Napadol mladého vodiča, poškodil mu aj auto

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Napadol mladého vodiča, poškodil mu aj auto

Príspevok od používateľa Michal1 »

21.08.2008 11:35
KOŠICE - Šokujúce stredajšie ráno zažil Roman (25) z Košíc, keď šoféroval svoju Škodu Fabia.

V obci Olšovany (okr. Košice-okolie) ho predbehla a zablokovala Škoda Felicia, jej vodič z auta vyskočil a mladého muža napadol. Podľa informácií zástupkyne košickej policajnej hovorkyne Jany Mésarovej ho útočník viackrát udrel po tvári, roztrhol mu tričko, rukou mu rozbil zadné okno a poškodil strechu.

Škody presiahli desaťtisíc korún (332 €). Polícia prípad vyšetruje ako poškodzovanie cudzej veci a výtržníctvo. Páchateľovi hrozí dvojročný trest.

http://www.topky.sk/cl/10/305122/Napado ... mu-aj-auto

:shock: co ktomu dodat :?:
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

v KE absolutne normalne.Prednedavnom sa nieco podobne stalo kolegovej sestre.
Kapo
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Aj v BA.
Popravde mám tiež niekolko krát za deň chuť vyfackať niektorých akože šoférov. :twisted:
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Tak tak Kapo. Niekedy mám pocit, že Paštekári (=obyvatelia nášej hlavnej dediny) sa miesto šoférovania už v autoškole učia, ako sa stať čo najväčším c*ujom za volantom.
:D
Aby bolo jasné, že to nepísal niekto s chorobnou averziou voči Blave, tak v kolónke miesto narodenia mi svieti "Bratislava".
:lol:
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Na druhej strane zase s uspokojenim sledujem, ako sa v BA v poslednych rokoch zacina prejavovat nieco ako efekt velkeho mesta. Jednoducho doprava hustne zo dna na den a coraz viac vodicov si uvedomuje, ze bez aspon ciastkovej spoluprace to jednoducho nejde. Podobne je to napr. v Prahe.
V praxi to potom vyzera tak, ze z vedlajsej na hlavnu alebo peso cez prechod sa (pri rovnakej hustote dopravy) lahsie dostanem v BA ako v mensich mestach. Aj pravidlo zipsu tam uz na rozdiel od niektorych regionov zacinaju ludia pomaly chapat.
Ale do idealu to cele ma este poriadne daleko.

Pozn: Nie som z BA :wink:, ale zopar tisic tam rocne najazdim.
Kapo
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Na prístavnom moste sa zrazia Košičan,Michalovčan,Komárčan a Prešovčan. A každý si povie:"po tej Blave jazdia samí k******". :wink:

/Ps: tiež nem blavák./
spherixis
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 2 months

Príspevok od používateľa spherixis »

electron napísal:v KE absolutne normalne.
Tak, tak.. skratka mili ludia ti kosicania... Rovnake skusenosti (na cestach). A tiez mi svieti v pod miestom nar. - Kosice. :)
Jack napísal:Niekedy mám pocit, že Paštekári (=obyvatelia nášej hlavnej dediny)
Sice OT, ale preco paštekári? Možes mi to vysvetlit (len moja zaluba v slovíčkach) :wink:

Kapo: Som sa az za brucho musel chytat !!
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Podla verzie, ktoru si pamatam este z detstva, su "pastekari" pojmom z davnych cias sociku.
V case, ked ludia z dedin a malych miest nosili na desiatu alebo olovrant klasicky "lepenak" (2 chleby zlepene cimkolvek) prip. nieco podobne, blavaci sa zasluhou vedecko-technickeho pokroku :wink: zacali ako prvi objavovat s pastekami v konzerve.

Kto mate inu verziu, sem s nou :)
kriznik
prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa kriznik »

Malo to este pokracovanie :lol: . Tam kde boli pastiky konzumovane sa zacali hromadit konzervy, vacsinou v prirode :evil: , takze oznacenie pastikar dostalo aj prichut vandalizmu. Vtipy na temu "pastikari" sa urcite najdu v socikovskom Rohacovi :D
Jack
moderátor

Yarco, v podstate dobre hovoríš, jeden z variantov. Ďalšie sú, že keď vypadli z Blavy, tak za nimi všade napr. v lese, v horách zostávali porozhadzované konzervy zo skonzumovanej paštéky. Tie varianty sa ale všelijak obmieňajú a dopĺňajú. Mimochodom, čosi podobné sa vraj hovorievalo aj o turistoch z ČSR, ktorí na dovolenku do Juhošky chodili zdatne zásobení proviantom v konzervách.
spherixis
častý prispievateľ

Super, taky "historicky" vyklad som mal na mysli. A vsetci ste sa zapojili, Diki za objasnenie. Skoda ze bradaty-fuzaty ujovia dochodcovia v jazykovednom ustave sa miesto vyskumu a publikovania zaoberaju usilovne stranickymi zalezitostami. Taky etymologicky slovnik (existuje bezne v nemcine, anglistine, u nas sci-fi 23. storocia) alebo slangovy s. by rozhodne pobavil. Aspon ja som o slovo bohatsi.
Sorry za OT.
Jack
moderátor

Je to síce totálne OT (za čo sa ospravedlňujem), ale aj tak: Slovník slovenského slangu vyšiel niekedy v polovici 90-tych rokov ako výsledok práce vysokoškolského pedagóga a súčasného bratislavského viceprimátora Braňa Hochela. Celkom zaujímavé, chvíľami aj veľmi vtipné čítanie. Schválne, kto z vás vie, čo je to "pifa"?
:lol:
spherixis
častý prispievateľ

Sme ale strasne OT :lol: Neviem co je to pifa. Problem toho slovnika je, ze asi nikto nevie co je to "pifa" Totiz zijeme v dobe zmien, ked ludia od 30 nizsie, nepoznaju slang z cias 50-80 rokov, teda slova, ktore sa uz dnes ani nahodou nepouzivaju - odvtedy spia pani na vavrinoch. Len od konca totality sa vytvorilo tolko novych slov, ze by sa dal zostavit fungel novy slovnik a kapitoly by mohli ist kludne podla sidlisk a mestkych casti :lol:
Ale daj, co je pifa, som zvedavy. Fajka?
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Chalci ak chcete vytvorim pre Vas jazykove okienko :!:

:lol: :lol: :lol:

Ktej doprave: Mne sa najlepsie jazdi vo Wiedni.
Vsetci slusny pekne sa pustaju, zastavuju na prechodoch a prito chodia 60-70 km/h po meste.

Ked sa chce tak to ide.

Samozrajme kto ma skoro zrazil na prechode vo Wiedni :?:

Pastikar :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Momentálne v "paštike" moc nejazdím, nemôžem hodnotiť, ale napríklad keď idem cez Košice tak 65-68km/h, mám pocit, že som jediný debil najpomalší a všetci fičia okolo mňa najmenej 80-90... v meste!!! Štyridsiatka??? HA-HA-HA! - rovno ako by tam napísali príkaz - choď aspoň 70!!! Ale tiež sa mi asi pred rokom stalo, že ma surovou myšičkou obehol na Štúrovej nejaký mamľas vo Felde, aj som trúbol na neho. Na druhých svetlách som sa radil vľavo k mekáču a stáli sme - a ten idiot si dal tú robotu, že vybehol z auta a vrieskal po mne, že čo na neho budem vytrubovať, a sápal sa po kľučke - naskočili zelené (tam ide naraz aj rovno aj vľavo), vyrazil som a nechal som ho tam - a za jeho Feldou stál celý ľavý pruh rovno až kým sa ten idiot nevrátil do svojho auta!!!
:shock:
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"