Belgicko - atentátnici s granátmi

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Belgicko - atentátnici s granátmi

Príspevok od používateľa lovec »

vanto
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa vanto »

Dost silna kava, na prvy pohlad to nedava ziaden zmysel. Proste posobi to doslova tak, ze rano vstal, zobral FN-ko, spravil, co spravil a potom sa zastrelil. Zeby zasa nejaky pocin zufalca?
lovec
častý prispievateľ

UPDATE

UPDATE CNN

.....pocty mrtvych sa zatial lisia, ako aj pocet utocnikov....
telra
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa telra »

http://www.topky.sk/cl/11/1293592/AKTUA ... zranenych-

sice topky ale...
topky.sk napísal:Keď mal Amrani 29 rokov, policajti pri razii objavili uňho doma viac ako tucet strelných zbraní, 9500 nábojov a okolo 2500 kusov rastlín indického konope na výrobu marihuany. Ďalšie vyšetrovania viedli k nálezu raketometu značky Law, kalašnikova AK 47, samopalu K31, ostreľovacej pušky vysokej presnosti a ďalších zbraní a zbraňových komponentov. Amrani počas vyšetrovania odmietal prezradiť pôvod svojho arzenálu.
Bol za to odsudeny na 58 mesiacov,necelych 5 rokov, takze pochybujem ze mal cokolvek z toho legalne....
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

tož... vysvetli to ovcám... lebo uz teraz pocujem vo svojom okoli antigun békanie..
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

V taliansku je aspon volnym okom vidiet motiv, ale tento skrat je nevysvetlitelny :idea:
vanto
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa vanto »

Podla toho co som cital, tak vyzera, ze si sposobil zranenie nesikovnou manipulaciou s granatom co ho vlastne zastavilo, nejedna sa teda o samovrazedneho utocnika. Teda aspon nie je zrejme ci to planoval ukoncit samovrazdou. Som ozaj zvedavy ci a na co vlastne sa casom pride...
Rasto
expert

Nepride skor vymysli co sa komu bude hodit, ci to nie je ako na slovensku :evil:
Alebo sa radsej nepride na nic a zahra sa to do autu :idea:
lovec
častý prispievateľ

Rasto
expert

Pozriem sa na toho hajzla a nevidim v nom europana :x
A este jedna korekcia nie vasnivy zberatel zbrani, ale nelegalny drzatel zbrani :!:

http://www.topky.sk/cl/11/1293592/Toto- ... el-zbrani-

http://www.topky.sk/cl/11/1293669/Najml ... pokrstili-

Tisnu sa mi slzy do oci :(
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Prave som sa vratil zo sluzobky v Dunquerke. Vcera okolo obeda som sa chcel zastavit v Liege na obed. V meste brutal chaos. Vsade policia, z mesta ma otocili s tym ze je tam vyhlaseny vynimocny stav a mesto je uzavrete. Asi este hodinu po utoku hladala policia po meste dalsich strelcov. Vtedy este platila verzia ze utieklo niekolko nebezpecnych vaznov a v mieste sa striela. Inak v meste klakla mobilna siet ked sa vsetci snazili dovolat rodine ze su v poriadku.

R.I.P. obetiam je smutne, ze takeho magora sa nedalo nejako zastavit...´
Udajne bol na vysluchu na policii a nechcel ist znovu do base, kedze sa z nej cerstvo vratil, ked si odsedel cast trestu za prechovavanie zbrani a drog.
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

AKI: Hlavne ze uz si (bezpecne) doma.

Inak, ta ich politicka korektnost uz zacina byt ozaj prehnana - vsade do medii davaju tu vyretusovanu ciernobielu fotku Nordina Amraniho (nerozumiem preco, vacsine ludi aj tak staci pocut meno...). A ze nasi 'novinari' budu pisat o 'belgickom vasnivom zberatelovi zbrani' ani radsej nekomentujem :evil:
AKI napísal:R.I.P. obetiam je smutne, ze takeho magora sa nedalo nejako zastavit...´
R.I.P. a suhlas. Inak, poznam cloveka co sa z Belgicka odstahoval prave preto ze tam takmer nie je sanca vybavit nosenie zbrane na svoju obranu a ochranu...

Gunslinger
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Synek islamský mal doma ilegálny arzenál, nejaké to fajčivo, načapali ho, odsúdili... Potiaľto v pohode. Ale povedzte mi, koho má tajná služba a polícia v merku, ak nie takéto osoby?! Politických oponentov? Slušných a zákona dbalých občanov? Alebo koho vlastne, keď ani takýto potenciálne enormne nebezpečný kus nie je dôsledne monitorovaný ako záujmová osoba?
:?: :roll:
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

V merku ho mala policia, preto bol alebo mal ist na vysluch. Pravdepodobne by ho boli aj zasili. Len v ramci demokracie mu dali priestor na vyjadrenie. No a takto sa vyjadruju niektory ludia.
U nas by si ho domov prisla zobrat minimalne urna a z domu by siel pekne v klepetach.
Zaujimave, ze vsetkych zaujimalo ci to bol terorista, aspon tak som to porozumel z Belgickych sprav s mojou biednou francuzcinou. Akoby to nebolo jedno od koho poleti gulka.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"