:

mozme Vam ponuknut aj taketo puzdro (nenachadza sa v e-obchode). V podstate ide o nylonove puzdro typ 433, ktore ma na zadnej strane vybezok kopirujuci tvar zbrane a takto ju celu oddeli od tela. Puzdro ma ocelovy klip.

Cena takehoto puzdra je 400,- Sk + postovne 79,-.

Ak budete mat o puzdro zaujem, prosim poslite nam Vasu adresu. Puzdro mozme poslat dobierkou.

takze jednoznacne idem do toho, dnes idem do DEASu, takze pozrem ci ho tam naaaahodou nemaju, inac objednavam, ked to dojde hodim tu foto mojho sexi bruch... , proste foto toho puzdra s kacenou :)

EDIT: pomylil som sa a namiesto Falco napisal fobus, sorry :roll:
Naposledy upravil/-a kapula v 28 Máj 2008, 14:01, upravené celkom 1 krát.
luke
častý prispievateľ

spherixis: nosim to tak, ze sa mi puzdro ani zbran vobec pokozky nedotykaju, zaver z puzdra trci asi 2cm a aby ma na zaciatku nestudenil, tak si trosku povytiahnem trenky.
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

spherixis napísal:...Na mojej daste ma okrem spominaneho nepokryvania "zadku" zaveru dost stve, ze sa snou neda ani len pobehnut a rovnako ani co ste spominali - falco ani uncle mike poistku nemaju.
Tomu dosť dobre nerozumiem. Pri behu sa ti vysúva z vnútorného puzdra zbraň alebo ti vybieha celé puzdro so zbraňou? Lebo mne tá vnútroopasková Dasta sedí na opasku ako prilepená a niekedy je normálne problém dať ju von. Ten oceľový klip je parádne silný. Samozrejme iné to je, keď ju mám napr. za gumou na bermudách. Vtedy si ju pri behu musím pridržiavať aj keď je v nej len ižeta.
spherixis
častý prispievateľ

Panzer: Ten ocelovy klip je pevny jak to co ryje..:D Tiez mam problem ho vybrat z nohavic. To by bolo O.K.

Myslel som na zbran, ktora v samotnom puzdre pri behu, skakani, preskakovani... skace somnou a musim na nu davat pozor, co je samozrejme blbost. Vacsinu dna sice nebeham ani neskacem, takze zatial s tym viem zit, no rad by som sa na svoju puzdro chcel spolahnut na sto pro.
kapula
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

ked pri behani pistolka skace, treba ju zatazit bruchom :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné..."