Policajná streľba v Banskej Bystrici

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
cubitko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Co sa tyka legalizacie, ja som tiez za uplnu a totalnu legalizaciu. Fetosi by aspon tazkymi love prispievali do rozpoctu a dilery by zrazu zistili, ze nemaju na svoj bohemsky zivotny styl...

Pri sucasnej legislative a pri tom, ako tato dilerska chamrad parazituje na nestasti niektorych zavyslich stale hovorim... skoda kazdej gule co ide mimo.

PS: zaujimave je, ze ked bol cisty 100% heroin bezne kupitelny v obchodoch (tusim zaciatok 20 teho storocia) svet nepoznal taketo sfetovane trosky ako ich mame dnes a to ho brali aj bezny ludia na bolesti hlavy, problemy so zaludkom...
Používateľov profilový obrázok
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Ehm,......"vyborny" napad. :roll:
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

ja len taka otazka, zaujimali by ma odpovede, ked je to tu uz nacnute,, ale je mozne ze budem offtopic, tak to bude mozno treba presnuut inam:

Otazka:
Ak niekde dokaze fungovat stylom Cez den makam, vecer si dam jazdu na ..... (doplnte si co chcete), nepacha kriminalinu cinnost, co je koho objektivne do toho? Nie je urcitym zakladom ludi na tomto fore osobna sloboda? AK niekto nieco robi a nezasahuje tym do osobnej slobody inych ludi (ci uz priamo alebo tym ze si privyraba trestnou cinnostou), je mi totalne na haku ci si slaha travu, pervitin, heroin alebo pivo.

by sme takymto sposobom potom nedospeli do sveta ala Demotion man:
http://www.youtube.com/watch?v=puM1eT15NYw
Peterko
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 4 months

Príspevok od používateľa Peterko »

Telra, *thumbs up* . Hlavne za to video :lol:
2weird2die
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa 2weird2die »

škoda reči...
Ravenn
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa Ravenn »

Ste mimo kybel, na legalizaciu drog si zriadte vlastne a uplne inak zamerane forum
AK47
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa AK47 »

V krajinách pôvodu je to svinstvo zdrojom rozprávkového bohatstva pre rôzne kriminálne skupiny, ktoré z neho financujú celé spektrum zločinov, od korupcie až po terorizmus. Z príjmov z predaja heroínu pašovaného po "balkánskej ceste" ktorej vetva prechádza aj Slovenskom financovala svoje ďalšie kriminálne aktivity v Srbsku aj kosovská UČK. V latinskej amerike sa obete stretov drogových kartelov s armádou a políciou počítajú na tisíce.
Legalizácia toho svinstva na Slovensku nie je vecou osobnej slobody, legalizáciou zvýšený dopyt by mal oveľa širší dosah ako si mnohí uvedomujú.
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

AK47, problem je, ze danu argumentaciu mozme pouzit na vsetko... pozri sa na svoju klavesnicu a zamysli sa nad tym v akyuch podmienkach ju vyrobilo zrejme nejake nezletile decko v cine....
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Debata je už hodnú chvíľu OT. Preto zamykám. Ak sa chcete so svetom podeliť o vaše názory na legalizáciu drog, máte viacero možností. Ale nie v sekcii "Udalosti".
Zamknuté

Návrat na "Udalosti"