Stretnutie západ II. 06.10.2012
- El Pistolero
- prispievateľ
- Registered for: 16 years
-
inspiring_proskuriakova
Ospravedlnujem sa vsetkym, ktorym som slubil, ze im dam vystrelit. Vy viete, ze som bol pripraveny a mal dostatok nabojov. Skoda ...
Ludom co som prekazil "prebijacske plany" odnosom prepravky s vyzbieranymi nabojnicami odkazujem, ze exoticke raze (.357 Sig, .40 SW, .45 ACP) spolu s nabojnicami SB 9x19 mm na nich cakaju u mna a treba sa ohlasit do sukromnej posty. Odber bud v Novom meste nad Vahom, Senici alebo potom trafika cez dalsich clenov do miesta urcenia.
Fotky a videa vybavim v priebehu tyzdna. Prosim o trpezlivost.
Ludom co som prekazil "prebijacske plany" odnosom prepravky s vyzbieranymi nabojnicami odkazujem, ze exoticke raze (.357 Sig, .40 SW, .45 ACP) spolu s nabojnicami SB 9x19 mm na nich cakaju u mna a treba sa ohlasit do sukromnej posty. Odber bud v Novom meste nad Vahom, Senici alebo potom trafika cez dalsich clenov do miesta urcenia.
Fotky a videa vybavim v priebehu tyzdna. Prosim o trpezlivost.
Touto cestou chcem ešte raz poďakovať všetkým za účasť a disciplinované správanie.
Osobitné poďakovanie adresujem:
-BlackPowderovi za ukážku a ochutnávku strelby z historických zbraní (rana z dela a streľba z predovky bol jedinečný zážitok
)
-D.Turečkovi a P.Brunovskému za prezentáciu strelby podľa LOS
-mojím kolegom a členom ŠSK Vištuk za pomoc pri organizácií akcie
-slečne Dex75, ktorá sa výraznou mierou zaslúžila o "obnovenie poriadku" v kuchynke (vďaka
)
Za niektoré organizačné nedostatky sa ospravedlňujem.
P.S: urobte niekto Picassa galeriu a pošlite link
Osobitné poďakovanie adresujem:
-BlackPowderovi za ukážku a ochutnávku strelby z historických zbraní (rana z dela a streľba z predovky bol jedinečný zážitok
-D.Turečkovi a P.Brunovskému za prezentáciu strelby podľa LOS
-mojím kolegom a členom ŠSK Vištuk za pomoc pri organizácií akcie
-slečne Dex75, ktorá sa výraznou mierou zaslúžila o "obnovenie poriadku" v kuchynke (vďaka
Za niektoré organizačné nedostatky sa ospravedlňujem.
P.S: urobte niekto Picassa galeriu a pošlite link
Chcem sa podakovat kazdemu za dotvorenie super priatelskej atmosfery a za krasny den. Taktiez aj hlavnemu organizatorovi. Bol to dobre straveny cas ako stvoreny na oddych od hektickej doby ktoru zijeme. Este aj pocko vyslo na 1*. Jednina chybicka, ze nakoniec neostal cas na prednasky... Raz darmo, cas sa neda spomalit...