Rusovcania predviedli ministerstvu vnutra strelbu

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Marek Z
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Rusovcania predviedli ministerstvu vnutra strelbu

Príspevok od používateľa Marek Z »

http://bratislava.sme.sk/c/6455299/ruso ... knami.html

sa divim p. Greksovi, ktory je strelec a obcas ho stretavam na strelnici:)
Používateľov profilový obrázok
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

SDKÚ-DS Radovan Jenčík napísal:"Streľba z ručných zbraní je nielen hlučná, ale aj nebezpečná. Chcem, aby deti a mládež vyrastali v pokojnom prostredí a nemali zafixovanú streľbu ako bežnú súčasť života,"
z takychto spin je mi na vracanie
skemro
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa skemro »

ked sa tam rusil V.U. raketakou, tak najblizsia stavba bolo druzstvo.
Hned vsetci vedeli ze po odchode rakiet tam bude strelnica M.V.
A teraz sa stazuju ze kupili lacne pozemky ,postavili domy a to vedla strelnice a pisu peticie na jej zrusenie.
Jednoducho NAS.AT!!! Ked je niekto natolko vypatlany ze si kupi dom ci pozemok vedla strelnice, tak jeho peticie hodim do kosa.
Ak sa chcu stazovat, nech zazaluju realitku co im to predala.
A pre chytrakou, ano bol som tam ked sa raketaci stahovali a ano bol som tam ked sa tam viezli prve zeleznicne podvaly na strelnicu.
Holt kto prv pride ,ten prvy melie.
Ste ma tymto clankom pekne vytocili a hlavne diskusiou pod linkom :evil: :evil: :evil:
erebos
expert
Registered for: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa erebos »

Skemro mas uplnu pravdu. V normalnom state by odpoved kompetentnych bola nasledovna "kupili ste si domy v okoli strelnice??? - tak sa nestazujte!!". Bohuzial zijes v EU kde akokolvek stupidna iniciatyva par idiotov pokial je dobre zmedializovana ma nadej na uspech a toto je jedna z nich. Vsak im ide HLAVNE O BEZPECNOST a o to aby DETI NEPOVAZOVALI STRELBU ZA NIECO NORMALNE. Pozri ako dopadli Jarovce, Devin a neviem ako je na tom Stupava... Toto boli tiez strelnice v poli za dedinou, potom prisla vystavba, casto nelegalna a potom sa zacali staznosti a nasledovalo zastavenie prevadzky strelnice.
Pozri sa co sa deje v Rusovciach. Kupili si polia a postavali na nich domy, teraz budu bojovat proti strelnici a lider je skrachovanec Greksa co sa potrebuje zviditelnit... Ak by mal Kali "gule" tak by im tu peticiu hodil do Dunaja, obavam sa ale , ze on ich mat nebude.....
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Vieš, koľko peňazí by sa dalo uliať správnym SMERom pri výkupe pozemkov a výstavbe nového výcvikového areálu MV SR? :roll: :twisted: :shock:
erebos
expert
Registered for: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa erebos »

Tak toto ma nenapadlo, dobry postreh..... A novy areal bud eurcite Bezpecny a Ekologicky...
Rudo
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Rudo »

erebos napísal:Ak by mal Kali "gule" tak by im tu peticiu hodil do Dunaja, obavam sa ale , ze on ich mat nebude.....
Stacia mastne hnede vlasy. Na nich sa toho dost smykne ...
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Komarno ma tento problem tiez, uz mame obmedzenu prevadzku, pretoze manzelka zahradkara si nevie oddychnut, ma tam zahradku ktoru kupil ked tam mali strelnicu este rusi, a pred nimi maria terezia, ale pani ma bolesti hlavy. Neskutocne trpia obcania existenciou strelnice a je to nieco neakceptvoatelne pre nich. Hned vedla byvaju diskriminovani obcania SR a cez nich mnohokrat nepocujem ci som trafil popper ale ti nikoho neseru. Je to tak zastavba zatial vsade pohltila aj strelnice nevidim moc velku nadej na zachranu.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"