Puskohlady

R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

1moa u brazílca je veľmi optimistický predpoklad, myslím že aj s továrenským match strelivom bude úspech dostať sa pod 1,5moa a vedieť to zopakovať.
inspiring_elbakyan

Príspevok od používateľa inspiring_elbakyan »

Suhlasim. Prave preto som zvedavy ako dopadne test s lepsim strelivom. Tiez som zvedavy ako casto budem vediet takuto grupu nastrelit.
brada7
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 6 months

Príspevok od používateľa brada7 »

Zdravím, chcel by som sa spýtať, či nemá niekto skusenosť s optikou od meopty rad MeoPro ? Nie žeby som ju chcel kúpiť iba ma zaujíma či je to ešte kvalitné alebo už iba lacné. Dík.
inspiring_benz

Príspevok od používateľa inspiring_benz »

Ahojte, pls aky mate nazor na toto: co je lepsie na vzduchovku Perfecta od Umarex-u
http://www.commando.sk/optika/puskohlad ... ifle-scope
alebo
http://www.commando.sk/optika/puskohlad ... ifle-scope
slo by o presnu strelbu na terc a nvm ci sa oplati zainvsetovat do toho drahsieho co by potom mohol ist aj na silnejsiu zbran, alebo staci zatial ten iba 3-9x zoom co nie je az taka investicia v pripade prechodu na iny typ strelby :)
Max11
prispievateľ
Registered for: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa Max11 »

Ak ti môžem poradiť, na walther sa vykašli. Dlho som si dopisoval s majiteľmi puškohľadov tejto značky, lebo som tiež zvažoval kúpu a všetci ma odhovárali. Radili mi najčastejšie Nikko Stirling z rady Air King a poniektorí Hawke. Pôvodne som chcel 4-12 od Nikka, no nakoniec som sa rozhodol, že počkám a kúpim si nejaké kvalitné sklo vhodné aj na guľovnicu a budem ho raz za čas prehadzovať z guľovnice na vzduchovku keď ma náhodou chytí ošiaľ.

IMHO radšej jeden poriadny, s ktorým budem spokojný ako kúpiť lacný a stále špekulovať za čo ho časom vymením.
erebos
expert
Registered for: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa erebos »

Guns : este mu porad ten NIKON 1-4 co skoncil u mna. Mam dojem, ze ta 1 je realna nakolko nema problem pouzivat to ako kolimator pri oboch otvorenych ociach. Tam je paradne sklo, vynikajuca svetelnost a ten kriz zacne v sere svetielkovat.
Ani neviem odkial si to dotiahol lebo v ponuke Nikonu som to nevidel ale je to paradne a odolne sklo...
bus driver
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 5 months

Príspevok od používateľa bus driver »

Tohto roku sa chcem venovat aj sutazi "malokalibrova odstrelovacka". Kedze v optike sa nevyznam, chcel by som sa opytat malorazkovych odstrelovacov na ich nazor. Bude mi stacit na strelbu na 100m puskohlad s priblizenim 3-9x v cene cca 100-150 Eur { Hawke, Umarex } alebo mam brat puskohlad s vacsim priblizenim ? Potrebujem vobec puskohlad s nastavitelnou paralaxou, ak ho budem vyuzivat len na vzdialenost 100m ? Doma mam len Umarex TriTac 4x32, skusal som ho strelbu na 50m, tam to staci, ale na 100m je absolutne nevhodny.
Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Zavisi na co chces strielat, ak chces na 50m triafat sirky, tak sa na ne tazko striela ked ich nevidis ;-)
Osobne ti doporucujem daco v 6-24x50 popripade alternativu 8-32x50 ...
Paralaxa je skvela vec, ktora nema chybat na ziadnom puskohlade.
inspiring_bohr

Príspevok od používateľa inspiring_bohr »

Nevie niekto z osadenstva či na slovensku niekto predáva bieloruské sklá rady POSP?
skemro
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa skemro »

inspiring_bohr

Príspevok od používateľa inspiring_bohr »

Nakukol som tam ,ale vidím že tam má iba retro sklá rady PU-na mosim,a SVT, no skúsim im zavolať.Nakoniec budem ťahať ruské sklo cez veľkú mláku z emeriky kua :D
skemro
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa skemro »

pohoda,mne pride kamos z emeriky koncom tyzdna a tez uz ma pre mna kopu "darcekou" :wink:
Minule priviezol 80pasikou do mosinky za ozaj smiesnu cenu.
inspiring_bhabha

Príspevok od používateľa inspiring_bhabha »

Zdarvym pani viete mi poradit pušohlad s pevnym tak 10x zväcsenim na 308W ale hlavne keby mal klikanie aj po stovkach metrov (samozrejme aj jemne doladenie) co zodpoveda krivke tochto kalibru (vahu strely a napln si doladim podla poziadavok) nuram a nejak sa nedary tak hladam pomoc tu Dakujem
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

http://swfa.com/Bushnell-10x40-Elite-Ta ... 48273.aspx
Spolahlivy , overeny , jednoduchy na ovladanie a lacny
inspiring_bhabha

Príspevok od používateľa inspiring_bhabha »

Mam rem. 700P bude stacit by som rad strielal tak 500 m +- lov aj terč. Ked sa vravy ze optyka by mala stat tak nejak ako puska
Napísať odpoveď

Návrat na "Puškohľady, ďalekohľady a kolimátory"