Strelnica Zohor - BA
-
inspiring_liskov
Niko: bohuzial to by platilo v optimalnych trhovych podmienkach. Ak by bolo v okoli BA viac otvorenych strelnic, naplnilo by sa co pises. V situacii , ked je Casta zavreta, Slovnaft zavrety, Jarovce a SAV su len na 22lr sa moze prevadzkovatel spravat ako chce, pretoze su silove zlozky ktore mu tam budu chodit a neplatia to zo svojho, takze ich nase nareky na webfore nezaujimaju
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 15 years 8 months
Mňa správci strelnice pustili keď som sa učil aj s 9x19mm. Z úcty k hostiteľom som nepoužíval celoplášť ale len mäkké Aresy, lebo mi spomínali, že majú certifikáciu strelnice na mäkké olovené strely. To som strieľal aj keď som bol raz na návšteve vo Vištuku.Pena napísal:ROMAN, SAVka nie je len na .22lr. U nás sa dá strielať z krátkych zbraní rôzneho kalibru. Zakázali sme len Sa58 ...
-
inspiring_panini
Peterko, Reaper: bohužiaľ je to fakt pravda, písal som o tom už dávnejšie v inom topicu: http://webforum.sk/viewtopic.php?p=115386#115386
-
inspiring_sutherland
Sparks: a akym systemom si platil? Mal si len jeden stav a to bolo cele alebo tiez ak si sa chcel aj hybat po strelnici si platil tym sposobom ako tu bolo spominane?
Lebo v priebehu leta sa chystam na 58icku a Zohor mi polohou velmi vyhovuje (aj z inych dovodov ako to, ze je to asi najblizsie v BA oblasti kde sa da s 58 strielat), preto ma velmi zaujma ako to tam aktualne chodi.
Edit: preco by malo vadit ze ty si meskal? Sam seba si oberal o cas...
Lebo v priebehu leta sa chystam na 58icku a Zohor mi polohou velmi vyhovuje (aj z inych dovodov ako to, ze je to asi najblizsie v BA oblasti kde sa da s 58 strielat), preto ma velmi zaujma ako to tam aktualne chodi.
Edit: preco by malo vadit ze ty si meskal? Sam seba si oberal o cas...
-
inspiring_sutherland
-
inspiring_sutherland
Sparks: chlape ty si dyslektik/nechapes pisanemu textu, alebo proste nechces Peterkovi odpovedat? Opytam sa ta este raz: platil si len za seba, alebo si platil vstup aj za priatelku aj ked nemala ZP?
Mozno sa mylim, ale v akom vztahu si k prevadzkovatelovi/majitelovi danej strelnice, ked sa snazis vylepsit PR hlupej a zdieracskej strelnice? Osobne nastastie strelnicu riesit nemusim mam Cachtice a Lailu na skok, ale rad chodim kuknut aj na ine strelnice, ci uz sutazne, alebo len tak si puknut. Podla toho co tu citam o Zohor by som neoprel ani vzduchovku.
edit: madarcina odstranena
Mozno sa mylim, ale v akom vztahu si k prevadzkovatelovi/majitelovi danej strelnice, ked sa snazis vylepsit PR hlupej a zdieracskej strelnice? Osobne nastastie strelnicu riesit nemusim mam Cachtice a Lailu na skok, ale rad chodim kuknut aj na ine strelnice, ci uz sutazne, alebo len tak si puknut. Podla toho co tu citam o Zohor by som neoprel ani vzduchovku.
edit: madarcina odstranena
-
inspiring_sutherland
Cubitko, trocha pribrzdi prosím.
Písať o prevádzke, ktorú si nikdy nenavštívil, ako o "hlupej a zdieracskej", je mierne .... unáhlené?
Je tu 5 strán príspevkov, rozumný čitateľ si prečíta a spraví vlastný názor. Kto má vlastnú skúsenosť, takú či onakú, sem s ňou.
Netreba tu ale vytvárať žiadne fan kluby a ani nikoho križovať.
Písať o prevádzke, ktorú si nikdy nenavštívil, ako o "hlupej a zdieracskej", je mierne .... unáhlené?
Je tu 5 strán príspevkov, rozumný čitateľ si prečíta a spraví vlastný názor. Kto má vlastnú skúsenosť, takú či onakú, sem s ňou.
Netreba tu ale vytvárať žiadne fan kluby a ani nikoho križovať.