Útok psov v Dunajskej Lužnej

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa telra »

bus driver napísal:Velmi riskantne strielat psa na ulici, na chodniku ludia, za nim bus. Ked na mna raz vybehol susedov pes, vyriesil som to "Rambo" nozom, hoci som mal pri sebe aj revolver.
dovolimn si parafrazovjeden komentar pod tym videjom na YT:
'everyones an armchair general'
Bez urazky, len. Ten policajt tam stal metre od psa, ten sa po nom rozbehol a policajt konal v zlomkoch sekund, myslim ze sledovat to z pohodlia domova, s kafe v ruke... nevravim ze to nebolo riskantne len vravim, ze kym niekto nebol v PRESNE tej istej situacii....
bus driver
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 6 months

Príspevok od používateľa bus driver »

telra, mas scasti pravdu, od pocitaca sa lahsie hodnoti situacia. Avsak bol som vo velmi podobnej situacii ako policajt na videu, ked po mne vybehol susedov vlciak. Aspon jeden z tych policajtov mal mat v ruke teleskop alebo sprej este pred utokom psa. Snad maju vycvik, a ci ? Ked vidim psa volne behat po ulici, jeho utok ocakavam. Viem si zivo predstavit ten medialny cirkus u nas, keby som vytiahol zbran a susedovho psa zastrelil. TV Markiza a JOJ by to cele prekrutili. Samozrejme, ak uz by islo do tuheho { napr. viacero psov }, tak strielam. V USA vsak maju iny pohlad na zbrane, aj ked nejaka zenska tam dost jacala, ze preco strelil do psa. Nechcem sa tu hadat, ale strielat na ulici kvoli psovi, tak to je bohovske riziko. Vsade naokolo asfalt, beton.
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa R »

amíci vraj poväčšine kŕmia zbrane jhpéčkami, myslím že riziko odrazu jhp vs fmj po priestrele psa bude v neprospech fmj.
ricinr
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa ricinr »

Ja som si tak v duchu povedal po zhliadnutí toho videa, dúfam že ten majiteľ nechytil po záchvate ešte aj guľu po psovi. Ale mali odvahu takto strieľať. Klobúk dole.
pif paf
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa pif paf »

edit: lord summoner bol rýchlejší a ja nepozorný.
Naposledy upravil/-a pif paf v 20 Aug 2012, 09:17, upravené celkom 1 krát.
matus69
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 1 month

Príspevok od používateľa matus69 »

bus driver napísal:telra, mas scasti pravdu, od pocitaca sa lahsie hodnoti situacia. Avsak bol som vo velmi podobnej situacii ako policajt na videu, ked po mne vybehol susedov vlciak.
podla mna je ine vidiet susedovho psa behat po chodniku a je ine vidiet 3 zurivych psov ako trhaju zakrvaveneho cloveka...
bus driver
častý prispievateľ

Zacina sa nam to tu trocha zneprehladnovat. matus69, ja som reagoval na video z USA, nie na utok 3 psov v D.Luznej. Mimochodom, susedov vlciak nebehal po chodniku, ale vystartoval z dvora rovno po mne. Sused-magor nezavrel branu.
matus69
častý prispievateľ

potom sorry
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

http://www.topky.sk/cl/100370/1321282/P ... rovatelku-

„Bol sa tam pozrieť riaditeľ veterinárnej správy z Veľkého Krtíša a nemal výhrady. Psy neboli týrané, boli priviazané na dostatočne dlhých reťaziach, rozmiestnené okolo celej nehnuteľnosti, mali dostatok vody, búdy, zabezpečený aj tieň. Jedinou výhradou bolo, že pozemok nie je oplotený,“
matus69
častý prispievateľ

ja sa do psov nevyznam, ani nepoznam rasy atd, ale ked som bol maly, tak na chalupe mali o ulicu vyssie psa Boder a ten bol na dlhej retazi, ale furt bol taky mrzuty, hneval, stekal, skakal, kusal. Raz mi ho dali aby som ho siel vencit, tak som s nim bol tak 2h vonku a taky bol stastny, uplne kludny, proste normalny pes. Za 2 tyzdne to iste - nervak a po venceni kludas.

to len na margo tej "dostatocne dlhej retaze"
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

na chvilu pisalkovia prehodia vyhybku zo zbrani na psov. uhorka...
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa R »

Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Sa mi pacil posledny uvedeny pripad s kokrspanielom :lol:
bus driver
častý prispievateľ

Trochu OT, ale ak niekto chova 20 psov a nema oploteny pozemok, pricom ich drzi na retaziach, je maximalne nezodpovedny. Ak uz nechce robit plot, pretoze pozemok je velky, existuju predsa voliery.
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

bus driver napísal:existuju predsa voliery
Ak som dobre pochopil správy z bulváru (!), psy boli na reťaziach rozmiestnené tak, aby pokryli celý priestor objektu. Na toto by voliéry neposlúžili.
Tým samozrejme netvrdím, že sa to celé nedalo ošetriť inak, nemám dostatočné informácie.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"