Návrh vyhlášky o zdravotnej a psychickej spôsobilosti

friendly_maxwell

Príspevok od používateľa friendly_maxwell »

220 ludi mi pride trochu malo vzhladom na to kolko ludi bude musiet absolvovat psychotesty. To tych ludi netrapi? Pripomienka by mala byt podporena aspon par tisicami ludi ci nie?
cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

podporene
Filip
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa Filip »

Svarog> pochybujem ze vacsina ludi o tom vobec vie, preto ta podpora aj tak vyzera. Vseobecne, kolko ludi poznas co sa vobec legislative venuju aspon 'sportovo' okrem toho ze si to precitaju v novom case a zanadavaju na to pri pive?
Pena
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

Chcel som to podporiť,ale akosi ma nechce zaregistrovať: Už som spravil x pokusov, ale ešte mi stále od rána neprišiel potvrdzujúci e-mail.
inspiring_black

Príspevok od používateľa inspiring_black »

podporit sa to da aj bez toho, ze ti pride mail do schranky /na ten mail pride len akesi oznamenie o registracii, nie je v nom ziadny aktivacny link/, Staci sa zaregistrovat pod nickom a heslom na stranke,, nasledne pravdivo vyplnit svoj profil /meno, adresa, atd./ a mozes podporit pripomienku
Gabo13
občasný prispievateľ
Registered for: 14 years 5 months

Príspevok od používateľa Gabo13 »

Samozrejme podporené, spolu traja.
Už chýba len "259" - nájdu sa?
friendly_jackson

Príspevok od používateľa friendly_jackson »

Podporené! Zatiaľ 268 to je málo :?
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Posielajte maily,šírte cez FB.
boris
expert
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa boris »

k veci bude tlacovka a su zapojene aj "kamenne" strelecke organizacie.
Peter Elektro
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Keby len všetky športove kluby na SK oslovili svojich členov hned by bolo niekolko stoviek pripomienok.Dalej,bežny držitelia sa o tom nemaju zatial odkial dozvediet.ALE polovnici maju organizaciu s hierarchiou tam by som očakaval večšiu angažovanost smerom ku ich členom a zaujimat by to malo aj majitelov všetkych ozbrojenych SBS(opet niekolko stoviek hlasov) :idea:
Sigarms
prispievateľ

Príspevok od používateľa Sigarms »

Ked som vcera pozeral psychosov tak u jednej v Ba Petrzalka som nasiel podmienky vysetrenia . Pani uz predbehla dobu pozaduje k vysetreniu vypis zdravotnej dokumentacie.
Suhlasim s tym ze minimalne majitelia SBS mohli svojich ozbrojenych zamestnancov dat na tento zoznam. Nehovorim o polovnikoch.
Sigarms
prispievateľ

Príspevok od používateľa Sigarms »

este dotaz moze vobec psycholog narabat so zdravotnou dokumentaciou? Vsak nieje lekar ako psychiater a pod. Len obycajny vystudovany mudrlant. Okrem ineho zdravotnu dokumwntaciu pri previerke NBU sa pozaduje len pri najvyssom stupni Prisne tajne.
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Treba si zvykať, štát chce mať prehľad o zdravotnom stave svojich ovcí aby vedel kde sa ešte dá utiahnuť opasok, čas prinesie "všeobecneprospešné" úpravy zákona a zdravotná dokumentácia bude vo verejných databázach. Aj hajzelbaba bude môcť vylustrovať zdravotný stav zákazníka a podľa neho rozhodne o ďalšom postupe pri použití verejného wc. :lol: Češi už nabrali smer...
lubor
prispievateľ
Registered for: 16 years 8 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lubor »

Podporene 286 len je trochu problem s agitovanim. Ja som na to prisiel nahodou. Na net nechodim kazdy den, mam aj ine povinnosti chcelo by to kazdemu clenovy fora poslat mail aj ked ine nestiham mail pozriem aj v noci. Vela ludi o tom vobec nemusi vediet a pritom by podporili.
Ale neviem ci je technicky mozne poslat takto hromadny mail.
parabellum
prispievateľ
Registered for: 16 years 7 months

Príspevok od používateľa parabellum »

podporene......odo mna tiez pytala psychologicka zdravotnu kartu, povedala, ze staci posledna strana....vlepila tam jednu tu karticku psychologickeho posudku....ano, klinicky psycholog je poskytovatel zdravotnej starostlivosti, kedze jeho sluzby preplaca zdravotna poistovna, takze preco by nemohol vidiet zdravotnu dokumentaciu?....ja som si vypytal od obvodnej lekarky zdravotnu kartu, ked som isiel este na kontorlu k inemu lekarovi tesne pred psychologickym vysetrenim a v ramci toho som to vyuzil a vybral som poslednu stranu zdravotnej karty a zaniesol som ju psychologicke.....mozno to nie je uplne legalne, ale nestalo ma to ani cent :D ....preco to tak komplikuju?
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"