Policajt zastrelil v Hurbanove troch Rómov! Ďalšieho zranil.
-
inspiring_austin
Ano, ciastocne uznavam zjednodusovanie institutu buta embera v analogii s hromadnou pripomienkou.
Radbrucha idem zajtra oprasit, vdaka za inspiraciu. Drabek toto mi nieco silno pripomina...medzivojnove roky? Das tip na dielo?
Urcite by bolo na skodu tuto myslim stale aktualnu temu vycerpat rychlym a kusym pin-pongom nakolko by z toho mohla byt aj plodna debata, kt. som otvoreny.
K predposlednej tvojej vete si este dovolim parafrazovat Solona: co je dolezitejsie, mat velky zakonodarny zbor alebo par mudrych muzov v pozicii sudcov? koniec recnickej otazky.
Radbrucha idem zajtra oprasit, vdaka za inspiraciu. Drabek toto mi nieco silno pripomina...medzivojnove roky? Das tip na dielo?
Urcite by bolo na skodu tuto myslim stale aktualnu temu vycerpat rychlym a kusym pin-pongom nakolko by z toho mohla byt aj plodna debata, kt. som otvoreny.
K predposlednej tvojej vete si este dovolim parafrazovat Solona: co je dolezitejsie, mat velky zakonodarny zbor alebo par mudrych muzov v pozicii sudcov? koniec recnickej otazky.
-
inspiring_tharp
Tento nazor odbornikov treba cyklicky byrokratom oplieskavat o hlavu pri kazdej prilezitosti.....Fakt, že ako mestský policajt v minulosti úspešne prešiel psychotestami podľa odborníkov ešte nič neznamená.
No bodaj by chcel byt menovany, za taketo ruhanie by ho pani bratia ukamenovali. Boli spaseni aj s ich mrtvym biznisom v case silnej krizy a on takto....Odvtedy uplynulo veľa času a z rôznych dôvodov sa mohol zmeniť,“ povedal pre Aktuálne.sk renomovaný psychológ a znalec, ktorý nechcel byť menovaný.....
no, lenze zalezi ako to pochopia. Aby to nepochopili ako debilkovia v bruseli s STK... a bude kazdorocne.lovec napísal:Tento nazor odbornikov treba cyklicky byrokratom oplieskavat o hlavu pri kazdej prilezitosti.....Fakt, že ako mestský policajt v minulosti úspešne prešiel psychotestami podľa odborníkov ešte nič neznamená.
V tejto republike pozná príčiny každý kto sa nenarodil iba včera. Len sa o nich nesmie otvorene hovoriť a potláčať ich jedinou účinnou cestou - štátnou represiou. Inak nasleduje kádrovanie a nálepkovanie, čo sa v dnešnej dobe politickej korektnosti rovná sociálnej poprave.Pena napísal:Kedy sa už konečne začne zisťovať príčina a nie len následok takéhoto činu?![]()
![]()
A výsledkom je znechutenie občanov, ich frustrácia a branie spravodlivosti do vlastných rúk.
-
mototechna
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
- Kontaktovať používateľa:
"Mestský policajt Milan Juhász, ktorý v júni zastrelil v Hurbanove členov rómskej rodiny, možno nepôjde do väzenia. Znalecké posudky naznačujú, že by mohol mať závažnú psychickú poruchu."
http://spravy.pravda.sk/strelec-z-hurba ... domace_p58
http://spravy.pravda.sk/strelec-z-hurba ... domace_p58