V Česku jeden mŕtvy, jeden postrelený

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
mazzi
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa mazzi »

eportal.parlamentnilisty.cz/Articles/4180-tragicka-strelba-v-tanvaldu-je-dusledkem-multikulturalismu-a-pozitivni-diskriminace-kdy-si-to-uvedomi-i-na-romea-cz-.aspx
mazzi
prispievateľ

z jedneho komentu:
Pro úplnost, z místních zdrojů: střelec je expolicista,útočníku bylo o dva víc,tedy 4 a střelec se tam objevil v důsledku spuštění alarmu v jeho garáži. Závěr si udělejte každý sám.........
telra
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa telra »

pozor na komenty, podla starostu tanvaldu to expolicajt nebol, bol od "cierneho remesla" co priznam ze neviem co je, ale asi to bude kominar/banik?
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Myslím, že kováč/zámočník.
miro285
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c ... orole.html

+ zaujímavý koment
Dobrý den,

bydlím v Desné-kousek od Tanvaldu a tak trochu osvětlení toho případu : tuto rodinu romů tady všichni známe a nic kalýho z nich nikdy nekoukalo. Kradli, občas někoho přepadli.... Nikdo v okolí nevěří, že by je snad bezdůvodně někdo napadl... Stalo se to na takové odlehlejší cestě. Spoustu lidí se tam bojí chodit,a vůbec večer!! Jenže je někdy lepší, než jít po hlavní silnici. Pán který ho zastřelil a toho druhého postřelil není (pokud já vím) žádný policajt a to ani bývalý! Jen ho už několikrát vykradli a tak se mu ani člověk nediví, že si v nočních hodinách s takovýmito skušenostmi bere na svojí obranu sebou zbraň. A tak pokud ho napadli pořezali co mohl dělat? Měl se nechat poříznout "jako slepice"? Kdo by mu tam asi zavolal pomoc? Vykrvácel by tam a ty chuligáni by ho ještě o zbraň obrali ! On opravdu neměl jinou možnost !! Jen tady všichni doufáme, že pravda vyjde najevo a spravedlnosti zvítězí
Akira
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa Akira »

mazzi: ten odkaz na film Death Wish 3 z diskusie bude stale viac aktualny
mazzi
prispievateľ

Haluzne video :-).
Ale mas pravdu. Situacia sa bude rozhodne zhorsovat a ja lutujem vsetkych, co sa nebudu vediet sami branit voci okolitym "zivlom".
Akira
prispievateľ

tu je toho trochu viac z toho filmu http://www.youtube.com/watch?v=5UDCajXg ... re=related
inspiring_elgamal

Príspevok od používateľa inspiring_elgamal »

telra
častý prispievateľ

telra
častý prispievateľ

na romea.cz nove info:
Starosta tvrdí, že střelec je bezúhonný občan, jiný názor na to však mají místní Romové „Ten chlap místní Romy ohrožoval už několikrát. Hrozil jim pistolí, nebo dokonce i vystřelil,“ uvedl pro Lidové noviny Pavel, který dodává, že nikdy nic nehlásili. „On prostě nemá Romy rád. Kdysi se svým synem provozoval autobazar kousek od koupaliště. Vždycky když jsme šli kolem, na nás poslal psy,“ přidává se podle LN jeden z obyvatel tanvaldské ubytovny.
chce se mi blejt

este jedno info:
podla prispevkov v diskusii vraj bolo teraz v TV spravy, bolo to lupezne prepadnutie, prepadli ho zozadu, su vraj aj svdkovia....zajtra tlacovka PZ CR,
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

hej, heej, ja som to tiez videl, prisaham na zivot mojej ceri. A on aj krical, ze nas Romov pozabyja setkych, kamukere no ta ver mi ze hej.
telra
častý prispievateľ

ja sm to nevidel, kde to bolo_ pozriem archiv...
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

"Naši" Rómovia, kedysi nemali problém pred televíznou kamerou obviniť môjho tatka, že zaplatil 100 miliónov korún, aby vypálili ich chatrný príbytok.
:lol:
A čo tým chcem povedať? Že nikto nie je schopný spáchať všetko to, čo sú potom indiáni schopní si navymýšľať. Nuž, nie nadarmo sa používa sloveso "cigániť"...
:roll:
Akira
prispievateľ

Jack: nejednalo sa nahodou o tzv. Glejovku?
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"