Aku novelu zakona 190/2003 by sme chceli my?
-
inspiring_panini
Cubitko: zjavný psychopat sa zrejme už prejavil skôr než požiadal o zbroják a tým pádom stratil bezúhonnosť (minimálne 7 rokov pred požiadaním o ZP je trestno právne zodpovedný).
Druhá vec, keby som aspoň trocha veril, že psychotesty pomôžu odhaliť takýchto ľudí tak by som polemizoval nad tým či je dobré vystavovať takejto časovej a finančnej záťaži viac ako stotisíc ľudí kvôli pár zlým kusom, ale keďže tomu neverím a považujem to za placebo, tak som proti tomu.
Druhá vec, keby som aspoň trocha veril, že psychotesty pomôžu odhaliť takýchto ľudí tak by som polemizoval nad tým či je dobré vystavovať takejto časovej a finančnej záťaži viac ako stotisíc ľudí kvôli pár zlým kusom, ale keďže tomu neverím a považujem to za placebo, tak som proti tomu.
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
- 2weird2die
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 9 months
Chcete aby vam tu volne behali ukrajinci, rumuni .. so zbranami?
Chlapi trosku pohladu i z druhej strany.
Zoid slovensko je natolko male a osidlene, ze si neviem totok realizovat bezpecnou formou.
Ako by sa ti pacilo, keby si siel na prechadzku a preletelo by ti daco nad hlavou, lebo chlap pozeral do puskohladu a nevidel ta?
Uz vidim ako by ti kradli slovaci stojany s tercami, keby si bol 500m odtial a by ta nevideli
Chlapi trosku pohladu i z druhej strany.
Zoid slovensko je natolko male a osidlene, ze si neviem totok realizovat bezpecnou formou.
Ako by sa ti pacilo, keby si siel na prechadzku a preletelo by ti daco nad hlavou, lebo chlap pozeral do puskohladu a nevidel ta?
Uz vidim ako by ti kradli slovaci stojany s tercami, keby si bol 500m odtial a by ta nevideli
-
inspiring_panini
Už tu behajú a nie s legálnymi...Rasto napísal:Chcete aby vam tu volne behali ukrajinci, rumuni .. so zbranami?
Pravda predstavoval som si to skôr na štýl Hickoka, dlhé na 500 metrov ma nenapadli, ale naozaj nevidím problém v tom aby si niekto zastrieľal z krátkej guľovej niekde mimo civilizácie samozrejme mimo chráneného územia atď.Rasto napísal:Zoid slovensko je ...
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
-
inspiring_proskuriakova
-
inspiring_swanson
Ja osobne by som zrusil tie nestastne testy, mam velke pochybnosti, ze su vobec schopny odhalit dakeho cvoka. Su predsa pripady clenov policie ci vojska ktorym preplo, zabijali a presli prisnejsimi testami.
Som presvedceny, ze za urcitych podmienok je len otazka casu kedy kazdy clovek straca zdravy usudok.
A podla mojich skusenosti je B skupina ZP zbytocna a stacilo by len A, ved kto nechce nemusi zbran nosit a moze len drzat doma ale ak nahodou vznikne situacia na to potrebna ci preventivna moze ju bez problemov nosit.
Som presvedceny, ze za urcitych podmienok je len otazka casu kedy kazdy clovek straca zdravy usudok.
A podla mojich skusenosti je B skupina ZP zbytocna a stacilo by len A, ved kto nechce nemusi zbran nosit a moze len drzat doma ale ak nahodou vznikne situacia na to potrebna ci preventivna moze ju bez problemov nosit.
To s behanim so zbranou po inych statoch nema logiku. Kazdy stat ma inak postaveny TZ, cize pouzitie by bolo dost o hubu.
Uvital by som toto:
1) moznost strelby z kratkej kdekolvek mimo civilizacie za zachovania bezpecnostnych pravidiel
2) zrusenie odovodnenia pri ziadosti
3) JHP na nosenie
4) miesto psychotestov vyucbu na sposob autoskoly
Uvital by som toto:
1) moznost strelby z kratkej kdekolvek mimo civilizacie za zachovania bezpecnostnych pravidiel
2) zrusenie odovodnenia pri ziadosti
3) JHP na nosenie
4) miesto psychotestov vyucbu na sposob autoskoly
dufam ze to tu este nebolo.
povysit preukaz zbrane na nieco ako osvedcenie o evidencii u aut. umoznit tym poziciavanie zbrani medzi majitelmi prislusnej skupiny ZP.
aby (strelecky) vlk bol syty aj (zakonodarna) ovca cela, mohla by ku tomu byt nejaka evidencna kniha. sluzila by v podstate na ochranu oboch stran.
povysit preukaz zbrane na nieco ako osvedcenie o evidencii u aut. umoznit tym poziciavanie zbrani medzi majitelmi prislusnej skupiny ZP.
aby (strelecky) vlk bol syty aj (zakonodarna) ovca cela, mohla by ku tomu byt nejaka evidencna kniha. sluzila by v podstate na ochranu oboch stran.
-
elegant_hellman
Volmet: to s tými povoleniami... neviem no, osobne by som svoju zbraň aj tak nikomu nepožičial mimo môjho dohľadu
inak viac menej súhlasím zo všetkým, vrátane zjednodušenia prepravy zbraní medzi krajinami. Aspoň v EU, koľkokrát by som šiel niekde na súťaž napr len tak, ale nemôžem, bo nemám pozývací list atp...
Zrušenie odôvodnení je zbytočné, aspoň ja som s tým teda nemal problém - potrebujem to na ochranu osoby a majetku tak ako je napísané v zákone a čo
. A automat by som si tiež kúpil
A spôsob výučby ako v autoškole
. To určite

inak viac menej súhlasím zo všetkým, vrátane zjednodušenia prepravy zbraní medzi krajinami. Aspoň v EU, koľkokrát by som šiel niekde na súťaž napr len tak, ale nemôžem, bo nemám pozývací list atp...
Zrušenie odôvodnení je zbytočné, aspoň ja som s tým teda nemal problém - potrebujem to na ochranu osoby a majetku tak ako je napísané v zákone a čo
A spôsob výučby ako v autoškole