Trezor/Uschovna schranka

Používateľov profilový obrázok
pif paf
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 1 month

Príspevok od používateľa pif paf »

Bezpečnostné dvere trieda 3 osadené v 15 cm tehlovej priečke schválené ako trezorová miestnosť (nie moja). Dôraz zodpovedný príslušníci kládli predovšetkým na alarm.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

pif paf: ten dôraz kládli akým spôsobom na alarm? Aby tam bol alebo aby to bol Jablotron najvyššieho typu? :)
pif paf
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 1 month

Príspevok od používateľa pif paf »

Zoidberg37: "Světla svítí, stěrače stírají"
"Dvere máte, Alarm!!! Máte."
Ale opäť bude platiť iný kraj iný mrav, toto bolo v nešpecifikovanej časti BA a asi pätnásť rokov dozadu.
inspiring_nobel

Príspevok od používateľa inspiring_nobel »

Pod trezorovymi dverami som myslel nieco v tomto duchu :
http://www.kovovynabytok.sk/Trezorove-d ... country=SK
Cast pozemku na ktorom stoji budova je ohradeny elektrickym plotom, budova ma elektr. zabezpecenie zvonka aj zvnutra, do trezorovej miestnosti planujem dat dalsie cidlo. V miestnosti uz nechcem mat dalsi trezor, mozno nejaku uzamykatelnu schranku.
Zatial sa v tom len snazim zorientovat, nikdy som sa podobnymi vecami nezaoberal. No, po zajtrajsku hadam budem mudrejsi.
inspiring_keldysh

Príspevok od používateľa inspiring_keldysh »

peterson:nebojím sa povedať že 97% personálu vojenskej nemocnice v ba sú civili,keďže je to po novom akciovka,s armádou má spoločný už len názov a zopár lekárov s hodnosťou,silno pochybujem,že je tam niečo ako zbroják,zbrane budú uložené v LM na základni zdravotnej služby a tam chodia niekde aj strielať....raz za rok+ preskúšanie z telesnej(teda oficiálne) :wink: ale to som už ďaleko od témy....
inspiring_nobel

Tak som pouceny. Stavebnu cast PZ neriesi, tehla je OK. Dvere by mali mat nejaky certifikat. Najlepsie by bolo, keby mali aj mreze ...
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

mreze su prezitok, stacia ti dvere s certifikatom.
Normalne im napis list s popisom miestnosti a typom dvery a nech sa ti k tomu vynadria a ked pridu na kontrolu (co asi nepridu) im s nim zamavas pred nosom pri kontrole.
inspiring_nobel

To mi je jasne, ze mreze su nezmysel. Pobavila ma predstava bezpecnostnych/trezorovych 200kg dveri a na nich miestnym talentom pozvarane mreze s visiacim zamkom.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Bezpečnostné bytové dvere (tie lepšie) majú v sebe de facto mreže zabudované, tak môžeš argumentovať tým. :)
Rasto
expert

Pre tych co zvazuju kupu trezoru a nie skatule od topanok!
https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=lt ... =endscreen
pinoccio
prispievateľ
Registered for: 14 years 3 months

Príspevok od používateľa pinoccio »

tiez doplnim ... aby ste si nahodou nemysleli, ze tie lowcost trezory su nebodaj bezpecne ;)
http://www.youtube.com/watch?v=hcYB9ceiAiY
a takych videi najdete neurekom
pietro32i
častý prispievateľ
Registered for: 13 years 10 months

Príspevok od používateľa pietro32i »

No dpc, ešte že ho mám primontovaný k stene, a že nad ním nie je dosť miesta, aby sa po ňom dalo klepnúť. Ale to je vlastne aj tak jedno, keď sa dá otvoriť pomocou toho prípravku spredu...
Rasto
expert

tak ti buchne po zamku to je jedno. Skus si dat tvrdsiu pruzinu nna solenoid, alebo servo motorcek namiesto solenoidu a mas "pokoj".
pinoccio
prispievateľ
Registered for: 14 years 3 months

Príspevok od používateľa pinoccio »

Tiez ma napadlo, ze by stacilo dat 2 solenoidy - hore a dole, ale ten hrackarsky zamocek jedine vymenit... ale to uz sme offtopic :wink: Aj tak je to ako davat bezpecnostny zamok na hajzlove dere :P
Taketo kvazi-trezory treba chapat skor ako detsku poistku.
Rasto
expert

Ono to je ako bola skodovka = dorob si doma sam = skoda penez.
O tomto probleme so zamkom viem uz davno, len som to nerozsiroval.
Vsetko ma svoje riesenie a keby som mal vacsie deti s pristupom na internet, tak sa na neho urcite nespolieham :!:
Napísať odpoveď

Návrat na "Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné..."