Obkľúčený lupič sa pri kostole zastrelil
-
inspiring_shirley
-
inspiring_mahavira
-
inspiring_carver
Za seba hovorím, že mi ho ľúto nie je....
Rozhodol sa pre svoj čin sám, lúpež za ospravedlniteľnú nepovažujem žiadnu.... už jedno či prepadnutie nafetovaným degešom, či koledníkom na Východe či do chvíle lúpeže bezúhonným držiteľom ZP....
V tomto konkrétnom prípade ma trápi len jedno jediné. Aby sa toho ako argumentu nechytil D.L. pri svojej križiackej výprave proti "šialeným strelcom".....
Rozhodol sa pre svoj čin sám, lúpež za ospravedlniteľnú nepovažujem žiadnu.... už jedno či prepadnutie nafetovaným degešom, či koledníkom na Východe či do chvíle lúpeže bezúhonným držiteľom ZP....
V tomto konkrétnom prípade ma trápi len jedno jediné. Aby sa toho ako argumentu nechytil D.L. pri svojej križiackej výprave proti "šialeným strelcom".....
u DL sa da predpokladat ze sa toho skor chyti, ako nie. sa cudujem ze duo L+S nestihlo nejaku tlacovku aby sa ukazali pred volbami v TV a porozpravali nam ako nas chrania a aky su drzitelia zbrani nespolahliví..
co sa tyka toho pachatela, nech ho uz k tomu viedlo cokolvek, rozhodol sa sam do coho ide. len skoda ze takymito udalostami sa nahrava odporcom zbraní.
co sa tyka toho pachatela, nech ho uz k tomu viedlo cokolvek, rozhodol sa sam do coho ide. len skoda ze takymito udalostami sa nahrava odporcom zbraní.
mab: DL vo svojej bohorovnosti zámienky nepotrebuje, ako správny inkvizítor je pripravený upáliť nás na hranici aj bez nich, čo už svojimi skutkami dokázal v minulosti mnohokrát. Do volieb je ešte času dosť, určite sa k tomu v nejakej relácii vyjadrí, treba mu dať čas. Za oveľa zaujímavejšiu by som považoval tlačovku na ktorej by sa vyjadril k sponzorovi svojej strany, ktorý sa v ITP Gorila spomína ako objednávateľ doteraz neobjasnenej vraždy exministra hospodárstva Duckého, pretože stranu, ktorej sponzor by bol spájaný s vraždou ústavného činiteľa sme v histórii SR ešte nezaznamenali. Nejaká lúpež pár eur v banke, pri ktorej nebol nikomu skrivený ani vlas na hlave sa mi oproti tomu javí ako bezvýznamná.
Chlapíka je mi inak ľúto, rovnako aj jeho blízkych, spravil chybu, za ktorú zaplatil životom, a to mi príde ako príliš vysoká cena vzhľadom na fakt že nikomu neublížil a zjavne to ani nemal v úmysle.
A na záver si pre osvieženie pamäte zacitujme z ITP Gorila:
"...Haščák súhlasí a hovorí, že podľa jeho názoru dal Jána Duckého zavraždiť práve Ladislav Rehák. Rehák mal na vraždu v súvislosti s obchodmi okolo Globtelu najväčší motív. Roman Zubík, ktorému sa objednanie vraždy Duckého pripisuje, nemal podľa Haščáka motív. Haščák hovorí, že Rehák sa už v tom čase priatelil s “Piťom” (Juraj Ondrejčák), ktorého sponzoruje. Malchárek sa pýta, či sú Rehák a Struhár takí “hajzli”. Haščák hovorí, že Rehák je „celkom dobrý hajzel”..."
Tu sa žiada ešte dodať slová samotného DL - Spis Gorila nie je podvrh, ani výmysel, má reálny základ.
Chlapíka je mi inak ľúto, rovnako aj jeho blízkych, spravil chybu, za ktorú zaplatil životom, a to mi príde ako príliš vysoká cena vzhľadom na fakt že nikomu neublížil a zjavne to ani nemal v úmysle.
A na záver si pre osvieženie pamäte zacitujme z ITP Gorila:
"...Haščák súhlasí a hovorí, že podľa jeho názoru dal Jána Duckého zavraždiť práve Ladislav Rehák. Rehák mal na vraždu v súvislosti s obchodmi okolo Globtelu najväčší motív. Roman Zubík, ktorému sa objednanie vraždy Duckého pripisuje, nemal podľa Haščáka motív. Haščák hovorí, že Rehák sa už v tom čase priatelil s “Piťom” (Juraj Ondrejčák), ktorého sponzoruje. Malchárek sa pýta, či sú Rehák a Struhár takí “hajzli”. Haščák hovorí, že Rehák je „celkom dobrý hajzel”..."
Tu sa žiada ešte dodať slová samotného DL - Spis Gorila nie je podvrh, ani výmysel, má reálny základ.
ved nakoniec chlapik ublizil len sam sebe,ak neratame nejaky post traumaticky syndrom u pracovnicok pobocky banky.tak ake demonizovanie strelcov,natom sa ja len smejem.ale novinari su akoby blbci v dnesnej dobe.aspon teda vacsina.hnaju sa len za povrchnymi senzaciami,a niekedy ich sami vyrabaju.nebezpecny jav.tam su casy novinarov typu Vladimir Ferko a Jan Comaj.
podla mna -uz som to tu pisal,by mal v kazdej jednej pobocke banky,sporitelne byt jeden sbs kar v neprestrelnej veste a brokovnicou raze 12.najlepsie schovany v malej miestnosti za nejakym tmavym neprestrelnym sklom,odkial by sledoval dianie v banke cez bezpecnostne kamery.ak tento navrh banky odmietnu,tak ich nepoistovat proti lupeziam a kradeziam.
niko -tak ti csl.vysadkari ,ktori sa ukryli v kostole v roku 42 neboli zlocinci,ale teroristi (z pohladu vtedajsieho rezimu).plus bola vojna.ale to s tym kostolom som myslel ako nadsadzku,ale v stredoveku to skutocne fungovalo.akurat si sa uz potom nesmel z dotycneho objektu vzdialit,nikdy
rovnaky statut mali v tomto aj univerzity-akademicka poda.
podla mna -uz som to tu pisal,by mal v kazdej jednej pobocke banky,sporitelne byt jeden sbs kar v neprestrelnej veste a brokovnicou raze 12.najlepsie schovany v malej miestnosti za nejakym tmavym neprestrelnym sklom,odkial by sledoval dianie v banke cez bezpecnostne kamery.ak tento navrh banky odmietnu,tak ich nepoistovat proti lupeziam a kradeziam.
niko -tak ti csl.vysadkari ,ktori sa ukryli v kostole v roku 42 neboli zlocinci,ale teroristi (z pohladu vtedajsieho rezimu).plus bola vojna.ale to s tym kostolom som myslel ako nadsadzku,ale v stredoveku to skutocne fungovalo.akurat si sa uz potom nesmel z dotycneho objektu vzdialit,nikdy
rovnaky statut mali v tomto aj univerzity-akademicka poda.
-
inspiring_shirley
tento pan mal taku smolu, bol "chyteni" 500 metrov od banky. policajti tam boli fakt rychlo. nahodna hliadka pri technopole, policajt v civile priamo pri banke, plus pmj-ckari v blizkosti banky. ktori tam boli hned. v spravach vraveli ze pachatel si klakol a strelil sa do hlavy.. ano. ale klakol si az na vyzvu policajta, ktori nanho mieril sluzobnou zbranou, a druhy policajt bol s 58ckou na kopci pri tom inline ihrisku a mieril nanho odtial. vyzva na pachatela znela klakni a odhod zbran, no on si klakol a povedal, chalani ja vam nechcem ublizit (alebo nieco podobne) a strelil si do hlavy. gulka preletela skrz hlavu padol na zem tvarou. na hlave mal kapucnu a rozbite cierne okuliare.
to sa mi len zda ? akože vy vôbec neregistrujete , že použil hrozbu namierenej zbrane ? ako nehnevajte sa ale ak niekto otoci nabitu buchačku na niekoho aj keď zo zufalstva, tak to je neospravedlnitelne!!!! ja byt niekde na miete toho čo rozhoduje o zasahu ,tak každý kto by taketo niečo urobil rovno gula pre neho hned okamžite a basta to by odradilo , každého pošahanca .. prepáčte toto je neospravedlnitelne nijako, viete si predtaviť , že v tej banke by za prepažkou sedela vaša manželka dcera a pod ? ja si to ai nechcem predstaviť.