Idem na skúšky, držte palce!

inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Asi mesiac drvenia, prvú pomoc som konzultoval so študentom medicíny.
inspiring_black

Príspevok od používateľa inspiring_black »

ja som zacal tyzden pred skuskou, kazdy vecer cca 2 hodinky, a sobotu- nedelu co bola medzi, tym som tomu venoval cele popoludnie.. v pohode som si vystacil so zelenou knihou a vytlaceny aktual.zakonom
inspiring_mahavira

Príspevok od používateľa inspiring_mahavira »

ja som sa ucil asi len 4 hodinky, vacsiu cast som sa naucil z citania vlakien na tomto fore :wink:
inspiring_blackwell

Príspevok od používateľa inspiring_blackwell »

glockmeister9mm napísal:ja som sa ucil asi len 4 hodinky, vacsiu cast som sa naucil z citania vlakien na tomto fore :wink:

za 4 hodiny to ani neprecitas a pochybujem ze by si tie zakony aj ovladal hlavne cast B ...ale mozna si daky talent :D no ale 4 hodiny ....tak to je drzost :twisted:
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Crematory, dá sa to. A dokonca tak, aby boli nadšení policajti aj prokurátor.
:wink:
Pravda, chce to mať solídny základ a... čítať webforum!
:lol:
sego13
prispievateľ
Registered for: 14 years 7 months

Príspevok od používateľa sego13 »

Jack, kludne bez smajlika. Ja som 90% casu pripravy stravil na fore.

Vyhlasku (tu zelenu knihu s otazkami) som si precital 2x pocas cestovania vlakom.

O prvej pomoci som sa rozpraval so svagrinou lekarkou RZP

O konstrukcii zbrani som sa rozpraval so spravcom strelnice v Mojmirovciach.

To bola moja priprava.
inspiring_swanson

Príspevok od používateľa inspiring_swanson »

ta kniha a biflovanie niesu nejak zazracne - naozaj lepsia priprava je "prakticka" - konstrukciu zbrane, jej funkcie a bezpecnost som trenoval strelbou s instruktorom, pravo mi moc problemy nerobilo kedze to mam zo skoly, prvu pomoc som robil s medikom, a vsetko ostatne okolo 190tky mi pomohli hlavne webforisti :) (menovite Zoidberg ) :D

tymto vsetkym novacikom odkazujem, ze ked maju nejaku jednoduchu otazku, na ktoru sa da odpoved velmi rychlo najst, aby namiesto toho aby si to zistili sami, kontaktovali zoidberga :D
Naposledy upravil/-a inspiring_swanson v 28 Feb 2012, 13:45, upravené celkom 3 krát.
3500korun
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

sego13 napísal: O prvej pomoci som sa rozpraval so svagrinou lekarkou RZP
Malá poznámka- RZP je bez lekára (rýchla zdravotná pomoc) tí chodia spravidla 2, s lekárom je RLP - rýchla lekárska pomoc, tam sú 2 záchranári + lekár. Nie každá sanitka je s lekárom, vysiela ich KOS (krajské operačné stredisko) podľa toho čo je nahlásené. Napr na bolesti brucha, zlomenú nohu atď chodí RZP, poruchy vedomia, hypertenzná kríza atď RLP. Potom ak je treba ichmôže KOS vymeniť, keby sa vyskytlo niečo vážnejšie, kam sa musí presunúť RLP. Teraz sa vymýšľa nový systém, aby všade išla apriori RZP (pokiaľ to nie je už nahlásené ako indikácia pre RLP) a v prípade potreby príde lekár samostatným autom, aby sa dal ľahšie odvolať/presunúť v prípade potreby. Či to je + alebo - komentovať neidem.

Inak pekná príprava - praktická, nie len z knižky...tak by to aj malo byť.
inspiring_shirley

Príspevok od používateľa inspiring_shirley »

pan kolega. ale na CPO sestricka do knihy aj tak pise iba RZP. nerozlisuje ci je posadka s lekarom alebo ne
sego13
prispievateľ
Registered for: 14 years 7 months

Príspevok od používateľa sego13 »

Tak neviem aky to je nazov :) ale je doktorka a jazdi so sanitkou na vyjazdy :)))
inspiring_mahavira

Príspevok od používateľa inspiring_mahavira »

crematory: ale ja nehovorim, ze tu knihu som aj celu precital :wink: vela veci som si zistil dlhodobym citanim tu na fore a taktiez mi s pripravou pomahal aj jeden z clenov tohto fora :)
Vaquero
moderátor
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa Vaquero »

Kto je zvyknutý učiť sa, musí to zvládnuť za jeden deň s prstom v zadku.
Martin.
prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa Martin. »

Presne takéhoto poznám a viete čo vie zo zákona atď. teraz ?.. h*vno...
Vaquero
moderátor
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa Vaquero »

Je vec svedomia každého, čo si odniesol zo skúšok a čo vie skutočne s odstupom času. Trvám na tom, že na skúšky sa musí inteligentný človek naučiť za deň. Je už na jeho zodpovednosti, čo si pamätá o týždeň. Btw viem o čom točím, lebo som člen skúšobnej komisie.
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

Ono nie je na skodu si z casu na cas osviezit pamat - prelistovat zakon, popripade knihu s otazkami. Clovek by to mal robit hlavne kvoli sebe..
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"