CZ 75 SP-01 SHADOW

DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Vdaka za info. Posuniem majitelovi zbrane.
Používateľov profilový obrázok
In - FinitY
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa In - FinitY »

DUŠO, daj prosim ťa vedieť ako to dopadlo s reklamáciou, niečo podobné mal kamarát, jemu neodpalovalo, pretože sa kladivo zbrzdilo na poistnom ozube. Reklamoval to a predajca mu povedal že to po pár ranách prejde :-(.
DUSO
častý prispievateľ

Jasne napisem. Kamosovi to prave na novej zbrani nerobilo. Objavilo sa to az teraz. Odhadujem, ze ma strelene okolo 500 vystrelov. Este ale pospekulujeme s tym dorazom spuste. Hadam, ze by to mohlo byt ono. Teraz je ale na dovolenke a dostupny bude az zaciatkom septembra :( .
tompek
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 2 months

Príspevok od používateľa tompek »

to fakt má ten shadow také problémy? Ja som po ňom pokukoval a teraz neviem,..
Vaquero
moderátor
Dátum registrácie: 15 years

Príspevok od používateľa Vaquero »

Nejaké problémy má každý typ zbrane. Mne slúži Shadow bez problémov a aj napriek niekoľko tisíc vystrelených prebíjancov nemal ani jednu zádržku. Na druhej strane sa na ňom vyskytla závada, ktorá mi v podstate vyhovuje, po prudkom zarazení zásobníka do šachty sa vypustí záver tak, ako je to na k100.
tompek
prispievateľ

tento týždeň pôjdem vybrať spomedzi shadovow, nie som však ešte rozhodnutý či normálny alebo nový-2012. Poradí niekto či sa oplatí priplatiť, alebo pre bežného človeka je nový model s dodatočnými úpravami a výbavou nevyužiteľný...
cubitko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

tompek: chces ho na IPSC? Ak nie, tak nekupuj 2012. Nedavas si ho na mieru nastavit v CZUB a platis cca 400 euro navyse.
Na strelnicu potrebujes skor mikrometre vzadu nez combat mieridla, ak mas velku ruku tak skor gumenne strienky nez hlinikove... toto ti pisem napriek tomu, ze koncom mesiaca mi z CZUB pride prave na mieru upravena 2012-tka. Kupujem ho vyslovene kvoli IPSC divizii Produkcion.
tompek
prispievateľ

vďaka za radu,..
DUSO
častý prispievateľ

Tak pribeh kamosovho Shadowa pokracuje. Zial pokracuje dalsim problemom. Skor ako som sa dostal k pokusu odstranit padanie kladiva na poistny ozub pri pomalom spustani, nastala dalsia zavada. Doslo k odlomeniu pruziny spuste (cislo 8 na rozkrese). Zbran pojde na reklamaciu, po tejto zavade sa s nou uz neda experimentovat. Zrejme nas to caka ked sa vrati z reklamacky. A mozno to padanie na bezp. ozub vyriesia. Uvidime, podam report.
In - FinitY
prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

no, ono aj tato pružina dosť často praská, zato ju mám vždy pri sebe :-).
je dosť možné že ani zlícovanie hlavne s rámom nebolo bohvie aké, a hlaveň pri záklze naráža zvrchu na spúšť no a problém je na svete.
Večšinou po pružine spúšte príde na rad záchyt záveru :-(
DUSO
častý prispievateľ

kua :? , posuniem info dalej aby sa majitel nachystal, myslim, ze nebude zle pripravit si sadu nahradnych dielov, aby ho takato prihoda nezaskocila tak ako v sobotu rano, ked sa vystrojoval na Malu cenu Ziliny, nakoniec strielal z pozicaneho Shadow-a
In - FinitY
prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

no, ja som zo sebov vždy nosil pružinu spúšte, záchyt záveru, úderník a vyťahovač.
v podstate tieto súčiastky nosím stále na preteky (aj keď strielam STI), jeden nikdy nevie :-)
ale ak by veľmi chcel ND na CZ, daj mu link na mňa, v ponuke mám komplet ND na CZ
DUSO
častý prispievateľ

OK.
tompek
prispievateľ

som majiteľ nového shadowa 2012 orange verzie, dúfam že bude aj spokojnosť. Vyberal som medzi obyčajným a 2012, a musím potvrdiť viacero vylepšení 2012 a aj navonok kvalitnejšie spracovanie.
Niečo pre oko:
-je tam viac foto, ak bude záujem na vnútornosti- dodám.

http://imageshack.us/photo/my-images/16/007xzu.jpg
PaLeC
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 7 months

Príspevok od používateľa PaLeC »

Tompek, vies prosim uviest kde a za kolko si nakupil?
Diik
Napísať odpoveď

Návrat na "CZ"