Preto sa mi nezdá, že by šlo o bežnú dedinskú bitku. Skôr o dáku vendetu...
Kickboxera dobili na smrt
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Registered for: 14 years 5 months
Ja som chodil v mojich -nastrocnych casoch iba na diskoteky v meste, na dedinske zabavy nie. Disco v meste malo uroven, zucastnovali sa na nich studenti 15-25 rocni. Ak tam prisiel niekto starsi, vsetci na neho zazerali ako na dinosaura. Zabava na dedine bola vzdy plna ozranov a debilov, to som nemusel. Ked som mal uz 18, zacal som robit na tych disco aj "kvazi vyhadzovaca". Bolo to este za komunistov, preto to "kvazi". Vtedy mi totiz stacilo razne dohovorit nejakemu typkovi. Ak dohovor nestacil, pozval som ho na trening do telocvicne, ze si mozme zakumitit. A bol pokoj. Nikoho som nemusel vyhadzovat. Dnes by to urcite nepomohlo. To bude asi tou demokraciou. Stale vsak neviem pochopit, preco chlapi okolo tridiatky a starsi idu na dedinsku zabavu. To este nemaju rodiny? Alebo sa im zachcelo mladeho maska ? To nechaju zenu s detmi doma a idu sa zabavat ? Asi som uz ozaj stary. Ja sa miestam s vysokym percentualnym vyskytom ozranov a debilov vyhybam jak cert krizu. Od toho mam mozog, aby som rozmyslal. Samozrejme, ak pride na dedinsku zabavu tridsiatnik, to neznamena, ze ho treba zmlatit, nebodaj zabit.
asi sibus driver napísal: Stale vsak neviem pochopit, preco chlapi okolo tridiatky a starsi idu na dedinsku zabavu. To este nemaju rodiny? Alebo sa im zachcelo mladeho maska ? To nechaju zenu s detmi doma a idu sa zabavat ? Asi som uz ozaj stary.
no dnes je trend, ze vela 30tnikov este rodiny nemaju. A preco idu na diskoteku? Na to existuje spusta dovodov - aj rozumnych (napr sa chcu zabavit priatelky a kvoli horeuvedenym debilom tam nechcu ist same). A preco by nejaky tridsiatnik nemohol ist na diskoteku kvoli tomu, aby si zacvrkal s nejakou 20tkou? Ved to neni mydlo, to sa nevymydli.