Emancipácia vo Francúzsku

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Emancipácia vo Francúzsku

Príspevok od používateľa R »

Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Smutne ,ale kazdy si moze spravit svoj nazor ako sa tomu mohlo prinejmensom predist.
Staci si precitat diskusiu pod clankom.
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

diskutujuci napísal:Rad by som vedel preco SME nezverejnili meno toho " francuzskeho " vraha, Abdallah Boumezaar ako dlhorocny obchodnik s drogami by si to urcite zasluzil, nie.
to by som aj ja rad vedel... resp viem
pif paf
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa pif paf »

Predsa ProMultiEurocenzúra.
cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Reakciu policajtky, ktora sa po tom ako jej zastrelia koleginu otoci a zacne utekat, nema asi ani zmysel komentovat.

Hovorte si co chcete, majte ma za neandrtalca, ale zena zaradena do policajnej hliadky by mala najprv preukazat, ze sa vie o seba postarat ak na nu zautoci 90 kilovy chlap ( napr. v telocvicni ) a trafi terc 10 krat z 10 tich ran na 15 metrov.

U nas bol trosku slabsi odvar podobnej situacie, ked zmiesana hliadka (tusim mestkej policie) prisla do konfliktu s nejakym opitym vytrznikom. Chlap padol na zem, kde ho opilec zacal mlatit a policajtka sa na neho pozerala, potom sa pokusila ho odstrcit... rozumiete odstrcit. Nie z celej sily ho tresknut po hlave obuskom/teleskopom, nie nastriekat mu slzak do tvare , nie dobre mierenou kopackou do hlavy ho poslat do limba ani nie zozadu nasadit "kravatu" ale odstrcit - co sa jej samozrejme nepodario a policajt skoncil so zlomeninou a dobity az hruza.
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

A co spravis?
Daju ta do sluzby s polovicnym chlapom a spoliehaj sa na neho.
Akurat tak ti zavola zachranku, mozno, lebo normalne sa pri takychto stavoch dostavaju do stand by modu a nie su schopne reagovat, pardon su utekat.
Peterko
prispievateľ
Registered for: 14 years 4 months

Príspevok od používateľa Peterko »

Inak uvedomujete si ze toto je vlastne dvojity zasah takzvanym "lavicovym liberalom":
- zeny su vo vsetkom 100% rovnocenne muzom
feminizmus: BUSTED
- meno utocnika: Abdallah Boumezaar
multikulti: BUSTED
:D
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Cubitko, zrejme máš na mysli incident, ktorý sa stal asi 100 metrov od môjho baráku. Celé to bolo trochu inak ako si napísal. To podstatné som tu už spomínal.
:wink:
K tvojmu príspevku asi toľko, že nie je pravda, že by útočník mlátil policajta na zemi a kolegyňa sa len prizerala! Policajt, ktorého osobne poznám, prišiel k ťažkému zraneniu s mnohomesačnou dobou rekonvalescencie hneď pri prvotnom ataku. Policajtka bezprostredne po tom, ako incident vyeskaloval do napadnutia kolegu reagovala na útočníka, odstrčila ho a keď videla, že v útoku nepokračuje, začala sa okamžite starať o zraneného kolegu. Iste, aj ja si viem predstaviť razantnejší zákrok, ale keďže poznám okolnosti prípadu, dovolím si tvrdiť, že nezlyhala ani výrazne nechybovala.
:!:
Opakujem to tu preto, aby neprichádzalo k nejakým dezinterpretáciám spomínaného incidentu. Ja sám som počul už rôzne verzie, dokonca aj páchateľovu, ale pravda je taká, ako som napísal. Ak ťa ten prípad zaujíma nejako detailnejšie, ozvi sa cez PM.
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

neviem, či už samotný názov príspevku je úplne vhodný či výstižný?

Otázka, koľko takýchto incidentov s následkom mali francúzi za určité obdobie v hliadkach so ženami?

Zaujímalo by ma hlavne, či je tam úplne bežné, že pravidelne slúžia ženské hliadky. Lebo ak áno, tak sa vedenie tamojšej Polície fatálne zahráva so životmi policajtiek a ich bezpečnosťou . Chcem vidieť pána velitela tých usmrtených policajtiek, ako sa pozrie do očí ich rodinám.
Vaquero
moderátor
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa Vaquero »

Som staromódny a nepatriaci do 21. storočia a aj napriek dlhoročnej realite v rôznych armádach a policajných zboroch sveta, si stále myslím, že je nesprávne a hlboko nemorálne vystavovať ženy takémuto riziku.
cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Jack: ja som videl na webe video z danej bitky a byt velitelom danej policajtky, na hodinu ju vyrazim. Ved predsa ked vidim, ze kolega pristupuje k agresivnemu cloveku, ocakavam to najhorsie a ak zautoci v momente sa zapajam a nie postavam tam ako pajac kolegovi za chrbtom ...ze ja nic, ja som tu neni. Policajt dostal na zemi 3 krat pestou do tvare kym ho "odsotila". Som zvedavy, kto s nou este chodi na hliadku.

Spet ale k teme, Francuzi su blazni a poslat zensku hliadku riesit moslimskeho agresivneho dilera moze naozaj len niekto na hlavu padnuty.
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Cubitko, ešte raz: máš kriticky málo informácií o incidente, tak prosím ťa, nemudruj. Veľmi presne viem, čo sa vtedy stalo, ako sa to stalo, aj prečo sa to stalo. Poznám aktérov incidentu, počul som páchateľovu verziu, o prípade som sa zhováral aj s náčelníkom MsP. Tak by si ma mohol považovať za dobre informovaný zdroj a veriť tomu, čo ti hovorím a nie útržkovitým info v médiách.
Keď napíšeš, že sa to stalo preto, lebo dotyčný policajt práve slúžil v hliadke so ženou a nie s chlapom, tak je to dosť veľká hlúposť, ktorá má ďaleko od pravdy. Rovnako je hlúposťou tvrdenie, že policajtka nereagovala adekvátne alebo s výraznýn oneskorením. Celý prípad, vrátane postupu policajtov bol riadne prešetrený a policajtka svojim počínaním určite nedala najmenší dôvod na jej uvoľnenie zo zamestnania v MsP.
Mrzí ma, že z celkom pochopiteľných príčin nemôžem tu na fóre uviesť všetky podstatné skutočnosti. Ale naozaj nehľadaj súvislosť medzi týmto incidentom a tou nezmyselnou tragédiou, ktorá sa teraz prihodila vo Francúzsku.
:wink:
P.S.: Na ženy zaradené do priameho výkonu mám svoj názor, incident vo Francúzsku ma utvrdzuje v jeho správnosti. Napriek tomu o tom pertraktovanom incidente, ktorý sa prihodil vlani v PK, platí, čo som napísal vyššie.
2weird2die
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa 2weird2die »

ricinr
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa ricinr »

Kua. Niečo som tých chalanov v ZM aspoň toho jedného naučil. Ako prvý som tam svojho času začal na zákroky používať kožené rukavice. Vtedy sa spočiatku na tom trochu bavili ale vidím, že to niečo v nich zanechalo. :)
Tiež OT ale všimol som si to až teraz.

Jedna policajtka v ZM čo sa týka zákrokov stála za hov... ako na tom videu tak aj vtedy keď som tam robil a druhá ako tak sa aktivovala.

Jedna dobrá baba bol v GA. Tá ujebal... obuškom takmer aj kolegov :). Ale bola dobrá aj na zákroky. dovolím si povedať že niekedy lepšia ako niektorí kolegovia.
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Aky je zmysel tejto temy ? Nadavat na zeny v PZ a nadavat na pristahovalcov v EU ? Zbytocny flame a len voda na mlyn ludom, co chodia na nase forum hladat dokazy aki su strelci sibnuti. Prosim preto moderatora aby temu v ramci vseobecneho dobra uzavrel :!: Ponadavat si mozete aj na fore sme.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"