Psychotesty - psychológovia, odporúčania
-
inspiring_nash
Ahojte, potrebujem od Vas pomoc.
Poznate niekto ambulanciu klinickeho psychologa v BA alebo ZA kraji, kde sa dostane aj clovek na invalidnom voziku?
Zatial narazam na problem, ze ku klinickym psychologom vedu same schody, a zatial som sa nenaucil chodit
Dakujem Vam vopred za tipy.
Poznate niekto ambulanciu klinickeho psychologa v BA alebo ZA kraji, kde sa dostane aj clovek na invalidnom voziku?
Zatial narazam na problem, ze ku klinickym psychologom vedu same schody, a zatial som sa nenaucil chodit
Dakujem Vam vopred za tipy.
Pagy, psychológ, u ktorého som bol ja sídli na prízemí v Považskej Bystrici. Prízemie je síce asi 50cm zdvihnuté od zeme, čo predstavuje 3-4 schodíky ale zboku budovy som si všimol rampu pre vozíky, ktorá vedie rovno do čakárne.
Okrem iného, je to profesionál na úrovni, ktorého poznám roky. Ak by si chcel pošlem PM s kontaktom.
Okrem iného, je to profesionál na úrovni, ktorého poznám roky. Ak by si chcel pošlem PM s kontaktom.
Ahoj Pagy. Pokial ide o psychotesty, ja som ich robil v Trea v Rači a je to na prízemí, vchod priamo z ulice. Takto vyzerá vchod: http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t= ... &start=135
(Obrázok je tam niekde dole)
(Obrázok je tam niekde dole)
-
friendly_bell
-
eloquent_hoover
Bol som u nej na psychotesty, začiatkom júna tohoto roku.wizzard160 napísal:Boli ste niekto u dr. Stojničovej v KE? Ak áno aké sú skúsenosti?
http://www.zzz.sk/?profil=5625
Skúsenosť - veľmi dobrá.
Cena 40,- € ; časovo cca 1 hodina. Po kartičky som si došiel na druhý deň.
Sorry, že píšem takto neskôr, mal som problémy s prihlásením sa na fórum (heslo a jeho aktualizácia, čo iné).
-
inspiring_nash
dnes som absolvoval psychotesty u PhDr. Zbojana v Kysuckej nemocnici v Cadci, nakoniec sme problem z bezbarierovostou vyriesili dost salamunsky, ale tymto sa chcem podakovat vsetkym Vam, ktory ste mi navrhli a ponukli pomoc. Vsetky nalezitosti splnene, uz len odniest ziadosti na OOPZ v Cadci, a tesit sa na pozvanku na skusky.
PhDr. Zbojan je mily, starsi pan, testy v pohode, priatelska atmosfera, napomocny...uplne bezproblemov, cena obvykla, 40 eur, vyhodnotenie a karticky cca do 20 minut....cele to trvalo 90 minut, plus 20 minut vyhodnocovanie...mozem pana klinickeho psychologa odporucat
PhDr. Zbojan je mily, starsi pan, testy v pohode, priatelska atmosfera, napomocny...uplne bezproblemov, cena obvykla, 40 eur, vyhodnotenie a karticky cca do 20 minut....cele to trvalo 90 minut, plus 20 minut vyhodnocovanie...mozem pana klinickeho psychologa odporucat
-
eloquent_mclaren
-
inspiring_cohen
Zvolen Poliklinika (nad Nemocnicou)
Mgr.Katarína Vaľová . odporúčam
Cena:70,- E
Kontakt:www.psychologzvolen.sk
Mgr.Katarína Vaľová . odporúčam
Cena:70,- E
Kontakt:www.psychologzvolen.sk