CZ 75 SP-01 SHADOW
-
inspiring_lederberg
Nevyhovaraj sa na zbran a nauc sa strielat
Je verejne tajomstvo ze CZ co sa opracovania a kvality materialu tyka nepatri k tym najlepsim ale toto aj mna prekvapilo a hlavne urcite odradilo od zakupenia ich vyrobku. Pockam si na druhe kolo fotiek "po" tuningu a na tvoj nazor do akej miery to prelestenie pomohlo 
-
inspiring_wu
DPM mam napriklad v shadowe ja... (dal som ho tam pred týždnom ešte som ho nebol ani vyskušať....
objednal som ho z http://www.dpmsystems.sk/ je to SK domena ale pride ti to z česka ... je to tam dosť drahé za 80€ + poštovne z česka tj cca 7€
A čo sa vnútorného opracovania shadowa týka tak je to naozaj ako to tu niekto poznamenal "ako keby to hrýzol bobor
" ...ale tak z vonku je
to zbraň pekná + dobre sa mi z nej strieľa + sadne mi do ruky ... takže ja som (zatial) spokojný...
A čo sa vnútorného opracovania shadowa týka tak je to naozaj ako to tu niekto poznamenal "ako keby to hrýzol bobor
to zbraň pekná + dobre sa mi z nej strieľa + sadne mi do ruky ... takže ja som (zatial) spokojný...
-
inspiring_wu
DPM-ko v Shadowe funguje parádne, sám ho mám založené na pôvodnom závere a nemal som s tým žiadne problémy. Ak sa chceš venovať iba rekreačnej streľbe, tak sa Ti to podľa mňa ani neoplatí kupovať, zase až taký rozdiel v správaní to nie je (aby si niekto nemyslel, že to so zbraňou urobí zázraky ako keby strieľal s malorážkou) ale pre dlhodobejšie intenzívne používanie môžem len doporučiť. Okrem toho mám ešte voľné jeden systém Sprinco, čo je niečo podobné a to je tiež rozdiel oproti fabrickej pružine. ak by si mal záujem, toho Sprinca by som sa kľudne vzdal.
-
inspiring_wu
- In - FinitY
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
V pripade, ze by niekto sahal na spustovy mechanizmus moze byt. Ale ked je zbran funglovka z obchodu, co potom ?In - FinitY napísal:Jednoducho poistný ozub je vyšie ako ozub spúšťový. To je môj predpoklad.
Stretol som sa aj s tým že si obrusovali spúšťový ozub za účelom skrátenia chodu spúšte bez toho aby vedeli čo vlastne robia. Rozobrať, znížiť poistný ozub (nie úplne) a je po probléme. Alebo spúšťať rýchlejšie.
- In - FinitY
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
Potom zmerať či naozaj ten poistný ozub nie je vyššie. A nereklamovať celú zbraň, asi je to na dlho, skôr vyreklamovať len kladivo.
Prípadne najsť človeka čo to vie upraviť. Teoreticky je to práca na 20minút aj s rozobraním a poskladaním zbrane.
.
Takže je na tebe či sa budeš naťahovať s reklamáciou alebo dáš 10€ a máš pokoj. (tých 10€ je moj odhad, viac by som za takýto úkon nedal)
Ono časom by to mohlo prejsť aj samo, ale vybije geomeriu záchytu kladiva.
To či je poistný ozub vyššie sa dá zistiť jednoducho. Vyštelujem na chlp prepad na spúšťi, stlačím spúšť a pomaly spúšťam kladivo. Ak je problém kladivo sa buť zastavý na poistnom ozube alebo sa na ňom zbrzdí. Napríklad vtedy dochádzalo aj k neodpáleniu náboja, lebo kladivo nemalo dostatok energie.
Prípadne najsť človeka čo to vie upraviť. Teoreticky je to práca na 20minút aj s rozobraním a poskladaním zbrane.
Takže je na tebe či sa budeš naťahovať s reklamáciou alebo dáš 10€ a máš pokoj. (tých 10€ je moj odhad, viac by som za takýto úkon nedal)
Ono časom by to mohlo prejsť aj samo, ale vybije geomeriu záchytu kladiva.
To či je poistný ozub vyššie sa dá zistiť jednoducho. Vyštelujem na chlp prepad na spúšťi, stlačím spúšť a pomaly spúšťam kladivo. Ak je problém kladivo sa buť zastavý na poistnom ozube alebo sa na ňom zbrzdí. Napríklad vtedy dochádzalo aj k neodpáleniu náboja, lebo kladivo nemalo dostatok energie.