Hejkal v praxi
-
inspiring_haslett
-
inspiring_kilby
-
inspiring_haslett
Tak som mal na sebe takého podomácky robeného hejkala, ako základ bola použitá bunda z ihličkových maskáčov. Keď som si to obliekol na maskáče bolo v tom fest horúco, potom som niečo šľapal a niečo plazil.Mal som pocit ako by zomňa vodu vysával
), ale inak bol pekne spravený. Treba radšej niečo vzdušnejšie.
-
inspiring_heyrovsky
-
inspiring_heyrovsky
Ne veru ti vravim, ja som tam jednu lacnejsiu vec nevidel, nez tu na SK, kokso uz ma seru ale riadne...Mozno som mal len stastie na take situacie, ale tha som toho uz prekukal riadne...NEmyslim teraz len cisto zbrane..
Otazka nazaver...
Toto je vystih, dierka na prdeli, alebo ziarovka ?
edit Panzer: výroky ako "češi sú svine" a pod. na tomto fóre nepoužívaj, inak budeš zablokovaný
Otazka nazaver...
edit Panzer: výroky ako "češi sú svine" a pod. na tomto fóre nepoužívaj, inak budeš zablokovaný
Nejdem zakladat novu temu - je nejaky obchod na SK,kde kupim dostatocne odolnu podlozku pod seba na lezanie pri strelbe? Podla moznosti nepremokava,skladaci-rolovacia a odolna. Obycajnu karimatku prepichne hociaka sucha burina,co ma mierne povedane pri strelbe obtazuje. Vdaka. Jo, a mala by byt nejak prijatelne kolorovana - ruzova s pasikmi mi moc nereze.