Oskar Dobrovsky mal podla udania ciganov po nich strielat

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
mototechna
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mototechna »

dal by som to povinne sledovať pseudohumanistom z EÚ, aby videli na vlastné oči o čom tu hovoríme :)
Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Oni vedia VO CO GO :) ved preto tu pchaju peniaze na rozne projekty pre ich integraciu , aby tu ostali
ivo_PN
prispievateľ
Registered for: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa ivo_PN »

Presne tak. Podla mna to skonci tak, ze cigani nas zachvilu budu zabijat za bieleho dna na uliciach. Kotia sa geometrickym radom a podla mna uz teraz su premnozeny. Sme naozaj taki bohati, ze si mozeme dovolit chovat ciganov len tak? Akym sposobom to oni vratia spolocnosti?
Keby to je na mne, tak ciganom nedam ani korunu zadarmo. Absolutne nic, pokial by nepracovali. Nech skapu aj od hladu, alebo nech idu do Bruselu, tam na nich cakaju a vedia presne co taky cigan musi dostat a ako sa onho treba starat!

Najhorsie teda az katastroficke je, ze ked je bezny clovek napadnuty ciganmi (skupinou) a nedajboze pouzije zbran je to horsie ako keby vylupi banku. V momente je odsudeny... Vid pripad v cechach. U nas to nebude ine... Proste cigan je zakonom chraneny a panboh opatruj kazdeho, kto by si chcel spravit poriadky alebo sa nechcel nechat zabit!

Este by ma zaujimalo, kde maju rozum policajti, prokuratori, sudcovia a vsetci poslanci a zakonodarcovia?! Nevedia kto je v tomto state OBCAN a platca dani ( z ktorych ziju ) a kto je skodna?! Skodnu treba obmedzit a nie prikrmovat!!!
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Ivo_PN, aspoň si over základné fakty, keď už máš potrebu komentovať.
:!:
A ostatní, ak máte potrebu viesť podobnú debatu, odkazujem vás na diskusné fóra typu sme.sk. Medzi pravidlami tohto fóra totiž nájdete aj: 10. „Hovoriť striebro, mlčať zlato.“ Ak nemáte čo povedať, mlčte.
Ak bude debata pokračovať v podobnom duchu vhodnom tak do staničného bufetu, tému uzamknem. Mimochodom, aj pre podobné výlevy, ktoré nemajú na fóre o zbraniach čo hľadať, bola diskusia k udalostiam v minulosti vypnutá.
Všetkým vám vopred ďakujem za porozumenie.

P.S.: Ak ma tu niekto začne obviňovať, že zneužívam svoju úlohu moda, aby som sa mohol hrať na cenzora a niekomu niečo prikazovať alebo zakazovať, tak vedzte, že som to bol ja, kto navrhol obnoviť diskusiu v sekcii "Udalosti".
:twisted:
ivo_PN
prispievateľ
Registered for: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa ivo_PN »

jack. Beriem na vedomie. To ze moj prispevok je mozno ( podla teba) v nevhodnom vlakne alebo na nevhodnom fore je jedna vec, ale to co som vyhlasil za tym stojim. Myslim ze som sa vyjadril k teme a dost jasne! Proste je to tak a budem to tvrdit, dokym ma je pol deka. Reci o stanicnych bufetovych reciach si necahme na inokedy.

Edit. Este jack, informacie zakladne mam dobre. Z prvej ruky, ver mi.
Jack
moderátor

Ivo_PN: Odvolávaš sa na prípad chlapíka z Čiech, ktorý sa bránil a bol podľa teba hneď odsúdený. Na mysli máš zrejme incident, ktorý sa na Silvestra stal v Tanvalde. Je tak?
:roll:
Myslím, že "odsúdený" si nemyslel vo význame "verejne odsúdený niekoľkými dobre platenými rómskymi aktivistami". Myslel si to vo význame trestnoprávnom. Je tak?
:?:
Tak ja neviem, čo sa v prípade zmenilo, ale práve ten chlapík, ktorý zrejme v NO odpálil jedného indiánského útočníka a druhého zranil, nielenže nebol odsúdený (v SR ani v ČR tak rýchlo súdy nepracujú), ale dokonca ani obvinený. Vieš, čo to znamená?
:roll:
Ak nebol obvinený, pred súd vôbec nepôjde. Aj keby sa medzičasom stalo niečo, čo som nestihol zachytiť, štátne zastupiteľstvo by zmenilo názor a chlapíka by náhodou obvinili, tak si stojím za tým, že odsúdený určite nebol. Preto tvoj predchádzajúci príspevok má pre mňa hodnotu krčmových rečí, v ktorých sa pletú dojmy s pojmami a elektrifikácia s plynofikáciou. Tým nechcem povedať, že si blbec, alebo že každý tvoj príspevok blbosťou zaváňa. Ver mi, nič také! Ale musel som ťa upozorniť, že tentokrát si jednoducho prestrelil.
:wink:
K tomu, prečo k niektorým témam treba na webforum.sk pristupovať obozretnejšie a nie ako slon v porceláne, sa mi už elaboráty písať nechcú. Kto chce, pochopí, kto nie...

EDIT: Oprava. Silvestrovský incident sa, samozrejme, neodohral v Trutnove ale v Tanvalde.
Naposledy upravil/-a Jack v 23 Jan 2012, 03:16, upravené celkom 2 krát.
Akira
prispievateľ
Registered for: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa Akira »

tych ciganov/romov za ich spravanie vinit nemozno,oni su aki su,na vine bol a je System,ktori im to umoznuje.myslite,ze aj -teraz tresnem blbost-v takom roku 1880 sa o nich niekto staral,daval im nieco zadarmo,lial miliony a miliardy zo vselijakych pokutnych zdrojov na roznych ludskopravnych a inych marxistickych aktivistov,ktori ich castokrat nezmyselne obhajuju,aj ked je to v rozpore so zdravym uvazovanim.a ak by aj vtedy nejaki boli,sotva by ich niekto bral vazne....cize nie oni su na vine,ak by na nich chcel niekto nadavat.proste niekomu tento stav vyhovuje,romovia su len prostriedok,ktorym zvysuje napatie v spolocnosti(mozno za ucelom sledovania svojich zaujmov).za tym si stojim.btw mne romovia nikdy nic zle nespravili,tak na nich nemam dovod nadavat.obcas su niektori slovaci omnoho horsi
inspiring_zhukovsky

Príspevok od používateľa inspiring_zhukovsky »

Akira, ty vôbec vieš, kto je to marxista? ;)
Akira
prispievateľ

no mozno som toto oznacenie pouzil trochu tendencne,ale kto trochu pozna tychto aktivistov,vie ,k akemu smeru inklinuju :wink:
su to proste kryptorudokozci,castokrat skryti.to plati aj o roznych politickych stranach typu Zeleni atd
nakoniec aj ideologia tej tzv politickej korektnosti ,presadzovanie multikulturalizmu a hodnotoveho relativizmu atd je vyplodom prave tychto uceni.Ty si to ani neuvedomujes,ale skoro vsetky media,univerzity hlavne na Zapade a v Sev.Amerike si presli takou kulturnou revoluciou .lavicovy liberalizmus mas vsade,kde sa pozries.vo vsetkych sferach verejneho zivota.a skus neist s prudom,potom uvidis,co je to sloboda prejavu :P kadrovanie funguje aj teraz,nielen pred rokom 89.
kazdopadne,konecnym cielom je rozvrat.preto nebudem nadavat na pristahovalcov,na romov,/ciganov,ti za tento stav nenesu zodpovednost
inspiring_zhukovsky

No, podľa môjho názoru si mimo misu :) Myslím, že by si si mal trocha upratať zaraďovanie ľudí podľa nejakej ideológie. Lebo čo má environmentalizmus spoločné s marxizmom, nehovoriac o marxizme-leninizme... Nehovoriac už vôbec o prisťahovalectve a multikulturalizme.

Fakt, vážne, niečo si prečítaj.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Jack: v Tanvalde, nie v Trútnove, inak súhlas.
Akira
prispievateľ

mvalcek: ok,kazdy mame nato asi iny pohlad.nakoniec,preco sa hadat kvoli takym hlupostiam :wink:
Jack
moderátor

Dík Zoid, jasne, že Tanvald, opravím.
:wink:
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

mvalcek: pokecaj s nejakým aktivistom z grínpísu alebo inej enviro organizácie o práve občana na sebaobranu, potom zaveď reč na sebaobranu palnou zbraňou, prisťahovalectvo, sociálny štát a nebudeš sa stíhať diviť čo vybľujú... súhlasím s Akirom, sú to ľavičiari.
inspiring_zhukovsky

R, ja som ľavičiar. Niekto, kto ti chce všetko zakazovať, usmerňovať zákonom a jeho porušovanie pokutovať je pre mňa fašista.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"