Veľký brat mieri na internet. Polícia chce údaje užívateľov.

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

el_fuego333 napísal:Ale viem, ze drviva vacsina dostupnych technologii nie je civilu dostupna.

http://www.aktuality.sk/diskusia/198511 ... -lietadla/

Ako sa asi da hacknut bezpilotne lietadlo ? Nie, grafickou kartou to nebude :)
el_fuego333 napísal:Hej mate pravdu. Ale ako potom uniesli iranci to lietadlo?
Ach, toto som si predtým nevšimol, to je silné. Čiže v prípade nejakej stratenej argumentačnej vojny začnem hľadať na bulvárnych serveroch nejaké vedecko fantastické udalosti a požadovať oponentov aby ich vysvetlili. :D Popravde nemám potuchy ako fungujú bezpilotné lietadlá, či cez GPS, mobilný internet, kľudne by som uveril aj že ich riadia vysielačkou. Ale len za to, že neviem ako niečo funguje, tak to nebudem považovať za akt vyššej moci, tancovať okolo ohňa a rozlievať okolo seba ovčiu krv. :wink:
inspiring_pare

Príspevok od používateľa inspiring_pare »

zoidberg, dik za poklonu. zdroj je irelevantny, udalost sa stala.
Tiez ma nenapadlo, ze by som viedol nejaku argumentacnu vojnu (hadku). Vymienam si tu nazory a skusenosti. Viem sa poucit a aj priznat chybu (mrkni moj posledny prispevok v teme vz58 bez piestu.
ostatne som zmazal.
Naposledy upravil/-a inspiring_pare v 04 Nov 2012, 01:50, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Asi by aj stačilo.

Poprosím užívateľa el_fuego333 o trochu menej konfrontačný tón. Nech ťa zbytočne nebanujem.
neosk
prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 9 months

Príspevok od používateľa neosk »

myslim ze to mas kusok popletene, to co opisujes je uz na urovni aplikacnej a prikladom je TCP (kde sa caka na ACK), prip. UDP - connectionless.

half duplex umoznuje tok dat od hardware k hardware len v jednom smere "na kabli", pri full duplex v oboch. Na zaklad staci aj wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Duplex_(te ... nications)

ziadna casova medzera ti neumozni koexistenciu dvoch mac/ip. Pri wifine je to +- jedno z toho dovodu, lebo mas jeden interface na ktory sa klienti napichuju a to ze si spoofnes mac a ip je +- podstata MIM utoku.
duplicitnu mac ti riesia vacsinou nove routre, ako - to ti povedat neviem. Kazdopadne ak si na starsi lacny switch nahodis 2 PC s rovnakymi MAC a IP, tak si len skontroluj arp flooding a prvy "inteligentnejsi" switch posle cely port na ktorom ma flood do sleep modu.
inspiring_pare

Príspevok od používateľa inspiring_pare »

neosk:
je fakt, ze naposledy som to skusal uz dost davno.. :oops:
Musim dostudovat.
Ja som
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"