Starosta použil svoju zbraň
Starosta použil svoju zbraň
http://www.aktuality.sk/clanok/209082/m ... -starosta/
-zaujal ma hlavne záver správy-
citácia: " Obvinený je podľa Moravčíka stíhaný na slobode, so súhlasom prokurátora ho prepustil na slobodu vyšetrovateľ. "
zrejme z toho kuká obrana zbraňou- (zásah do stehna)
-zaujal ma hlavne záver správy-
citácia: " Obvinený je podľa Moravčíka stíhaný na slobode, so súhlasom prokurátora ho prepustil na slobodu vyšetrovateľ. "
zrejme z toho kuká obrana zbraňou- (zásah do stehna)
Mňa zase zaujalo, že chlapík bol obvinený z TČ ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. Z článku som veru ani za svet nepochopil prečo v štádiu pokusu.
Peterson, dúfajme. Aspoň nejaké okolnosti prípadu, ale mohli uviesť. Už keď naznačujú, že by mohlo ísť o starostu a teda osobu dosť presne identifikujú, patrilo by sa napísať aspoň čosi v duchu "údajne konal v sebaobrane". Toto by mohol zvládnuť aj podpriemerne zdatný pisálek a hneď by správa vyznievala férovejšie.

Peterson, dúfajme. Aspoň nejaké okolnosti prípadu, ale mohli uviesť. Už keď naznačujú, že by mohlo ísť o starostu a teda osobu dosť presne identifikujú, patrilo by sa napísať aspoň čosi v duchu "údajne konal v sebaobrane". Toto by mohol zvládnuť aj podpriemerne zdatný pisálek a hneď by správa vyznievala férovejšie.
-
inspiring_hellman
http://krimi.cas.sk/clanok/226669/incid ... tehno.html
Incident sa odohral v obci Zbyňov (okres Žilina). "Ľudia sa hádali kvôli nejakému klčovaniu stromov, s ktorým niektorí občania nesúhlasili. Je to dlhoročný spor v dedine, ktorý vyvrcholil v sobotu podvečer. Nie je vylúčené, že starosta strieľal v sebaobrane," povedal pre Čas.sk občan zo Zbyňova, ktorý nebol účastníkom sporu. Postreleného Michala (26) previezli do žilinskej nemocnice.
tu na fore je zopár ľudí, čo vedia dať dokopy slušný text, plus majú blízko k novinárskej brandži. Možno by už bolo načase, aby sa začali množiť Blogy pojednávajúce v inom duchu ako píšu kdejakí samozvaní odborníci na zbraňovú problematiku. Rovnako tak by nebolo na škodu, ak by niekde vyšiel článok prípadne rozhovor s odborníkom/mi, ktorý by objasnil démonizované témy a načrtol by diametrálne odlišný-nezaujatý pohľad na zbrane a veci s nimi súvisiace.
Ak mne chodia x krát do mesiaca linky zaujímavých článkov rôznych blogerov- toto by sa mohlo diať s textami ľudí "našej orientácie". A takéto linky by som šíril s omnoho väčšou radosťou
Ak mne chodia x krát do mesiaca linky zaujímavých článkov rôznych blogerov- toto by sa mohlo diať s textami ľudí "našej orientácie". A takéto linky by som šíril s omnoho väčšou radosťou
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months