Chlapík zabíjal v nákupnom centre

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Myslim ze vela ludi by v takom pripade netasilo zbran , uz len z dovodu nasledovnych obrovskych opletaciek :cry: celkovo to vidim tak ze takeho situacie budu velmi ,velmi caste ak urcite skupiny obyvatelov prestanu dostavat socialny prijem, pride stadium ked stat na to vyplacanie uz naozaj nebude mat a to este len bude veselo v hypermarketoch
bus driver
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 5 months

Príspevok od používateľa bus driver »

Presne tak,Turbiak.Od urciteho casu budeme chodit do hypermarketov s 58-kou na pleci.Ja chodim radsej na nakupy mimo "vyplatnych terminov pre indianov".Mal som uz s nimi verbalny konflikt a odvtedy zhanam 10 alebo 15 ranovy zasobnik do mojho LCP.
dirty.harry
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

neviem, ci potom lcp nestraca vyznam, zbran dvakrat vyssia ako jej dlzka :lol:
bus driver
častý prispievateľ

1.vyhoda LCP- bezproblemove skryte nosenie hlavne v lete
2.vyhoda LCP- kaliber 9mm short,silny naboj,ktory sa zvykne pretacat,takze
vyssia ranivost,popritom vsak nepreleti cez utocnika ako
raketa a nemala by zranit dalsie osoby
V zbrani zasunuty 6 ranovy,vo vrecku 10 alebo 15 ranovy,podla toho,co sa mi podari zohnat.Mozno to bude blbo vyzerat s tym dlhym zasobnikom,ale pocet nabojov pripravenych na strelbu je podstatnejsi ako vzhlad zbrane.Hlavne,ked "indiani" utocia v tlupach.Mam sice este 4 palcovy Taurus a pumpu Winchester,ale v lete sa to neda skryto nosit. :shock:
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

:D
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 10 Feb 2012, 18:41, upravené celkom 1 krát.
cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Tango: uplny suhlas.

Turbiak:: neverim, ze by si ako priamy svedok netasil. Pred tvojimi ocami sa odohrava vrazda. Ak si videl/zucastnil si sa nejakej len poriadnej bitky, vies kolko je pri tom hluku a nasilia. Pri utoku na zenu nozom tam musi byt nenormalny narek , krik od bolesti ... prirodzena reakcia je tasit zamierit a strielat kym nelezi na zemi.

PS: popravde, pri takychto hajzloch by sa na zaver mal zasobnik dostrielat z metra do hlavy, ale na to zakon nemysli ( respektive mysli ale tak nejako naopak)
bus driver
častý prispievateľ

Bum,konflikty budu coraz castejsie,na to sa treba pripravit.Ja len dufam,ze sa to neskonci ako v Juhoslavii,pretoze v auguste som ukoncil prerabku rodinneho domu na dvojgeneracny a chcel by som si ho aj uzit.
dirty.harry
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

Občas sa čudujem, koľko "kowbojov" tu máme :roll: ...
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Ja osobne, ak by som bol dostatočne blízko a v prvotnom momente by som nespanikáril, asi by som strieľal. Jednak tu nejde o nejakú bitku, ale vraždu a dotyčný by si mohol kľudne vyhliadnuť ďalšiu obeť.

Mám ale otázku. Kde v takomto prípade strieľať? Keďže žena bola pri regáloch, pripadá streľba jedine z boku, alebo od chrbta. Teda kde strieľať tak, aby útočník v skutku nepokračoval a aby som ja, ako ten, čo chce pomôcť nepresedel xyz rokov vo väzení?
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Prvá na panvu, ak chlap neľahne ale pokračuje nasleduje druhá na hlavu. Ako by na to pozeral sudca netuším, určite by niekto položil otázku či nestačilo útočníka zbraňou zozadu udrieť po šiške. V tomto prípade podľa médií vrah zaútočil spredu, prvú pravdepodobne pani vykryla, prebodol jej ruku, druhá šla do hrudníka, obeť padla na brucho ( niekde som čítal že dopredu padá obeť po zásahu srdca), útočník ju prisadol a zasadil zvyšných 12 rán do chrbta. Takže šanca drbnúť ho po hlave bola, podobne akov prípade myslím že z Holandska keď chlap bodal exmanželku pár minút a ovce iba bečali... bolo tu aj video ale neviem nájsť.
71Jany71
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa 71Jany71 »

neviem, ktoré video máš na mysli, ale tu je niečo podobné.....tu sa ho aspo snažili odkopnuť
http://www.mojevideo.sk/video/c942/muz_ ... ulici.html
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

jj to je ono, a je zaujímavé ako ho obkopávali, nikoho nenapadlo ísť po hlave.
cubitko
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa cubitko »

R: to bolo naozaj neuveritelne, pritom stacil jeden miereny kop do hlavy s rozbehom 1-2 metrov, nasledne dupnutie celou vahou na ruku, pakou a na 2 razy zlomenym zapestim a zivot zachraneny.... ovce prijebane.

Miro:: kam si myslis ze by si v tom soku a strese mieril? Samozrejme na stred hrude. Tu nejde o cigana co sa ti vyhraza nozom,pred tvojimi ocami sa pacha vrazda. Nakoniec do vypovede mozes uviest, ze si okolnosti od prveho vystrelu po posledny nepametas... stava sa to vraj pomerne bezne. Zabit niekoho je psychicky sok a chvilkova amnezia je prirodzena reakcia organizmu na traumu.

Ak by si ho v tom soku napalil 5 krat do hrude, nik by ta neobvinil zo zabitia. Vypalit 5 gul na ciel z 8 metrov je zalezitost 2 sekund. Ak ma na to nejaky forista prokurator iny nazor tak ma opravte.

PS: popravde je to asi fuk nakoniec kam mieris, z tych 7 metrov na standartny terc-postava (silueta postavy vo vzdialenosti cca 5 metrov) mi takmer vzdy aspon jedna gula z tych 4-5 tich uleti na hlavu.
Naposledy upravil/-a cubitko v 23 Dec 2011, 22:22, upravené celkom 4 krát.
HEDO
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa HEDO »

No vetšina slovakov sa asi zachovala ako ten z biciklom. .Lebo skus nejakeho blba v krčme len trochu naštvat ťaha zbran taku alebo onaku ale ked mu priamo nejde o kožu ma ta nahaku.A chvala tomu co spacifikoval toho teraz už vraha.
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Odkiaľ sa berú takí dementi?
A to si myslis,ze ked ju budes mat,tak ju mozes nosit ?Ani v Amerike ju nemozes mat pri sebe ,pokial nemas specialne povolenie na nosenie zbrani .Ak ta vymaknu so zbranou bez povolenia,tak mas do konca zivota ciarku - felony brother is very bad . Tu ma zbran vela ludi ,ale vacsinou doma .Vonku sa neodvazi len tak hocikto to zobrat.Policajt ta moze odstrelit ako skodnu , ked ta s nou najde v ruke.A ked si ides zastrielat na strelnicu , ci uz len tak ,alebo zacvicit, tak ju mas pekne v kufriku ,alebo v odkladacom boxe a magazin pekne oddeleny , komora prazdna.
A teraz mi povedz,ako by ti to pomohlo mat kver "ako v Amerike"?
Reakcia k chlapíkovi, čo si chce zaobstarať strelnú zbraň..

Inak vďaka cubitko za širšie ozrejmenie problematiky.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"