Púzdro a tričko zapravené do nohavíc (aka Tuckable IWB)

inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Panzer: tá slečna by na tom mieste mohla mať aj húfnicu Zuzanu a aj tak by som si to na tom videu nevšimol :twisted: Inak na akú zbraň to chceš? Môžem ti pozrieť na ebayi či niekto neposiela.

Pimpa: takže "tuckable" sa to volá, diky. Moje googlenie na tému "holster shirt inside pants" a podobne poskytovalo znateľne horšie výsledky :lol:
Používateľov profilový obrázok
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

včera som komunikoval s kamošom a on amíkov ochcáva cez kamošku v USA. Nakupuje na jej adresu a ona mu to posiela do Europy.
Navrhoval som mu, že môže rozšíriť portfolio vecí, ktoré mu chodia z USA o zbraňové príslušenstvo. A on, že "nema problema" :D
inspiring_panini

Peterson: jeho kamoška by sa mohla dostať do nepríjemností, pretože by porušovala ITAR. To sa netýka púzdier, ale niektorého iného zbraňového príslušenstva áno.

Panzer: prípadne ak nie ebay, tak stále si tú služby ako cz-ebay.cz nakupusa.sk či shipito.cz necháš si to poslať na adresu v USA a tí ti to pošlú na Slovensko. V niektorých prípadoch to vyjde aj lacnejšie ako poštovné priamo od výrobcu na Slovensko, niekedy drahšie a niekedy je to jediná možnosť, takže si to treba zvážiť.
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

nebudem OT. Ak mi prídu mieridlá na HK- poteším sa a uverím :wink:
inspiring_panini

peterson napísal:nebudem OT...
Toto je posledná cigareta a končím s tým. :lol:
dirty.harry
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

siver
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa siver »

Zoid: mám zmapované - lebo som pred nedávnom riešil nákup IWB púzdra.
Ja som dal na radu od Gunslingera, zobral som Galco Kintuk a dobre som spravil :wink:
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t=3532&start=0

Ináč moja skúsenosť je taká, že všetko univerzálne je väčšinou na h...o!

Pancer: to som nepreveroval, či posielajú na SK. Len viem, že robia dobré púzdra. A nejaký predajca/obchodník ich neponúka? Ja som to Galco tiež nebral priamo od výrobcu.

Ináč tu je ďalšie podobné od iného výrobcu:
http://www.opticsplanet.net/desantis-in ... field.html
me2dik
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 5 months

Príspevok od používateľa me2dik »

Pokial chces univerzalne puzdro tak tu mas http://shop.lhsholsters.com/lhs-condor-p-34.html, klipy sa daju menit ako len chces, majitel stranky a vyrobca Pavel Manev je velmi ustretovy a pokial bude schopny vyrobit co budes chciet tak ti to spravi bez problemov. Mne momentalne putuje toto puzdro domov tak mozem spisnut nejake info potom, vyhodou tohto puzdra je to ze sa da nosit aj ako owb aj ked je primarne urcene pre iwb + neplatis postovne ani dph :twisted:
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Zoidberg37 napísal:Aby som to mohol nosiť aj ako klasické vnútorné, aj ako vnútorné so zapraveným tričkom aj ako vonkajšie a len meniť klipy, je také niečo možné?
Možné to je, ale značne si tým zúžiš výber.
A okrem toho univerzálne veci často stoja za prd. IWB aj OWB puzdrá majú každé svoje špecifiká. A pri každom otvorení trezora špekulovať, či netreba premontovať klipy na puzdre, to mi nepríde praktické ani bezpečné.

Na tvojom mieste by som hľadal IWB tuckable puzdro (resp. IWB puzdro s alternatívou 'tuckable' klipov) na vnútorné nosenie a OWB na to vonkajšie.

P.S. Upravil som názov témy
inspiring_swanson

Príspevok od používateľa inspiring_swanson »

peterson napísal:tri krát hádaj, prečo si ochrankári ÚOÚČ nedávajú dole saká? :wink:
Ti co chranili lipšica ked nastupoval tuna na panenskej radsej saka ani nenosili, ale rovno šuštakove supravy aby tam mohli mat 58, skorpion a podobne veci.... :D

sorry za OT
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

siver napísal: Pancer: to som nepreveroval, či posielajú na SK. Len viem, že robia dobré púzdra. A nejaký predajca/obchodník ich neponúka? Ja som to Galco tiež nebral priamo od výrobcu.
Nakoniec som našiel obchodníka, čo za veľmi príjemný SaH 13 USD posiela aj na Slovensko : http://www.thegunholsterstore.com/galco-iwb-Kingtuk

Ďakujem všetkým za ponuky dovozu, určite ich raz využijem pri inom tovare 8) .
siver
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa siver »

Takže nakoniec si zobral Galco ... ja som ho bral z Opticsplanet ale ty máš nižšie poštovné.
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Tak som ich prechválil :evil:

Toto mi práve došlo. Pritom mi najskôr riadne potvrdili, že všetko je OK.
We are sorry, but we are not able to send orders internationally for the time being. Your order has been canceled. We deeply apologize for the inconvenience.
djuri
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa djuri »

Preto radsej pisem do kazdeho obchodu najprv mail kvoli shippingu, v poslednej dobe velmi rozsirena odpoved. :?
shot
prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa shot »

Panzer, na akú? PM?
Napísať odpoveď

Návrat na "Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné..."