Vcera o 1503 som preposlal vyzvu od Legis Telum 55 ludom. Do dnes 0930 som napocital 13 z nich (spolu so mnou), ktory podporili k pripomienku. Predpokladam, ze ich podpori este viac.
Skuste preposlat vyzvu LT dalej. Treba nastartovat lavinu. Momentalne je tam 168 podporovatelov.
ja som to preposlal vela znamym len znacny problem je pre cloveka co to chce podporit a nema zbran vobec prejst tu torturu registracie. My co mame zbrane to urobime ale bezny clovek nestrelec tomu sa moc nechce vypisovat udaje o tom to je podla mna.
sigarms: pozri
bud to chcem podporit a potom sa musim zmierit s tym, ze sa identifikujem, alebo nechcem. Ci uz pisomne, alebo elektronicky.
Na ludi, ktorym som to preposlal netlacim, vysvetlim, ale necham to na nich. Viac robit nemozem a nechcem.
Cielene sa chce dosiahnut znizenie ziadosti o ZP,znizenie drzitelov ZP.U nas dlhoročny člen vdaka byrokracii odovzdal ZP.Novych odradza to ze keby chceli mat priklad E-skupinu musia pri kazdom zasahu do ZP robit psychače+členske+poplatok za rozširenie.
Včera podporene. Ten proces registrácie je fakt blby a veľa ľudi odradí
P.S. Dnes bol na Topkach on-line Matovič. Na moju otázku ohľadom zákona o zbraniach.....nereagoval