Bombový útok v Košiciach

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
Kapo
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Marek Z napísal:
Kapo napísal:Marek, a kde sa môžme zastaviť na ten tvoj hambáč?
robievam ich len na chalupe na myjavskych kopaniciach
Tak už ťa tu čakám... :wink:
Filip
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa Filip »

http://korzar.sme.sk/c/6202354/policia- ... ciach.html

Samozrejme hned je o tom tlacovka so vsetkou pompou.
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

Hmmm, tak tak, ale pokial je nieco pravdy na komentaroch, tak to vyzera ze az taky hviezdny uspech to zasa nebol (chytit pachatela ktory mal bydlisko v okoli, pred kamerami sa vobec nemaskoval a asi o nich ani nevedel, bol sudne trestany a vysinuty, atd.). Ak by si okamzite spravili vypis uz len najblizsich miestnych podozrivych a porovnali ho s kamerou z mekacu, tak ho mohli mat uz behom par hodin. A mozno ho aj mali (ved medzitym stihli prechecknut jeho maily, najst toho modelara co mu dal komponenty na ten 'casovac', atd.), ale vraj sa cakalo az dorazi L. a spravi tlacovku (aj ked v niektorych spravach to vraj 'uniklo' uz vcera).

Kolem a kolem, podstatne je ze sa nikomu nic nestalo a bol to cin vysinuteho jedinca zrealizovany uplne amatersky (prvotne spravy naznacovali nieco ine).

Gunslinger

P.S.: Stale tam ale viacero veci 'smrdi', napr.:
- ak bol dostatocne inteligentny na emailovu komunikaciu preco si neprehodil cez hlavu kapucnu?
- ak chcel spachat samovrazdu, preco takymto bizarnym sposobom?
- preco by od modelarov kupoval nejaky 'casovac' ked mohol pouzit obycajnu vysielacku a servo?
- atd. atd. atd.
Mozno to ale vysvetlia dodatocne :roll:
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Zil u rodicov a mal 32 a k tomu vysinuty? Mne to pripada nerealisticke, zavana mi to Harmanivinou. Ten bol tiez neviem co na zaciatku.
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

No neviem ako vam, ale mne z toho jasne vychadza zaviest psychotesty modelarom a klince len na nakupne povolenie :evil:
Asi som len zaujaty 8)
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

ja by som dal povinne psychotesty pre vsetkych co maju 32r a ziju u rodicov :)
a vobec:
Ja bych ty internety zakazala !!!!!
Obrázok
Akira
prispievateľ
Registered for: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa Akira »

ta ministrova tlacovka v priamom prenose :evil:
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Hej. Chudacisko je taky vytazeny, ze nema cas si precitat ani vlastne navrhy, ktore predklada do parlamentu (vid 500 € pokuta za urazku politikov), ale na voloviny typu tlacovka v Kosiciach si cas najde. :roll:
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

tlacovka pred volbami je ucinejsia ako bilboard....
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

tak ja neviem, ja a rodina sme uz presvedceni.

ale zase, na druhej strane, cim viac presvedci dalsich ludi, tym lepsie :mrgreen:
Akira
prispievateľ

take neprofesionalne vystupovanie.naco zvolava tlacovku,ked nemaju este ani motiv pachatela.plus take oznacenie,ze pachatel.ma pouzivat pojmy ako podozrivy,obvineny,obzalovany atd.dalej sa hral na psychiatra,ked hovoril o strelcovi z DNV,ludozrutovi z Kysaku a o tomto bomberovi ako psychopatoch. a robili z toho aj s pritomnymi novinarmi neviem aku vedu,a pritom islo o obycajny cierny prach
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

mna dorazil lipsicovo oznacenie zadrazaneho ako "osamely vlk".....kam on na tie vei chodi...... :D
inspiring_montalcini

Príspevok od používateľa inspiring_montalcini »

Len doplnim, aby tu bolo nieco "odbornejsie" k teme.

Podla fotiek sa typek snazil spravit klasicku konstrukciu trubkovej bomby (pipe-bomb), ale uz na prvy pohlad nedodrzal viacero dolezitych zasad pri konstrukcii na baze cierneho prachu. Taktiez klince rovno do naloze svedcia o absolutnom amaterizme a potvrdzuje to nakup casovaca od modelara (poskladat si vlastny je otazka 10 min).
Ak by to bol spravil poriadne, tak by kvalitne poupratoval presklennu stenu v Mekaci a niekto vy si nasiel v BigMacu nejaky ten srapnel.

IMHO wanna-be pyrotechnik, co to nemal v hlave v poriadku a chcel sa zviditelnit.

Ostava mi len dufat, ze ludia ktori maju vedomosti urobit velky bordel z volne dostupnych surovin (a ze ten zoznam nastraznych systemov je pekne dlhy) zostanu moralni a cestni jedinci, ktorim to v hlave tak skoro neprepne.
Akira
prispievateľ

telra: to zase nehovoril az tak z cesty,pozri sem http://www.answers.com/topic/lone-wolf-terrorism-1
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

pán páchatel poslal jednu "poštu" aj k nám do BA. Dostali ju v sídle jednej firmy.
Podla doterajších zistení- tá košická nálož bola najhoršia. Ostatné boli výstražné.
V tejto veci spolupracujeme s košičanmi a dávam klobúk dolu- kolegovci tam slušne zamakali. Aj domovka u podozrivého dopadla úspešne.

Ten človek má zrejme psychický problém, lebo chcel ublížiť náhodným ľuďom, rovnako tak adresovanie zásielok bolo zmätočné.

Viac k veci napísať nemôžem.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"