Strelnica Zohor - BA

inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Sparks: súhlasím, že je absolútne v kompetencii Zohoru určovať si podmienky, takže majú právo aj na tú 5 euro/osoba, ale tiež mi príde zvláštna pre to čo napísal Luke a Bers. Môže sa tam dať upozornenie, že plus max. 2 ľudia so strelcom s tým, že strieľať môže vždy iba jeden človek. Ten príklad s posilkou čo píšeš nie je dobrý, sedel by pokiaľ by v posilke bol iba jeden stroj a ostatní by museli čakať na teba kým docvičíš.
friendly_allen

Príspevok od používateľa friendly_allen »

rampa

takze ked nas pride cez pracovny tyzden XY s tym, ze sa objedname dopredu, tak ako partia zaplatime za prenajom CELEJ strelnice 20 eur?

ANO/NIE?

lebo ja si z osobneho rozhovoru z minuleho roka (nevravim, ze to bolo prave s tebou), pamatam nieco uplne ine.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

reaper: treba ale dodať, že nám potom povedal (neviem či si bol ešte pritom), že keď sa dohodneme dá sa aj za tých 20, že netreba doplácať plus 5 eur za každú osobu (čo je skutočne nezmysel).

Keď si to zoberem z Rampovho pohľadu, tak áno - 5 eur je strašne málo za hodinu, ale otázne je či by nebolo na mieste skôr zdvihnúť ceny za hodinu (asi tu niektorých naserem), než potom pýtať iné poplatky, ktoré si síce môže Rampa pýtať tiež, ale sú proti logike a mnoho ľudí akurát naštvú.
Používateľov profilový obrázok
Bauer
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa Bauer »

Ja som si tam fajne zastrieľal za 6 euro a dostal som aj dva terče.
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

@zoid: neser tigra :lol:
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

erebos napísal:berseker : aka cenotvorba je podla teba z pohladu strelca stastna a fer???
Už som to raz napísal a vysvetlil. Viacerí to pochopili, ak ty nie, tak za to nemôžem, a nebudem to isté pisať viackrát.
erebos napísal:Z tvojho prispevku mam dojem, ze by si uvital keby sa platilo 1 EURO na stav a den...
V tom prípade máš absolútne nesprávny dojem, nikdy som nič také netvrdil.

Diskusiu s tebou končím, lebo to nemá zmysel, očividne čítaš moje príspevky cez nejaký filter, ktorý ich značne skresľuje.

howgh
inspiring_shockley

Príspevok od používateľa inspiring_shockley »

Vzdy sa na to pozrite, ake mate alternativy a kolko by Vas stalo, keby ste to robili sami (to je inak jedna z alternativ). Tak si to spocitajte ze ked ma niekto 5 stavov a ma kapacitu robit 25 eur na hodinu ci je to Vas plat (vratane odvodov, o pozemku, ktory musi dnes byt vlastny, licencia, vybavenie a o nejakych variabilnych nakladoch nehovoriac) kolko mate denny priemer /ktory bude nizsi/ a ako uzivite toho spravcu, ktory musi mat nejaku tu sposobilost, a este aby tam bol 24/7 kedy sa to klientom zapaci. Budete mat dochodcu co je rad ze je rad a ma papiere a ze nemusi kysnut doma.
Nehovorim, ze mas vrhacky, aku mas marzu na holuboch a aka je navratnost investicie. Tie valy nahadzes aj lopatou, nevravim. Osvetlenie, prekrytie...? To musi cloveka k...a bavit aby to robil (ak to nerobi za peniaze zväzu, pre seba a pod.), alebo potom ziras ked Ti povedia ze 12 EUR za hodinu a k tomu naboje cena 1,5-dvojnasobna a podobne. To je proste realita podnikania. Nechcime krevety ked mame iba fi...ky.

Ja teda nechcem navadzat na zle, ale, IMHO, drzal by som pekne ....u lebo za to, co do toho dam, mam stale hodne muziky.
Bauer
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa Bauer »

Ja dnes musím veľmi poďakovať prevádzkovateľom strelnice v Zohore, lebo keďže som sa chcel zúčastniť tej súťaže vo Vištuku na ktorú ma pozval Peterson, potreboval som si zastrieľať svojho Waltríka. Tak som tam minulý týždeň bol a vystrieľal som si dieru tak 10cm vpravo od čierneho. Tak som si u Svokra v dieličke dal záver do zveráku a poklepal si po tritiových meridlách a keď som tam včera išiel nechali ma tú moju "svojpomoc" vyskúšať. Pekne mi to nesie kam chcem a páni prevádzkovatelia strelnice Zohor, čo tam práve končili a chceli si už isto spraviť voľnú nedeľu boli takí láskaví, že počkali kým vyprádznim štyri zásobníky. Veľmi pekne ešte raz ďakujem.
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Chlapi, Ja som taky stastny ze nemam vase problemy z cenami za strelnicu :lol:
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

neser 8)
Ravenn
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa Ravenn »

dnes som bol na strelnici v Zohore, jednoznacne palec hore, SUPER, zastrielal som si dve hodiny, ako som chcel, na co som chcel. Zamestnanec strelnice bol na mieste vcas, nebol ziadny problem, uz sa tesim kedy pojdem znovu.

strielal som na 100m a 50m
inspiring_swartz

Príspevok od používateľa inspiring_swartz »

Zaujímavé, že po dlhej neaktivite v tejto téme sa rozmnožili pozitivne komentáre. Celkom náhodou hneď po tom, ako tu odznelo viacero negatívnych skúseností.

To len tak na okraj, pondelkové zamyslenie. ;)
Ja som
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

mozno si typek vstupil do svedomia a nastala naprava ;)
niko
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa niko »

Bol som minuly tyzden. Tiez kein Problem.
Ravenn
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa Ravenn »

Komisar:nerozumiem co si tym prispevkom myslel. V kazdom pripade je normalne, ze ak je niekto spokojny, tak nema nutkanie sa o to podelit. Ak je niekto nespokojny, rozprava o tom sam od seba.

Ja som pred casom napisal, ze tam pojdem a napisem vlastnu skusenost, tak som napisal.
Napísať odpoveď

Návrat na "Strelnice"