Strelnica Zohor - BA

inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Ravennov post môžem potvrdiť, je to štandardný model zákazníckeho chovania. :)
inspiring_swartz

Príspevok od používateľa inspiring_swartz »

Nechcem sa hádať, proste len pondelkové zamyslenie.
erebos
expert
Dátum registrácie: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa erebos »

No Komisar a mozno to nebolo tak dramaticke ako si to tu podal...

V podstate si im spravil reklamu, lebo na tvoje nariekanie a nasledne reakcie /vratane mojej/ tam prislo strelnicu vyskusat viacero novych ludi a podla reakcii boli spokojni - niektori napisali svoje dojmy a boli pozitivne...

Pokial mal tvoj posledny prispevok naznacit nejake prepojenie medzi majitelmi a pozitivnymi ohlasmi na Zohor tak za seba ti hovorim, ze si vedla a pisem len svoje osobne skusenosti.

Inac nedalo mi a pytal som sa tam na udalost co opisujes a tych 5 € ta tam naozaj caka pripichnutych na nastenke.... Podla vyjadrenia majitela je mozny len osobny odber :lol:
Používateľov profilový obrázok
Ravenn
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa Ravenn »

Prepojenie,? Ja ani neviem kto je majitel, ani ma to nezaujima... dobre som sa zabavil a pojdem zas, ak bude cas

Faktom je, ze zatial som nemal problem na ziadnej strelnici, strielam asi 10 rokov.
Ravenn
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa Ravenn »

A nehadam sa, kazdy nech slobodne pise svoje nazory a (slusne) komentuje tie cudzie, nevidim v tom problem
inspiring_swartz

Erebos, trhni si. Nariekanie vyzerá inak, to by si mohol vedieť. 21 rokov už asi máš.

Mimochodom, keď teda nie si prepojený nechápem, prečo na mňa útočíš, prečo sa posmievaš. Aký máš dôvod? Či len tak, pohádať sa na fóre, poštekliť si ego?
erebos
expert
Dátum registrácie: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa erebos »

Komisar nikto tu na teba neutoci. Precitaj si pozorne moje prispevky a nikde neuvidis jedinu invektivu voci tvojej osobe. To ze nesuhlasim s tvojim narekom nad cenotvorbou majitela strelnice predsa nie je utok na tvoju osobu. Mimochodom slovo "trhni si" si pouzil ty...
Reagoval som na tvoj prispevok, ktory staval strelnicu /na ktorej strielam pravidelne a podmienky tam poznam detailne/ Zohor na uroven neserioznej firmy a jej majitelov nepriamo oznacoval za podvodnikov, ktori svojim fyzickym zjavom "100 kg. SBSkara" zastrasuju zakaznikov.

Fakty /ktore mimochodom potvrdzujes aj ty/ su take, ze si strielal ty + zena cize dve osoby. Podla platneho cenniku ste mali platit dvaja. To ze sa tebe cennik nepaci este neznamena, ze majitelia su podvodnici. Ako zakaznik mas pravo odmietnut ich sluzbu ale nie po tom ako dostrielas ale predtym a to tak, ze tam neprides. Pokial si si poriadne nepozrel cennik /v tom case bol na zverejneny na nete aj na strelnici/, ze sa plati za osobu a ne stav, nie je to chyba majitela ale tvoja!!! Povazujes zverejnenie faktov za utok na svoju osobu?????

Reagoval som preto, lebo tvoj prispevok mal jednoznacne tendenciu poskodit danu strelnicu a jej majitelov oznacit za podvodnikov s cim ja nemozem suhlasit na zaklade osobnych skusenosti. Ako to tu citam tak nie som jediny, kto je tam spokojny... Z tvojich reakcii vidim, ze si od svojho prispevku ocakaval, ze na Zohor prestanu ludia chodit, alebo ich aspon poskodis v ociach verejnosti. Diskusia sa vsak vyvinula tak, ze reakcie su vo vecsine kladne a hlavne strelnica sa dostala do povedomia a viaceri ju prisli vyskusat pricom o nej kladne referovali.
To si samozrejme necakal tak si sa pokusil kladne referencie spochybnit svojim pondelkovym zamyslenim...

To je z mojej strany k tvojej osobe a prispevku /bez utokov/ vsetko. Ostatni si spravia vlastny nazor po tom ako strelnicu navstivia a ti co s cenami nesuhlasia tam nepojdu vobec....
inspiring_swartz

Stačilo, nebuďme debili. Očividne je vecou názoru a postoja ako prijmem správanie niektorých ľudí. Ja mám rád, keď sú vzťahy jasné a korektné, tebe asi nevadí, keď sa počas hry menia pravidlá.

Pre časť fóristov je varovanie dobrým dôvodom prečo na strelnicu neísť, pre inú časť je očividne vzrúšo ísť vyskúšať riziko. Nedbám. Veď adrenalínových športov je dnes veľa rôznych druhov, tak prečo nie tento?

Do tejto diskusie som sa nemal púšťať už len preto, lebo som vopred vedel, že to nebude mať význam.

Erebos, odteraz nechávam tvoj názor a skúsenosť tebe, máš pravdu, zasahovať ti do toho je blbosť a nárok na to tiež nemám. Len do budúcnosti poprosím - pejoratívne vyhlásenia o niečom "nariekaní" tiež najprv zváž, než ich sem napíšeš.

Že by som chcel poškodiť strelnicu Zohor nemáš celkom pravdu. Dlho som tam chodil a bol som vždy spokojný, kedysi som to sem, myslím, aj písal. Potom sa stalo, čo sa stalo. To ma naštvalo. Nie chvíľkovo, ako máš možnosť vidieť - naštvaný som doteraz. Dobrú reklamu jej robiť určite nebudem.

Rozhodol som sa teda akceptovať tvoje názory a skúsenosti, pokús sa o to aj ty. Keď myslíš, že ja kecám, aký máš dôvod myslieť si, že majiteľ strelnice vraví pravdu? Aj tak predsa treba rozmýšľať. Každopádne, ukončime túto internetovú paralympiádu :)
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

komisar napísal:Každopádne, ukončime túto internetovú paralympiádu :)
Skvelý nápad.
Prenechajme prosím tému novým užívateľským skúsenostiam a postrehom zo strelnice Zohor.
inspiring_burnell

Príspevok od používateľa inspiring_burnell »

Dnes si bol zastrieľať a určite tam zavítam znovu. Spokojnosť.
inspiring_panini

Dnes pozitívna skúsenosť s touto strelnicou, našťastie sa už objednáva iba u jedného človeka, ktorý má aj notes aj všetko, čiže už by sa nemalo stať, že príde viac skupín nezávisle objednaných. Objednali sme si celú strelnicu na tri hodiny, boli sme siedmi (nestrieľali sme zo stavov), nemali sme žiadny problém.

PS: ak má Rampa 100 Kg, tak ja mám minimálne tých 90 :lol:
Bauer
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa Bauer »

Takže to ste boli vy, pre koho ma včera nepustili na strelnicu si vystreliť.
inspiring_panini

:lol: Tak to neviem, boli sme vpredu :D No v každom prípade ty si šiel do Zohoru len tak bez objednania? Ja až tak ten systém nepoznám, ale on tam myslím nie je stále, či? Teda bez objednania môžeš naraziť aj na zamknutú strelnicu myslím.
Bauer
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa Bauer »

Ja som volal chlapíkovi cca 14 - 15h, ešte než som vyrazil z BA do Zohoru na chalupu za svokrou aby som vedel, či mám sebou ťahať aj druhú zbraň a náboje ale chlapík mi oznámil, že tam dnes má skupinku, ktorá má prenajatú strelnicu a pre mňa dnes nenájde miesto. Možno sa mýlim, ale asi ste tá skupinka boli vy.
inspiring_panini

JJ tak to sme boli my, mali sme to rezervované dosť dopredu. :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Strelnice"