Klenotník zastrelil šéfa gangu - Taliansko

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Klenotník zastrelil šéfa gangu - Taliansko

Príspevok od používateľa lovec »

bus driver
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 5 months

Príspevok od používateľa bus driver »

Kto mecom bojuje, mecom hynie. Potesilo ma, ze primator to oznacil za hrdinsky cin. Kedy sa takejto pochvaly dockame u nas ?
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Nedočkáme, u nás okamžite začnú vrešťať pravdoláskoni že šlo o popravu, že keby klenotník poslušne odovzdal matroš tak sa nikomu nemuselo nič stať a že na riešenie takýchto prípadov máme orgány... btw. držím palce klenotníkovi nech má rýchlu a presnú mušku aj v prichádzajúcom ťažkom období, bude ju potrebovať...
inspiring_noyce

Príspevok od používateľa inspiring_noyce »

zavraždil už raz klenotníka a sedel iba rok po šesť ročnom procese? tak mu treba, dôvod prečo je dobre sa brániť sám..
Vaquero
moderátor
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa Vaquero »

R napísal:Nedočkáme, u nás okamžite začnú vrešťať pravdoláskoni že šlo o popravu, že keby klenotník poslušne odovzdal matroš tak sa nikomu nemuselo nič stať a že na riešenie takýchto prípadov máme orgány... btw. držím palce klenotníkovi nech má rýchlu a presnú mušku aj v prichádzajúcom ťažkom období, bude ju potrebovať...
Vrešťať môže kto chce, dôležité je, že rozhodovacia prax súdov je u nás naklonená obrancom, čiže pán klenotník by bol aj u nás O.K.. Bohužiaľ, plne zdielam druhú časť Tvojho príspevku, ten chlap by sa mal čo najrýchlejšie odsťahovať na veľmi, ale veľmi neznáme miesto.
inspiring_shannon

Príspevok od používateľa inspiring_shannon »

vzhladom na sudnu prax nepochybujem, ze by bol obranca v konecnom dosledku oslobodeny. Ale taktiez si osobne myslim, ze obvineniu a dlhsiemu sudnemu procesu, opat s poukazom na nasu sudnu prax a "bezne" pripravne konanie, by sa obranca nevyhol, najma ak by to rozhodoval pacifistickejsie ladeny sudca, utocnici (prezivsi) by vhodne vypovedali atd.
a tiez si myslim, ze tamten panko sa bez nejakeho programu na ochranu svedkov v najblizsej dobe nezaobide.
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

presne tak to vidím aj ja. Tento jav , žiaľ ešte dlho bude pretrvávať na zemi.
Dokiaľ bude existovať slovo pomsta.
Ak to bol Cammorista alebo N´drangheta či iní mafioso- nebude mať klenotník kludu.
Žiť ako R.Saviano by som teda nechcel
Vaquero
moderátor
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa Vaquero »

V takomto prípade by podľa mňa u nás nedošlo k vzneseniu obvinenia, ale to je v podstate fuk. Podstatné je to, aby civilizované štáty dokázali takýmto ľuďom poskytnúť ochranu, lebo akýkoľvek iný prístup demoralizuje spoločnosť.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"