Rusovcania predviedli ministerstvu vnutra strelbu
Rusovcania predviedli ministerstvu vnutra strelbu
http://bratislava.sme.sk/c/6455299/ruso ... knami.html
sa divim p. Greksovi, ktory je strelec a obcas ho stretavam na strelnici:)
sa divim p. Greksovi, ktory je strelec a obcas ho stretavam na strelnici:)
ked sa tam rusil V.U. raketakou, tak najblizsia stavba bolo druzstvo.
Hned vsetci vedeli ze po odchode rakiet tam bude strelnica M.V.
A teraz sa stazuju ze kupili lacne pozemky ,postavili domy a to vedla strelnice a pisu peticie na jej zrusenie.
Jednoducho NAS.AT!!! Ked je niekto natolko vypatlany ze si kupi dom ci pozemok vedla strelnice, tak jeho peticie hodim do kosa.
Ak sa chcu stazovat, nech zazaluju realitku co im to predala.
A pre chytrakou, ano bol som tam ked sa raketaci stahovali a ano bol som tam ked sa tam viezli prve zeleznicne podvaly na strelnicu.
Holt kto prv pride ,ten prvy melie.
Ste ma tymto clankom pekne vytocili a hlavne diskusiou pod linkom

Hned vsetci vedeli ze po odchode rakiet tam bude strelnica M.V.
A teraz sa stazuju ze kupili lacne pozemky ,postavili domy a to vedla strelnice a pisu peticie na jej zrusenie.
Jednoducho NAS.AT!!! Ked je niekto natolko vypatlany ze si kupi dom ci pozemok vedla strelnice, tak jeho peticie hodim do kosa.
Ak sa chcu stazovat, nech zazaluju realitku co im to predala.
A pre chytrakou, ano bol som tam ked sa raketaci stahovali a ano bol som tam ked sa tam viezli prve zeleznicne podvaly na strelnicu.
Holt kto prv pride ,ten prvy melie.
Ste ma tymto clankom pekne vytocili a hlavne diskusiou pod linkom
Skemro mas uplnu pravdu. V normalnom state by odpoved kompetentnych bola nasledovna "kupili ste si domy v okoli strelnice??? - tak sa nestazujte!!". Bohuzial zijes v EU kde akokolvek stupidna iniciatyva par idiotov pokial je dobre zmedializovana ma nadej na uspech a toto je jedna z nich. Vsak im ide HLAVNE O BEZPECNOST a o to aby DETI NEPOVAZOVALI STRELBU ZA NIECO NORMALNE. Pozri ako dopadli Jarovce, Devin a neviem ako je na tom Stupava... Toto boli tiez strelnice v poli za dedinou, potom prisla vystavba, casto nelegalna a potom sa zacali staznosti a nasledovalo zastavenie prevadzky strelnice.
Pozri sa co sa deje v Rusovciach. Kupili si polia a postavali na nich domy, teraz budu bojovat proti strelnici a lider je skrachovanec Greksa co sa potrebuje zviditelnit... Ak by mal Kali "gule" tak by im tu peticiu hodil do Dunaja, obavam sa ale , ze on ich mat nebude.....
Pozri sa co sa deje v Rusovciach. Kupili si polia a postavali na nich domy, teraz budu bojovat proti strelnici a lider je skrachovanec Greksa co sa potrebuje zviditelnit... Ak by mal Kali "gule" tak by im tu peticiu hodil do Dunaja, obavam sa ale , ze on ich mat nebude.....
Komarno ma tento problem tiez, uz mame obmedzenu prevadzku, pretoze manzelka zahradkara si nevie oddychnut, ma tam zahradku ktoru kupil ked tam mali strelnicu este rusi, a pred nimi maria terezia, ale pani ma bolesti hlavy. Neskutocne trpia obcania existenciou strelnice a je to nieco neakceptvoatelne pre nich. Hned vedla byvaju diskriminovani obcania SR a cez nich mnohokrat nepocujem ci som trafil popper ale ti nikoho neseru. Je to tak zastavba zatial vsade pohltila aj strelnice nevidim moc velku nadej na zachranu.