Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)
- Gunslinger
- moderátor
- Registered for: 17 years 11 months
- Gunslinger
- moderátor
- Gunslinger
- moderátor
Hohohoooo, pozor pozor, 3500k uz nie je student ale pan doktor, a ako pisali na SME tak doktori zarabaju tazke prachy, cize jeho DPS hodinova sadzba 0,00 EUR bude teraz aspon 5nasobne vyssia! 
Ale vazne, za to vsetko co robi a s cim nam pomaha si zasluzi minimalne polovicu zisku zo startovneho (snad si za to kupi aspon bagetu na pumpe
Podla mna by ale bolo vhodne tu tvoju novu stvorkolku otestovat v piesku, maximalnu nosnost si asi tiez este nepreveroval, a ak po odvezeni gongov vyuzijeme tu piesocnatu cestu dokola DPSky a zacneme vyberat vstupne/startovne za stvorkolkove vyblaznenie sa, zarobime na prives cobydup... (pisem v mnoznom cisle, kedze ako konzultantovi co na tuto genialnu ideu prisiel mi prislucha aspon 80% obratu
Gunslinger
Ale vazne, za to vsetko co robi a s cim nam pomaha si zasluzi minimalne polovicu zisku zo startovneho (snad si za to kupi aspon bagetu na pumpe
Podla mna by ale bolo vhodne tu tvoju novu stvorkolku otestovat v piesku, maximalnu nosnost si asi tiez este nepreveroval, a ak po odvezeni gongov vyuzijeme tu piesocnatu cestu dokola DPSky a zacneme vyberat vstupne/startovne za stvorkolkove vyblaznenie sa, zarobime na prives cobydup... (pisem v mnoznom cisle, kedze ako konzultantovi co na tuto genialnu ideu prisiel mi prislucha aspon 80% obratu
Gunslinger
-
inspiring_meninsky
Nazdar šnyperi a šniperky
Dal som propozicie na 24.11 na taktiku
kolko ludi by malo predbezne zaujem o mini snipera ?
poslite pls na apss alebo sms akimu ze pridete .
bude len pre ucastnikov taktiky ... takze nebude mozne si prist zastrielat len minisnipera . nechceme to ako masovku ale ako fun ( teda Ivo doktor bude vynimka, on moze aj ked nepojde snajpu )
zacneme ho 7.30 , dufam ze si toho nenavalame vela a budeme stihat ...
potom musime zbuchat kalendar na buduci rok , takze by sme sa mohli stretnut den pred a popisat terminy .. ( Aki , lovec , Guns. )
Dal som propozicie na 24.11 na taktiku
kolko ludi by malo predbezne zaujem o mini snipera ?
poslite pls na apss alebo sms akimu ze pridete .
bude len pre ucastnikov taktiky ... takze nebude mozne si prist zastrielat len minisnipera . nechceme to ako masovku ale ako fun ( teda Ivo doktor bude vynimka, on moze aj ked nepojde snajpu )
zacneme ho 7.30 , dufam ze si toho nenavalame vela a budeme stihat ...
potom musime zbuchat kalendar na buduci rok , takze by sme sa mohli stretnut den pred a popisat terminy .. ( Aki , lovec , Guns. )
Páni, nie že by som bol škodoradostný, ale touto cestou aj v mene spoločných kamarátov by som chcel popriať zdravie, peniaze, presné oko, aby Premier vydržal aspoň jednu sezónu, súdruhovi Jaroslavovi J.allias Záhradníkovi, k "Päťdesiatke" , upozorňujem, nejedná sa o ráž, ale o životné jubileum. Obnažené gogo tanečnice, hektolitre šampanského, kaviár...dodatočne.