Policajt zastrelil v Hurbanove troch Rómov! Ďalšieho zranil.

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
pif paf
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa pif paf »

AKI: Aj od Kaliho by sme sa toho možno dočkali ak by bola použitá legálna zbraň. A aj ten hon by bol intenzívnejší zo všetkých strán od mimovládok cez psychológov až po ministerstvo.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Vám niekedy vážne stačí málo aby ste menili názor, nedávno nenávisť, dnes "moc ho nemusím, ale...." a zajtra do urny zaškrnutý hárok SMER.

Absolútne rovnako to tu bolo aj s Padom, keď padali vyhlásenia ako "Pado na hrad!", pritom pár mesiacov pred tým sa Pado vyjadril, že žiadny civil na Slovensku by nemal nosiť zbraň ako kovboj za opaskom či v podpažnom púzdre. Rovnako tak u Kaliňáka je to niečo vyše roka čo dal akčné vyhlásenie "Povolení nosiť zbraň je príliš veľa, malo by sa to sprísniť".

Jediná šanca ako dokopať politikov typu Kaliňák k rozumným krokom v problematike zbraní a streliva je presvedčiť ich, že by z toho mohli vytĺcť politický kapitál. Ak by bolo rozhodnutie čisto na nich a ich presvedčení, tak budú 100% presadzovať cestu silného štátu a represií voči občanom. To platí na Slovensku pre skoro všetky politické strany, nielen pre SMER. Za to že náhodou urobí niečo dobre, - no čisto s úmyslom chladného kalkulu, za to mu tlieskať nebudem.
inspiring_shockley

Príspevok od používateľa inspiring_shockley »

Zoid, presne tak.
A nakolko sa u nas neda z toho vytlct kapital financny, jediny zaujem bude osobny. Takze budme radi, ak je v parlamente ta novinarmi spominana "silna polovnicka lobby" 8) ktora ma aj osobny zaujem na udrzani si osobnych slobod.
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Neriesim Kaliho ako zazrak, ale porovnavam dvoch ministrov: pred a po, pripadne vladu pred a po. Zial ako pravicovo zalozeny volic zistujem, ze lavica ma uz druheho lepsieho ministra ako mala pravica.
sano2
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa sano2 »

vieme počet obetí aj zranených, vieme koľko padlo výstrelov? celkom by ma to zaujímalo.
wronski
prispievateľ
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa wronski »

...koniec clanku je zaujimavy

http://aktualne.atlas.sk/policia-obvini ... a-kronika/

Od zaciatku ako sa nad novelou o psychotestoch len uvazovalo som tvrdil,ze je to dobry kseft pre cvokarov a neschopny stat.Psychotesty absolutne nic neriesia,najma ked je situacia taka aka je a eskalacia napatia je viac ako pravdepodobna.A stale budem obhajovat kazdeho z tych zhruba 160 tisic drzitelov zbrojneho preukazu a legalne drzanej zbrane a tvrdit,ze je to ta najsvojpravnejsia,najslusnejsia komunita ludi.
Akira
prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa Akira »

a to este bohviekolko nelegalne drzanych zbrani je u nas v republike v obehu.ako tu kedysi pisal badger
aj tak nechapem,preco sa stale pise o nejakych sportovych strelcoch,nejaky kvazi odbornik psycholog hovori ,ze nadsenci zbrani su nebezpecni...a pritom ludia -aspon vacsina-si nevybavuju nosenie alebo drzbu zbrane z pasie alebo kvoli strelnici (to je len minimum ludi) ale preto,ze stat je neschopny ochranit jednotlivca a jeho zdravie,zivot a majetok
ricinr
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa ricinr »

Neviem aká je cena ľudského života, konkrétne v sume peňazí, ale myslím, si že hodnotovo väčšie zločiny sú bez problémov prehliadané.
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

Zoid: neťahaj sem svoje subjektívne politické analýzy. Ak si si nevšimol čísla hovoria jasnou rečou. Smer a Kali nepotrebujú vytlkať žiadny politický kapitál, nakoľko vládnutie strán predošlej vlády im ten kapitál nalialo.

Mne sa náhodou situácia pozdáva. Humbug ustáva, bulvárny novinári vybúchali svoje jedovaté patróny, tzv.znalci našablovali do kamier svoje halucinácie a PZ si v klude plní svoje úlohy včetne vyšetrovania tej tragédie.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

AKI napísal:Neriesim Kaliho ako zazrak, ale porovnavam dvoch ministrov: pred a po, pripadne vladu pred a po. Zial ako pravicovo zalozeny volic zistujem, ze lavica ma uz druheho lepsieho ministra ako mala pravica.
To máš síce pravdu, ale klesnúť sa už nedalo :D
peterson napísal:Zoid: neťahaj sem svoje subjektívne politické analýzy. Ak si si nevšimol čísla hovoria jasnou rečou. Smer a Kali nepotrebujú vytlkať žiadny politický kapitál, nakoľko vládnutie strán predošlej vlády im ten kapitál nalialo.
Prepáč, budem sem svoje subjektívne analýzy a názory písať aj naďalej, cca ako všetci ostatní. SMER a "Kali" potrebujú vytĺkať politický kapitál, tak ako ho potrebuje vytĺkať každá politická strana, marketing sa robí aj po voľbách, aj keď nie v takej miere. Inak môj príspevok vôbec nebol myslený ako pravica dobro, ľavica zlo, preto som tam spomenul aj Pada, dúfam že sa ťa to teda nedotklo.
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

mňa sa nemôže nič politického dotknúť. Stále tvrdím, že politika medzi kamošov nepatrí a nerád by som ju riešil i tu na fore. Preto mi nejsú a nebudú po chuti riadky s politickým nádychom. Samozrejme je to čisto tvoja vec, veď máme henten mier a demokráciu
lz
občasný prispievateľ
Registered for: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa lz »

dúfam že po skončení vyšetrovania budeme vedieť viac než v prípade Harman. čo sa vytĺkania politckého kapitálu týka, v tomto prípade to nešlo asi len preto že konštelácia nebola priaznivá (rozumej nebolo veľmi z čoho). ak si dobre pamätám ústne podanú informáciu, aj posledná novela zákona sa údajne žačala piecť ešte za staronového ministra a čakalo sa len na vhodnú chvíľu (vie niekto potvrdiť/dementovať)?
inspiring_shockley

Príspevok od používateľa inspiring_shockley »

AKI:
Az tato vlada zdani tie vysluhove dochodky ako planuje, tak budem zvedavy, ci ta laska prezije. Vies, ide cez zaludok.
Sorry za OT.
boris
expert
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa boris »

Iz - na PPZ su permanentne rozpracovane nejake navrhy na novelizaciu zakona takze "nieco sa neustale pecie". zakon je deravy a ide o u uplne legitimnu snahu zo strany regulatora zakon priebezne vylepsovat odstranovanim nedostatkov. prvy navrh tzv. "lipsicovej" novely ale prisiel az po DNV ako jednoznacne politicky "pokyn z hora" rychlo plosne zakazat samonabijacky a nikto z kompetentnych z neho veru nebol dva krat nadseny.
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Ja ako divak nemamz coho ineho sudit nakolko sa o politiku absolutne nezaujimam, ale Kalinak nech akokolvek nefandim jeho strane sa mi paci ako sa. Prejavyje, stoji si za svojimi policajtami a je velmi opatrny vo vyjadrovani, mne sa jeho komentare pacili a odpovede novinarom, dopisial so u ministra tohto rezortu zatial nevidel lepsie vystupovenie pred novinarmi! Inak neviem preco by som mal chvalit predchadzajuce vlady inak orientovane ?ne ako strelcovi zatial vsetci len komplikovali nezmyselne zivot , a z toho co som pocul od terajsieho ministra sa mi aspon zaludok nezdvihal, a co si pamatam vzdy hajil svojich podriadenych aspon slovami.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"