Obkľúčený lupič sa pri kostole zastrelil

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
71Jany71
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Obkľúčený lupič sa pri kostole zastrelil

Príspevok od používateľa 71Jany71 »

BRATISLAVA - Smrťou lupiča sa len pred krátkou dobou skončila dráma v bratislavskej Petržalke. Muž, ktorý tu prepadol banku a snažil sa ujsť, pri Chorvátskom ramene zistil, že policajtom neujde. Namieril pištoľ proti sebe a strelil si do hlavy!

Páchateľ najprv na Tupolevovej ulici prepadol pobočku Tatra Banky a od pracovníčky si podľa Joj vynútil neznámu sumu peňazí.

Dal sa na útek, v pätách mu však už boli policajné jednotky. Keď muž zistil, že všetky únikové cesty sú odrezané, zmocnilo sa ho zúfalstvo. Ako Topkám prezradil jeden z policajtov, ktorí sú na mieste činu, kričal na mužov zákona, že "nechce nikomu ublížiť."

Potom sa však zastrelil guľkou do hlavy. Tragická udalosť sa stala dnes okolo deviatej hodiny v petržalskej časti Dvory, neďaleko kostola Svätej Rodiny.

Podľa našich informácií už policajti odstraňujú pásky spred budovy banky. Na mieste, kde naposledny vydýchol lupič, je však ohradený obrovský úsek. Polícia tu skúma stopy, čomu sa prizerá niekoľko zvedavcov.

http://www.topky.sk/cl/10/1300526/Drama ... lil-hlavu-
Akira
prispievateľ
Registered for: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa Akira »

mohol vbehnut do kostola a mal by azyl :)
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Hej asi taky ako cs. parasutisti v 1942 v Prahe. :roll:
inspiring_elgamal

Príspevok od používateľa inspiring_elgamal »

inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

a bude horsie,400 000 nezamestnanych ....

Akira
to s tym kostolom fakt funguje? /ak ano,dam sa na vieru :D
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Electron, na Vieru? Ale čo ti na to povie manželka?
:D
OK, srandy bokom. V takýchto prípadoch mi vždy ako prvé napadne, že azda tú zbraň nedržal legálne. V tomto konkrétnom prípade je to ale iné, vyzerá to tak, že chlapík bol zrejme fakt zúfalý. Je mi ho ľúto. A áno, electron, zrejme bude aj horšie.
:P
AK47
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa AK47 »

Keby ju aj držal legálne, bol predsa svojprávny, ako držiteľ ZP necítim za jeho konanie vinu a ani ho nepotrebujem odsudzovať.
Skôr treba hľadať a odstraňovať príčiny pre ktoré sa doteraz bezúhonní a spoľahliví občania uchyľujú k takýmto zúfalým činom. To je ale samozrejme oveľa ťažšie ako kolektívne potrestať držiteľov ZP.
ricinr
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa ricinr »

Nechápem prečo ho nenechali tí policajti na pokoji. Veď to bola pravdepodobne mladícka nerozvážnosť .
inspiring_rhodes

Príspevok od používateľa inspiring_rhodes »

47 rocny
http://www.topky.sk/cl/10/1300526/Lupic ... Petrzalky-
to nebude mladicka nerozvasnost
Sigarms
prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa Sigarms »

ako keby som uz videl v TV Kleimanna vecer. Zas bude vestit z gule a trepat tie voloviny. Ja si myslim ze to bol niaky zufaly cin a ked videl ze neutece tak to ukoncil sam. Tu pracovnicku co si chcela asi splhnut by som na fleku vyhodil. Ohrozila seba, inych a neviem co si chcela dokazat ked prachy maju poistene.
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

Ako Topkám prezradil jeden z policajtov, ktorí boli na mieste činu, kričal na mužov zákona, že "nechce nikomu ublížiť."

"Až mám zimomriavky, keď si pomyslím, že som mohla prísť o dcéru aj o vnučku. Už aby sa človek bál aj vyjsť na ulicu," napísala Topkám Blanka.

Blanka je asi p*** a zasluzila by si jednu vzduchom chladenu na prebratie..

Toto ovčie békanie ma uz fakt zacina srat
volmet
prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa volmet »

akurat som v radiu VIVA pocul, ze zbran drzal legalne :? to zase bude "tlak verejnosti"....
inspiring_wozniak

Príspevok od používateľa inspiring_wozniak »

Uz vidim ako sa v poziadavkach na zp objavuje nova polozka - vyrovnany rodinny rozpocet :/
inspiring_shirley

Príspevok od používateľa inspiring_shirley »

ale peknu pistol mal. drevene pazbicky a zlate detaili.niaka CZ-ta a hlavou gula preletela skrz. :? vo vacku plna rit penazi.
ricinr
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa ricinr »

tio
daj link kde najdem podobné info a foto
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"